ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ-ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ...ΟΧΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το υπουργείο υγείας της Γερμανίας κατέβασε  αυτήν την αθλιότητα μετά το κράξιμο που έπεσε , παρουσιάζει την Ελλάδα το μικρό κοριτσάκι έναντι όλων των ώριμων ενηλίκων Ευρωπαίων και το πιο άσχημο ότι μας κρατά απ' το χεράκι η μαμά Τουρκία ...είναι φίλοι μας οι Γερμανοί μας "αγαπάνε". Φυσικά και οι Ούννοι (Γερμανοί) αγαπάνε μόνο τα φυλετικά τους ξαδελφάκια που είναι οι Μόγγολοι (Τούρκοι).
Απλά μας δείχνουν με ποιόν τρόπο σκέπτονται για εμάς. Το κακομαθημένο παιδί τής Ευρώπης μας λένε πάντα ότι είμαστε. Ποτέ δεν μας είδαν ίσους με τους υπόλοιπους και έτσι μας μεταχειρίζονται πάντα. Οι πολιτικοί "μας" το δέχονται αυτό χωρίς ποτέ να αντιδράσουν, ανήκουμε στην δύση και είμαστε υπό την μπότα της Γερμανίας.
Από την άλλη όμως...Δίκιο έχουν οι Γερμανοί, πάλι καλά που μας παρουσιάζουν σαν ένα μικρό παιδί... τα παιδιά έχουν και κάποια αθωότητα, κάποια αγαθότητα... ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων όχι.!!

Μετά από 10 χρόνια μνημονίων... με νόμους που ούτε στο Βελγικό Κονγκό του 1910, δεν είχαν ψηφιστεί... με μειωμένη εθνική κυριαρχία... ξεπουλήθηκαν τα πάντα, νεκροί, γεννημένοι αλλά και οι αγέννητοι, κινητά, ακίνητα και αυτοκίνητα για να μην "καταστραφούμε"... μετά από 10 χρόνια μνημονίων.. στης εθνικές εκλογές του 2019 έλαβαν: Ν.Δ. 39,85 - ΣΥΡΙΖΑ 31,53 - ΚΙΝΑΛ 8,10 - ΚΚΕ 5,30... και έχουμε ακόμα κάποιον Άδωνι με 610.000 χιλ. € χρέος σε τράπεζες να μας λέει ότι φτιάχνει τον εβδομαδιαίο οικογενειακό του προϋπολογισμό με 38 € έξοδα!... τι δεν καταλαβαίνεις;;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο περίμενε φίλε Λύκαστρε και θα δεις τον μαρξιστή τρομοκράτη του ΠΟΥ να κάθεται στο σκαμνί και μετά στην στενή.

Η Ε.Ε. ζητά επίμονα να συστηθεί εξεταστική επιτροπή για την φαραωνική συμπεριφορά του ΠΟΥ και του προέδρους της. Το αίτημα θα συζητηθεί στις 18 Μαΐου.
Ο ΠΟΥ έστειλε κινέζικα πακέτα για το τέστ του Κορονοϊού στην Αφρική και βγήκαν θετικοί ακόμη και κατσίκες και Πάου-Πάου.

Ε