ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Μόρια: “Άγνωστοι επενδυτές” αρπάζουν σκυλιά μέσα από σπίτι (που είναι οι φιλοζωικές;)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όλα αυτά τα φαινόμενα που διακρίνουμε, είναι αποτελέσματα της ψήφου των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων. Αν ο πολιτικός καθρέπτης ενός λαού είναι οι πολιτικοί του, τότε τα εσώψυχα αυτού του λαού, είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των πολιτικών του. Οι λαθραίοι δεν κρύβονται, ξέρουν ότι υπάρχουν κάμερες, ξέρουν ότι τους βλέπουν... η δύναμη του ισλάμ είναι ο πληθυσμός. όταν θα γίνουν αρκετά ισχυροί όσο αφορά τον πληθυσμό, τότε θα γ@μήσουν πολλούς κώλους... και κάπως έτσι θα ξεχρεωθούν τα γραμμάτια μακροχρόνιων πολιτικών επιλογών των ψηφοφόρων. Σας το έχουμε ξαναπεί....ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....από όλα αυτά τα σκουπίδια που βρωμίζουν και λυμαίνονται την πατρίδα μας.!!
Απίστευτο περιστατικό που καταγγέλουν ότι συνέβη στην Μόρια.. (περιμένουμε από τις αρχές να το ψάξουν) είχαν το θράσος να μπουν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού και να αρπάξουν τα σκυλιά.
Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, μία ομάδα φτάνει έξω από το σπίτι, με έναν από αυτούς να πηδάει τη μάντρα και να μπαίνει στο σπίτι. Αμέσως αρχίσει να χαϊδεύει το ένα από τα δύο σκυλιά, ενώ το σηκώνει και το δίνει σε αυτούς που περιμένουν απέξω.

Στη συνέχεια, κάνει το ίδιο και με το δεύτερο, το οποίο στην αρχή προσπαθεί να αντισταθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι τελικώς μόνο το ένα σκυλί κατάφεραν να κλέψουν.
Μετανάστες αρπάζουν σκυλιά γράφει η περιγραφή του βίντεο..
από αγρόκτημα στη Μόρια. Καταφέρνουν τελικά να κλέψουν μόνο το λυκόσκυλο. Ακούει στο όνομα REX και είναι τριών μηνών. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να βρεθεί

Η κατάσταση έχει ξεφύγει..

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ιωάννης είπε...

"Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να βρεθεί...".

ΧΑΧΑΧΑ!!! Σ' ωραίος!!!! Τι να βρεθεί;;; Και που;;; Τα υβρίδια το έψησαν και το περιδρόμιασαν το δύσμοιρο το ζωντανό!!! Αυτοί θέλουν ντουφέκι και αμέσως παραχώσιμο σ' έναν λάκκο. Να είναι τότε οι Μικιό που θα αναζητούν τους σκυλοφάγους (και ΑΑΑΑΝ τους αναζητήσουν) και να μην τους βρουν ποτέ!!!

Μμ. είπε...


Άλλοι τους τρώγουσι (Ασιάται) και άλλοι τους πηδούσι (Γερμανοί πρώην Ασιάται).
Δύσκολοι καιροί όντως για Ευρωπαίους σκύλους!

Ιωάννης είπε...

@ Μμ

...και μετά σου λέει ο άλλος "σκυλίσια ζωή" !!!