ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Aγριεύουν τα πράγματα στον Καύκασο. Η δυτική και η νότια στρατιωτική περιφέρεια της Ρωσίας ξεκίνησαν "ασκήσεις",πανέτοιμες για όποιο σενάριο ακολουθήσουν οι Αμερικανονατοϊκοί στην Ουκρανία. Και τώρα να θυμίσω τι λέγαμε ΕΔΩ...αλλά και ΕΔΩ ,για την επιδείνωση της κατάστασης στον Καύκασο ΠΡΙΝ απο όλους.

" Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή, η Τουρκία ετοιμάζεται για πιθανή επιδείνωση της κατάστασης στον Νότιο Καύκασο, για τη στρατιωτική προσάρτηση της Adjara, ενισχύοντας έτσι τις θέσεις του ΝΑΤΟ στην περιοχή και στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.Τι λέει το έγγραφο: "

Bλέπουμε λοιπόν ότι τα μογγόλια ήταν ενήμερα και είχαν θέσει όλες τις μονάδες του 9ου σώματος να είναι σε επιφυλακή. Και η υπόθεση μας αφορά σαν Έλληνες, διότι υπάρχει στην μέση και εκείνη η Αργοναυτική Εκστρατεία που είχαμε κάνει τότε. Τα λέγαμε ΕΔΩ :

Και ο Καύκασσος είναι ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ολόκληρη τραγωδία έγραψε ο Αισχύλος για τον Προμηθέα που ήταν "δεμένος" στον Καύκασσο...δεν την έγραψε τυχαία .Το δηλώνει το ίδιο το όνομα...το όνομα Kara-Bakh σημαίνει Κara=μαύρο και το Bakh που βγαίνει από το Buchis ή  Bakh ή Bakha (Μπάκα η αν προτιμάτε μπορείτε να το προφέρετε και Μέκκα ή Βάκχος )...στην Αιγυπτιακή Μυθολογία  ο Buchis (επίσης ο Μπαχ και Μπακά) ήταν η θεοποίηση του θεού του πολέμου και λατρευόταν με την μορφή ταύρου στην περιοχή της Ερμούπολης. Και είχε λευκό σώμα και μαύρο πρόσωπο....δηλαδή καμένο. Ο Καύκασσος είναι μεγάλη και βαθιά ιστορία....και κατακαμένη μέχρι τα τρίσβαθα του. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Αργοναυτική εκστρατεία σε αυτήν την περιοχή έγινε....άνωθεν και εντός του Καυκ-άσσου. Θα γίνει της Har-Mage-Donias το κάγκελο. Η λέξη Har  σημαίνει Όρος και μάλιστα ιερό όρος. Από εκεί ήταν και η πραγματική καταγωγή του Ξέρξη ο οποίος ΔΕΝ ήταν Πέρσης αλλά Κιρκάσιος . Ο Ξέρξης ήταν Άτλαντας Τελχίνας, το όνομά του ήταν Κάρχας ή Χάρχας ή Κάλχας προφέρεται με πολλούς τρόπους από Sharkash και harhash μέχρι Kerkesh"

Υ.Γ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ....


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

λυκ καλησπερα .

αν θες μη το βγαζεις το σχολιο απλα στο στελνω να το δεις.
https://warnews247.gr/ekdikisi-tou-israil-i-elit-ton-eidikon-dynameon-shayetet-13-ktypise-iraniko-ploio-exo-apo-tis-aktes-tis-syrias-eikones-vinteo/

χρηστος