ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Πολιτική ανοικτών συνόρων επιβάλλει η ΕΕ στην Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Με όλα αυτά που ζούμε με τον covid-19 και την απροκάλυπτη επιθετικότητα των τούρκων, έχουμε ξεχάσει ότι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι η μαζική παράνομη μετανάστευση και η υπογεννητικότητα. Η λαθροεισβολή που γίνεται εντατικά και μεθοδευμένα στην πατρίδα μας είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ και από τους δειλούς τούρκους. Η γερμανοκρατούμενη Ε.Ε αν θέλει μπορεί να πάρει τους λαθροπίθηκους στις χώρες καταγωγής των ευρωπαίων αξιωματούχων, για παράδειγμα στην χώρα της μαντάμ Ίλβας.
Μέσα στην τρέχουσα δεκαετία θα κριθεί εάν η Ελλάδα παραμείνει Ελλάδα. Έχουμε φτάσει στο παρά ένα.

Στα τέλη Οκτωβρίου η Κομισιόν και η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Ίλβα Γιόχανσον, ζήτησαν να συγκληθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της FRONTEX, προκειμένου «να συζητηθούν οι ισχυρισμοί για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών στην Ελλάδα και η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων». Παρά τις εξηγήσεις που δόθηκαν και τη διαβεβαίωση από ελληνικής πλευράς ότι δεν γίνονται επαναπροωθήσεις, η κ. Γιόχανσον επανήλθε, ζητώντας οι σχετικές καταγγελίες «να διερευνηθούν επαρκώς, για να γνωρίζουμε τί ακριβώς έχει συμβεί».

Οι παραπάνω πρωτοβουλίες, αν και φαινομενικά αποσπασματικές, έχουν ως προφανή στόχο να ασκήσουν πίεση στην Ελλάδα, προκειμένου να μην εκφεύγει από το πλαίσιο της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ. Μια πολιτική η οποία αποτυπώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 στη Σύνοδο του ΟΗΕ στο Μαρρακές, όταν έγινε θριαμβευτικά αποδεκτό από τις περισσότερες χώρες της ΕΕ, με προεξάρχουσα τη Γερμανία, το νέο Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια πολιτική "ανοικτών συνόρων" η οποία χρησιμοποιεί ως όχημά της την παραδοχή ότι οι μεταναστευτικές ροές που καταφθάνουν στην Ευρώπη είναι κατ’ αρχήν προσφυγικές. Άρα, βάσει του διεθνούς δικαίου κανένα κράτος δεν μπορεί να τις ανακόψει. Στην πράξη όμως η υποχρέωση αυτή βαρύνει μόνο τα κράτη της περιφέρειας που έχουν εξωτερικά σύνορα.

Διότι τα κράτη του ευρωπαϊκού πυρήνα έχουν ελέω της Συνθήκης του Δουβλίνου την ευχέρεια να εξετάζουν αιτήματα ασύλου μόνο όταν αυτά το θελήσουν. Σε κάθε άλλη περίπτωση έχουν το δικαίωμα να επιστρέφουν στην αρχική χώρα εισόδου τους αιτούμενους ασύλου, ή τους παράνομους μετανάστες που θα ανακαλύψουν στην επικράτειά τους.

Λίγοι πρόσφυγες, πολλοί παράνομοι μετανάστες

Πόσο προσφυγικές είναι, όμως, οι ροές των μεταναστών που καταφθάνουν στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα; Κατ’ αρχάς θα έπρεπε κανείς να δυσπιστεί για τον προσφυγικό χαρακτήρα αυτών των ροών και μόνο από το απλό γεγονός ότι μετά το 2015 άρχισαν να καταφθάνουν μαζικά στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες, προερχόμενοι από δεκάδες διαφορετικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Χώρες στις οποίες ως επί το πλείστον δεν διεξάγεται πόλεμος.

Οι άνθρωποι αυτοί στο σύνολό τους έρχονται από την Τουρκία, όπου επίσης δεν διεξάγεται πόλεμος. Για την Ευρώπη, η Τουρκία θεωρείται μια ασφαλής χώρα, όπως δείχνει το μέγεθος των ευρωπαϊκών επενδύσεων που κατευθύνονται σε αυτήν. Είναι, λοιπόν, τουλάχιστον αντιφατικό η ΕΕ να ζητά από την Ελλάδα, να κρατά ανοικτά τα ανατολικά σύνορά της, επικαλούμενη "ανθρωπιστικούς λόγους".

Υπάρχουν όμως και επίσημα στατιστικά δεδομένα που καταδεικνύουν ότι οι παράνομες μεταναστευτικές ροές που φθάνουν στην Ελλάδα δεν είναι στην πλειονότητά τους προσφυγικές. Αυτό φαίνεται από το ποσοστό των θετικών απαντήσεων που δίνονται πρωτοβαθμίως στα αιτήματα ασύλου. Το ποσοστό αυτό στην Ελλάδα το 2020 μειώθηκε περίπου στο 40% ως αποτέλεσμα και της κυβερνητικής αλλαγής. Σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα βρίσκεται ο ευρωπαϊκός μέσος όρος, αφού σύμφωνα με την Eurostat το 2019 το ποσοστό των θετικών απαντήσεων σε αιτήματα ασύλου ήταν 38%.

Το ηλικιακό προφίλ

Το γεγονός ότι αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη από την Ασία και την Αφρική δεν έχουν και τόσο προσφυγικό προφίλ, φαίνεται από ένα άλλο στοιχείο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, το 2019 σε αυτούς που υπέβαλαν για πρώτη φορά αίτηση ασύλου οι άρρενες ήταν περίπου το 62%. Από αυτούς, αν εξαιρέσει κανείς τα παιδιά, στα οποία τα πράγματα είναι κάπως μοιρασμένα, θα διαπιστώσει ότι στους έχοντες ηλικία 14-17 ετών, οι άρρενες αποτελούσαν το 68%. Αντίστοιχα, στη "στρατεύσιμη" ηλικία των 18-34 ετών, οι άνδρες ήταν το 69%.

Από όλα αυτά προκύπτει ότι από τους μετανάστες που καταφθάνουν στην Ευρώπη, οι έχοντες προσφυγικό προφίλ αποτελούν μειονότητα. Επίσης, λίγο μπορούν να εισφέρουν στο δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης, αφού δεν είναι πληθυσμοί ισορροπημένοι κατά φύλο. Δηλαδή, κατά κανόνα δεν μας έρχονται οικογένειες ή ζευγάρια, αλλά νεαροί άνδρες, οι οποίοι στην πραγματικότητα επιδιώκουν να μεταναστεύσουν παράνομα στην Ευρώπη, προσποιούμενοι τους "πρόσφυγες". Κάνουν δηλαδή αυτό που τους έχει δασκαλέψει ένα ολόκληρο σύστημα διακίνησης, το οποίο έχει θεριέψει και τρέφεται από τη νέα "μεγάλη μπίζνα" της παράνομης μετανάστευσης.

Πρόκειται, λοιπόν, εν πολλοίς για ένα μαζικό φαινόμενο παράνομης μετανάστευσης, το οποίο εκμεταλλεύεται καταχρηστικά τη Σύμβαση της Γενεύης για τους Πρόσφυγες του 1951. Μια Σύμβαση την οποία σημειωτέον η Τουρκία δεν έχει επικυρώσει. Όμως, η Σύμβαση της Γενεύης όταν έγινε, είχε υπ’ όψιν της κυρίως τη διαχείριση ατομικών περιπτώσεων και την παροχή προστασίας σε άτομα που διώκονταν από ανελεύθερα ή δικτατορικά καθεστώτα. Δεν είχε υπ’ όψιν της μια βιομηχανία παράνομων μεταναστευτικών ροών που ξεκινούν από τη Γουϊνέα, το Κογκό και τη Σομαλία, έως το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές.

Ανθρωπισμός με ξένες πλάτες

Και βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι όσον αφορά την Ελλάδα, οι άνθρωποι αυτοί μας έρχονται από την Τουρκία, όπου φυσικά δεν πάνε με τα πόδια. Φτάνουν εκεί αεροπορικώς, εκμεταλλευόμενοι τα πολύ φθηνά εισιτήρια που τους παρέχονται. Αντί λοιπόν η ΕΕ να ασκεί τις πιέσεις της στην Τουρκία, η οποία εκβιάζει την Ευρώπη με το μεταναστευτικό, εγκαλεί την Ελλάδα. Και ούτε λίγο ούτε πολύ της ζητά να ανοίξει τα σύνορά της για λόγους "ανθρωπιστικούς". Μάλιστα αυτό το ζητά εν μέσω υγειονομικής καραντίνας λόγω κορονοϊού και στον απόηχο των τρομοκρατικών ενεργειών στο Παρίσι και στη Βιέννη που έγιναν στα τέλη Οκτωβρίου.

Την ίδια στιγμή όμως που η ΕΕ απαιτεί από την Ελλάδα να κρατάει ανοιχτά τα ανατολικά σύνορά της, λαμβάνει μέτρα για να σφραγίσει τα βόρεια σύνορά της. Γιατί στην πράξη αυτό κάνει, έχοντας τοποθετήσει δυνάμεις της FRONTEX επί αλβανικού και σκοπιανού εδάφους ήδη από τον Μάιο του 2019. Η επίσημη δικαιολογία είναι βέβαια ότι οι δυνάμεις αυτές τοποθετήθηκαν με σκοπό να ελέγξουν το διασυνοριακό έγκλημα, αλλά στην πράξη σκοπός τους είναι να αναχαιτίσουν τυχόν διαρροές μεταναστών προς την Κεντρική Ευρώπη. Τον Ιούλιο του 2020 δημιουργήθηκε μάλιστα και μια δεύτερη "γραμμή αμύνης" με εγκατάσταση κλιμακίων της FRONTEX στο Μαυροβούνιο.

Εν πάση περιπτώσει, αν η ΕΕ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν έχει παρά να δημιουργήσει ευρωπαϊκά προξενεία στην Τουρκία, όπου θα μπορούν να προσέρχονται με τα χαρτιά τους όσοι επιθυμούν να λάβουν άσυλο. Με αυτό τον τρόπο δεν θα κινδυνεύουν, διασχίζοντας τη θάλασσα με φουσκωτά, ούτε θα ταλαιπωρούνται σε καταυλισμούς στα ελληνικά νησιά. Έτσι βέβαια μπορεί οι ΜΚΟ και οι δουλέμποροι να μην έχουν πλέον "αντικείμενο εργασιών", αλλά το κέρδος από την καθαρά ανθρωπιστική σκοπιά θα είναι μεγάλο.

Εκεί λοιπόν, στα ευρωπαϊκά προξενεία που θα δημιουργηθούν επί τουρκικού εδάφους, θα κρίνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου αν οι αιτούμενοι διεθνή προστασία θα μπορούν να λάβουν άσυλο. Και όσοι από αυτούς θα λαμβάνουν θετική απάντηση, θα μπορούν να πηγαίνουν αεροπορικώς σε όποια χώρα της Ευρώπης επιθυμούν. Όχι όπως τώρα που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα, αφού και αυτοί που λαμβάνουν επίσημα άσυλο δεν μπορούν να μεταβούν σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Φαίνεται έτσι για μια ακόμη φορά η ανακολουθία της ΕΕ, η οποία δίνοντας μερικά χρήματα στην Ελλάδα φροντίζει να κρατά το πρόβλημα έξω από την πόρτα της.

Υποχρέωση της κυβέρνησης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει ως συνταγματική υποχρέωση να μεριμνά για την ευημερία και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Από αυτή την άποψη η Ελλάδα ήδη έχει σηκώσει στο μεταναστευτικό πολύ μεγαλύτερο βάρος από αυτό που της αναλογεί. Όσοι άλλοι έχουν τις δικές τους και απολύτως σεβαστές ευαισθησίες, καλόν θα ήταν να τις δείξουν έμπρακτα και όχι μέσω τρίτων.

Διότι δεν μπορεί η ΕΕ επειδή μας δίνει κάποια χρήματα να μετατρέπει την Ελλάδα σε έναν κλειστό θάλαμο υποδοχής των παράνομων μεταναστευτικών ροών που καταφθάνουν στην Ευρώπη. Ούτε η ελληνική κοινωνία μπορεί να δεχτεί τον αναγκαστικό εποικισμό που της επιβάλλει η Τουρκία με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Στο κάτω-κάτω της γραφής έχουν και οι Έλληνες τα δικαιώματά τους και ανάμεσα σε αυτά, έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν σε ποια χώρα θα ζήσουν αύριο τα παιδιά τους.

ΠΗΓΗ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υβριδικός πόλεμος σε πολλαπλά μέτωπα, λάθρο, κοροδοιός, μογγόλοι, οικονομία που πνέει τα λοίσθια και πωλητικοί σε ρολό πολιτικής ηγεσίας.
Ετοιμάζεται αλλαγή πολιτικού σκηνικού και οι παίκτες παίρνουν θέσεις για να εξακολουθήσουν να σκυλεύουν το πτώμα της Ελλάδος. Προς το παρόν λαμβάνοντας υπόψιν την μηδενική αντίδραση του λαού που έχει αποχαυνωθεί αισθάνονται ασφαλείς προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την διατεταγμένη υπηρεσία τους εκτός εάν εξαίφνης συμβεί κάτι, λόγω της υπέρμετρης πλεονεξίας και αλαζονείας τους, που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

KIMΩΝ : Υβριδικός πόλεμος σε πολλαπλά μέτωπα, λάθρο, κοροδοιός, μογγόλοι, οικονομία που πνέει τα λοίσθια και πωλητικοί σε ρολό πολιτικής ηγεσίας.

Όλα αυτά είναι "εργαλεία" φίλε Κίμων. Και εδώ στην Ελλάδα έχουμε και μια παγκόσμια αποκλειστικότητα, που δεν έχουν άλλες χώρες...έχουμε μια ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ της Τραπεζικής Χούντας σε Υγειονομικό Φασισμό! Όποιος δεν το βλέπει είναι ή ηλίθιος ή πληρωμένος!Αλλά να θυμάσαι μόνο ότι αυτά που γράφω δεν τα γράφω μόνο για να αφυπνίσω κάποιους... τα γράφω για να έχω δικαιολογία άνωθεν και κάτωθεν, ότι τον καιρό του μεγάλου τρόμου και ζόφου είχα πάρει δημόσια θέση προς το φως.

Μμ. είπε...


Πολύ εμπεριστατωμένο, τεκμηριωμένο και με περίσκεψι άρθρο. Συγχαρητήρια.
Μακάρι να τύχοι και των καταλλήλων ευηκόων ώτων.

ΑΡΡ. είπε...


Σωπάτε και κάτι ¨ψήνεται.¨ΕΕέβαλεν ο Δένδιας επί τέλους στην ιταλική ¨Republica¨ και ηκούσθη φωνή (Γερμανο)αδικηθέντος,
ίνα θυμηθώμεν και ανέκδοτον με τον αρχαίον ρήτορα Δημοσθένην και τον έχοντα μεν το δίκαιον, αλλά ουχί και το σθένος του προτάξαι και υπερασπισθήναι αυτό, δειλόν του δικηγορικόν πελάτην.

Φαίνεται ότι το εν εξελίξει κτίσιμον νέων μεσογειακών συμμαχιών έναντι της τουρκικής ασυδοσίας, η προκλητική αδιαφορία του ευρωβορρά κυρίως έναντι των καυτών προβλημάτων του ευρωνότου αλλά κυρίως η κυβερνητική παταγώδης αποτυχία εις το μέτωπον του κορωνοϊού δημιουργεί εν Ελλάδι την επείγουσαν ανάγκην ενός θετικού πολιτικού αντιβάρου-νίκης εις το εθνικόν μέτωπον.
Είθε αποβαίη τούτο ο πολιτικός καταλύτης δια την συν τω χρόνω προσεκτικήν απεξάρτησιν από την ασφυκτικήν γερμανικήν αγκάλην με πολλαπλά πολιτικά ωφέλη, μεθ' ών ίσως και μια επί τα εθνικώς βελτίω αναθεώρησις του λαθροπροσφυγικού.

.

Ανώνυμος είπε...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC


Η EPSILON NET ΑΕ ανακοινώνει, ότι υπεγράφη η συμφωνία πώλησης (SPA) του 99,61% των μετοχών της εταιρείας SINGULAR LOGIC ΑΕ Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής (SINGULAR LOGIC) από τις εταιρείες MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (MIG) και TOWER TECHONOLOGY HOLDINGS (OVERSEAS) LIMITED ισομερώς στις εταιρείες EPSILON NET ΑΕ και SPACE HELLAS ΑΕ.
Το συνολικό αντάλλαγμα για την εξαγορά του 99,61% της SINGULAR LOGIC ανήλθε στο ποσό των 18,05 εκατ. ευρώ και θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με αναλογία 50% για την καθεμία εκ των EPSILON NET και SPACE HELLAS. Οι δύο εταιρείες κατέβαλαν ήδη με την ίδια αναλογία προκαταβολή 1,805 εκατ. ευρώ.
Η SINGULAR LOGIC μεταβιβάζεται απαλλαγμένη από το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων της, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων κονδυλίων παθητικού που σχετίζονται με δανειακές υποχρεώσεις της Τράπεζας Πειραιώς και της MIG.
Η EPSILON NET, προχωρά στην εξαγορά της SINGULAR LOGIC - σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την SPACE HELLAS ΑΕ - υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα και θέτοντας τα θεμέλια για να καταστεί η SINGULAR LOGIC ο κεντρικός πυλώνας στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Ο ένας απατεώνας πουλάει σε στους άλλους τον μουντζούρη.
Τι έχουμε να δούμε ακόμη.......
Όλα θα πάρουν τι θέση τους...






ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Θέλετε και μια "αιρετική" άποψη ;;

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους "Λευκούς Τούρκους" (=Ακ Turk) και στους "Μαύρους Τούρκους" (= Kara Turk) ;;

Κοιτάξτε τον εκλογικό χάρτη της Τουρκίας και δείτε τον διαχωρισμό Κεμαλικών - Ισλαμιστών.

Η διαφορά δεν είναι μόνο ιδεολογική, αλλά ΚΑΙ εθνολογική.

Ψάξτε να βρείτε τι ήταν το ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ( από την εποχή του Βυζαντίου μέχρι σήμερα )...

Μην εκπλαγείτε εάν η λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας βρίσκεται ...δίπλα μας, δηλαδή στην Μικρά Ασία...

Το στρατηγικό βάθος του Ελληνισμού ήταν πάντοτε η Μικρά Ασία και οι Ελληνικοί ( ή Ελληνογενείς) πληθυσμοί της.

Υπάρχει άλλη μια ΕΛΛΑΔΑ στην απέναντι ακτή του Αιγαίου, σε κατάσταση υπνώσεως ή/και γενιτσαρισμού , αλλά δεν έχουμε δει ακόμα το τέλος του έργου.

ΛΥΚΑΣΤΡΕ, κάτι θα ξέρεις για όλα αυτά...περιμένω σχόλιο !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

MIXAΛΗΣ : Ψάξτε να βρείτε τι ήταν το ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ( από την εποχή του Βυζαντίου μέχρι σήμερα )...

Nαίτες δεν ήταν;; Όταν ακούω για το Τάγμα των «Αδελφών της Ανατολής» το οποίο αποτελεί την κατά τον 9° αιώνα αναβίωση του πρώτου ΡοδοΣταυρισμού,αυτόματα μου έρχεται μια σκέψη στον νου.! ΜΑΣΩΝΟΙ ...οι Μασώνοι ελέγχονται από τους Σιωνιστές , οι Σιωνιστές ελέγχονται από τους 72....και οι 72 ελέγχονται από τον...φτου μην λερώσω το στόμα μου.!!

Μιχάλη αυτοί ΔΕΝ είναι καλά παιδιά , να το ξέρεις.!!

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ, έχεις πέσει πολύ κοντά...όντως έτσι είναι, αλλά επέτρεψέ μου να σου παραθέσω κάποιες "άγνωστες" λεπτομέρειες :

Το ΑΡΧΙΚΟ Τάγμα της Ανατολής ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ, και διαδέχθηκε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ της Κωνσταντινουπόλεως που ιδρύθηκε στις αρχές του 5ου αιώνα μΧ.

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ήταν οργάνωση των Ελλήνων της Κων/πολης και προστατευόταν από την πρώτη ΕΛΛΗΝΙΔΑ Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου, την Αθηνα'ί'δα - Ευδοκία (σύζυγο του Θεοδοσίου Β') και τον - επίσης Έλληνα - πρωθυπουργό Ανθέμιο.

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ οργάνωσε την εξέγερση των Ελλήνων της Κων/πολης και την σφαγή των Γερμανών μισθοφόρων που κυβερνούσαν το Βυζάντιο, το έτος 400 μΧ.

Ήταν η εκδίκηση των Ελλήνων για τις σφαγές που είχαν κάνει οι Γερμανοί στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης και στην κυρίως Ελλάδα με τον Αλάριχο (Ούλριχ).

Έτσι, το Βυζάντιο απαλλάχτηκε από τον Γερμανικό κίνδυνο και η Ελληνική ελίτ της Κων/πολης άρχισε το έργο του εξελληνισμού της Ανατολικής Αυτοκρατορίας.

Αλλά η ιστορία δεν σταματάει εδώ.

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ εξελίχτηκε στο Τάγμα της Ανατολής, μια μυστική ΕΛΛΗΝΙΚΗ οργάνωση με σκοπό την επικράτηση του Ελληνισμού στον γεωγραφικό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.

Αρχηγός του Τάγματος κατά τον 11ο αιώνα ήταν ο Μιχαήλ Ψελλός, ο Ύπατος των Φιλοσόφων του Βυζαντίου και "πατέρας" του Νέου Ελληνισμού.

Ο ιδρυτής των Να'ι'τών, Ούγκο Ντε Παέν, πέρασε ως προσκυνητής για τα Ιεροσόλυμα από την Κων/πολη ΠΡΙΝ από την Πρώτη Σταυροφορία, και ΜΥΗΘΗΚΕ στο Τάγμα της Ανατολής από τον Μιχαήλ Ψελλό.

Οι πονηροί Φράγκοι έδιναν όρκο πίστεως για να εξασφαλίσουν την υποστήριξη των Βυζαντινών, αλλά είχαν τα δικά τους σχέδια.

Ο ντε Παέν αντέγραψε την οργάνωση του Ελληνικού Τάγματος και δημιούργησε τους Να'ί'τες.

Η συνέχεια είναι γνωστή, όπως πολύ σωστά αναφέρεις κι εσύ.

Όμως ΤΙ απέγινε το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Ελληνικό Τάγμα της Ανατολής ;;

Μήπως εξακολουθεί να υφίσταται - ίσως με άλλο όνομα και μορφή - και ίσως και στην σημερινή "Τουρκία" ;;

Γι'αυτό σου λέω ότι δεν έχουμε δει ακόμα όλο το έργο...

Μια ήττα της Τουρκίας σε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα δούμε πολλές εκπλήξεις...

Ανώνυμος είπε...

....και αυτό γιά τους αμέριμνους

https://spaceweatherarchive.com/2020/11/29/major-solar-flare-and-cme/


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ερίωπα...πριν λίγες μέρες σε μια παρέα από διαφορετικής εθνικότητας ανθρώπων (γερμανοί-τούρκοι-άγγλοι-αμερικάνοι-ρώσοι-κινέζοι κ.λ.π) ο καθένας έλεγε τα δικά του και εγώ τους άκουγα. Όλοι μα όλοι υποβίβαζαν την Ελλάδα, λέγονττας ένα σωρό ανακρίβειες και ψεύδη. Μέχρι που πήρα τον λόγο και τους είπα..:

" ΜΑLAKES...σκεφτήκατε ποτέ γιατί η Ελλάδα και οι Έλληνες είμαστε η Καρδία Γή του πλανήτη;;; Γιατί στην γεωγραφική θέση που βρίσκεται η Ελλάδα δεν είναι π.χ η Αγγλία η Γερμανία , η Αμερική;;; Διότι MALAKES εμείς κρατάμε την "Καρδιά" του πλανήτη ζωντανή...μια Καρδία που συνδέεται ενεργειακά με την Πύλη του Ήλιου. Και αν ανοίξουμε MALAKES την Πύλη του Ήλιου...μαύρο φίδι που σας έφαγε όλους.!!! Θα γίνεται φλαμπέ λουκάνικα όλοι σας."

Ανώνυμος είπε...

Ολους αυτούς που αναφέρεις φίλε Λύκαστρε αν τους βράσεις σε ένα καζάνι μαζί με τις δηλώσεις και τις σκέψεις τους, μιά σταγόνα λογικής και καθαρής γνώσης δεν θα βγάλεις. Το ίδιο και με τις δηλώσεις των παλιάτσων πολιτικών, εθνοσωτήρων, στρατηγών και συστημικών θεσμών. Πάρε παράδειγμα το υπερατλαντικό τσίρκο με τους παλιάτσους πρωταγωνιστές του. Η Ηλιθιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Το ότι ζούμε αυτές τις μέρες ένα παγκόσμιο εμφύλιο πόλεμο του κεφαλαίου λίγοι το αντιλαμβάνονται. Εμείς αδυνατούμε να το αντιληφθούμε λόγω του ότι το ταμείον είναι μονίμως μείον και κυρίως επειδή οικονομικά είμαστε γενικώς αναλφάβητοι και επιρρεπείς στην κρατική εξάρτηση.
Η λατρεία του χρυσού μόσχου σε όλο της το μεγαλείο λοιπόν και ωρύεται ο Μούσα.
Ποιός ενδιαφέρεται αν θα ξημερώσει αύριο και αν θα υπάρχει πατρίδα; Αναφέρομαι ιδιαίτερα στα αριστεροδεξιά λαμόγια, τους αντιπροσώπους του Ελληνικού κεφαλαίου. Τα ψιλά τους μαζί με τα κλεμμένα όλα εξασφαλισμένα στους φορολογικούς παραδείσους, και με ένα αεροπορικό εισιτήριο μονίμως στη τσέπη, κάτι που δεν συμβαίνει με τους Τούρκους και ιδιαίτερα με την συγκροτημένη ηγεσία τους στα πρότυπα της συμμορίας που κυβερνά την Κίνα. Εκεί συμβαίνει το αντίθετο και εκεί εντοπίζεται ο κίνδυνος για τη χώρα μας και γιά τον αμέριμνο λαό.
Τάγματα σωτήρων δεν υπάρχουν ούτε υπήρξαν ποτέ έστω για δείγμα θα έλεγα προς μεγάλη απογοήτευση του Μιχάλη. Οι Σωτήρες κοιτάζουν πως να ξεπουλήσουν ό,τι έχει απομείνει στην χώρα και μετά έχει σειρά και το τελευταίο ευρώ που ανήκει στον λαό. Όταν θα έλθει η ώρα το πικρό ποτήρι θα το πιει πάλι μόνος του ο αμέριμνος λαός.



ΕΡΙΩΠΑΣ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σαφέστατα φίλε Ερίωπα και όλοι αυτοί δεν έχουν σταγόνα λογικής. Το βλέπω κάθε μέρα,και αποδεικνύεται περίτρανα ότι " Πάς μη Έλλην βάρβαρος". Αυτός όμως ο παγκόσμιος πόλεμος εμφύλιος (ανάμεσα στην ίδια σκατόρατσα) του κεφαλαίου δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε το ζούμε για πρώτη φορά.! Θα έπρεπε τουλάχιστον να είμασταν προετοιμασμένοι και για αυτόν τον γύρο εμφυλίου. Όμως οι περισσότεροι έχουν μνήμη χρυσόψαρου (3 δευτερόλεπτα). Η φύση του ανθρώπου όταν βρίσκεται στο κατώτερο εγώ, επιβλέπει μόνο την πάρτη του, την καλοπέραση του, για αυτό και λατρεύουν χρυσούς μόσχους, διότι και αυτοί μοσχάρια είναι και μάλιστα δίποδα. Όμως ο Μούσα (Μωυσής) έκανε ένα τεράστιο λάθος τότε, δεν έπρεπε να τους βγάλει απο την Αίγυπτο...άστους εκεί με τους απογόνους των Ατλάντων να τρώνε να πίνουν και να διασκεδάζουν με τους χρυσούς Μόσχους, στο τέλος έρχεται ο "λογαριασμός".

Και έτσι αντί να την πληρώσουνε αυτοί την νύφη...την πληρώνουμε εμείς σήμερα.

…»Για να δείξουν τη δύναμη τους οι Εβραίοι θα καταβάλουν και θα υποδουλώσουν με την δολοφονία και τον εκφοβισμό έναν από τους λαούς της Ευρώπης. Προοδευτικός φόρος επί του κεφαλαίου και κρατικά δάνεια θα καταστρέψουν τους χριστιανούς, τους οποίους θα έχει ήδη ανηθικοποιήσει κάποια άθεη διδασκαλία, και η αναμενόμενη επί τόσα χρόνια ώρα, θα σημάνει»… Πρωτόκολλα της Σιών.

Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας αυτό, ήταν απλό. Ότι για να ξεκινήσει αυτός ο Τρωικός πόλεμος, δεν θα γίνει προσπάθεια από το σύστημα να θυσιαστεί η Ιφιγένεια (ισχυρή γενιά), αλλά η Αντιγόνη (απόγονος)… δηλαδή εμείς.

Όμως δεν έχουν καταλάβει ότι το αίμα είναι υλικό ενσάρκωσης.!!! Και όταν οι πολλοί χύνουν το αίμα τους (θυσιάζονται) ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΗΜΙΘΕΟΣ.!! Όταν ο ένας δίνει το αίμα του για τους πολλούς...ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΘΕΟΣ.!
Όπως και να έχει...δεν έχουν παρά να διαλέξουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Ποιός ενδιαφέρεται αν θα ξημερώσει αύριο και αν θα υπάρχει πατρίδα;

Μα φυσικά εμείς οι Έλληνες ενδιαφερόμαστε αν θα έχουμε πατρίδα. Διότι αν εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε πατρίδα...αυτή την φορά δεν θα έχει κανένας άλλος.

kakos04 είπε...

Καλημέρα τα σχόλια σας είναι εξαιρετικά , να συμπληρώσω μόνο για τον Μιχάλη που έγραφε παραπάνω 2 αναρτήσεις από αλλού που λένε επερχομένη ΤΟΥΡΚΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ (όχι απλώς τουρκική - όχι απλώς ισραηλινή) https://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/12/blog-post_18.html με δεδομένο ότι έχουμε χρόνια επικράτηση του διεθνούς κεφαλαίου και των υποτακτικών του σε οικονομία (ξεπούλημα & αλλαγή ιδιοκτησίας) - πολιτική (πωλητικοί=προδότες) εντός της Ελλάδας . Για τον Μιχαήλ Ψελλό είχα διαβάσει αυτά http://esxatianasxesi.blogspot.com/2017/12/450-404-1018-1078.html και αυτά https://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/06/blog-post_47.html & https://esxatianasxesi.blogspot.com/2015/01/26-2015.html
& http://greekworldhistory.blogspot.com/2015/01/1071_18.html, δεκτές παραπομπές με άλλα στοιχεία . Όπως λέει και ο Λύκαστρος οι Αγγλοσάξωνες ετοιμάζονται για την ενοποίηση των 2 πλευρών του Αιγαίου για την ανάσχεση της Κίνας , σε εμάς θα λένε Βυζάντιο και στους Τούρκους Οθωμανική αυτοκρατορία . Κουμάντο θα κάνουν αυτοί μαζί με τους Ισραηλινούς και με στρατιωτική κατοχή (Αμερικάνικες βάσεις για αρχή). Τα 40 εκατομμύρια που αναφέρεις Τούρκων με τα 5 τα πραγματικά τα δικά μας με την υπογεννητικότητα και τους λάθρο δείχνουν ότι πάνε για εξάλειψη μας με την ενοποίηση . Να είστε καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλό μεσημέρι φίλε Νικόλα. Γράφεις :..." Κουμάντο θα κάνουν αυτοί μαζί με τους Ισραηλινούς "

H μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα , είναι να επενδύσουμε σε αυτόν τον αντι-τουρκικό άξονα που διαμορφώνεται. Ένα σύστημα και ένωση χωρών, που ξεκινάει απο εμάς και φτάνει στην Ινδία. Η Ινδία για παράδειγμα είναι μεγάλος δυνητικός σύμμαχος για την Ελλάδα, λόγω Πακιστάν που είναι προσκείμενο στην τουρκία. Η Γαλλία επίσης, η Αίγυπτος, η Κύπρος, κ.λ.π. Όσο για το Ισραήλ εγώ δεν το θεώρησα ποτέ σύμμαχο της Ελλάδας , διότι πάντα παίζει σε πολλά ταμπλό, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ με κανέναν.!! Διότι πολύ απλά το Ισραήλ έχει την δική του πολιτική και δεν κάνει συμμάχους , έχει την δική του ατζέντα, δεν είναι καν σύμμαχος των Αμερικανών. Σέρνει τους Αμερικανούς από την μύτη...η Αμερική ακολουθεί το Ισραήλ και όχι το αντίθετο.

Το Ισραήλ χρησιμοποιεί τις άλλες χώρες , όπως ακριβώς και την τουρκία σύμφωνα με τα συμφέροντα του. Το βολεύει σήμερα να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα;; Αν ναι θα το κάνει, αλλά μπορεί την μεθαύριο να τα βρεί και με την τουρκία.!! Για αυτό δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι υπάρχει συμμαχία μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ. Ειδικά αυτό το είδαμε και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, που το Ισραήλ ενώ υποτίθεται είναι σε σύγκρουση με την τουρκία, και ήταν υπέρ της Αρμενίας, είχε μια στρατηγική συνεργασία με τους Αζέρους , πρέπει να καταλάβουμε ότι το Ισραήλ έχει την δική του ξεχωριστή ατζέντα , βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε κάποιες συνεργασίες μαζί του, αλλά όπως το Ισραήλ έτσι και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας συμφέροντα.

Αλλά σοβαρή στρατηγική σχέση με το Ισραήλ δεν γίνεται.!!!

kakos04 είπε...

Σωστά το λες , αλλά θα απεξαρτηθεί το πωλητικο σύστημα από τους Γερμανούς είναι το μέγα ερώτημα και να κοιτάξει το συμφέρον της χώρας; Επίσης μετά το σόου του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα κυρίως γίνεται το θέλημα της Ιερουσαλήμ ακόμη και μέσα από τους Γερμανούς (όλη η οικονομική άλωση), να μην πω για τους Αμερικανούς. Η ένταξη στο αντιτουρκικο τόξο θα μας έδινε παράταση ζωής και ευκαιρίες. Το θέμα είναι να αναγκαστεί το κυνοβουλιο να δράσει. Έχουμε καμία ιδέα επ αυτού. Καλό μεσημέρι.