ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

End of story και το νου σας ρεμάλια μην χαλαρώνετε και έχουμε κι άλλα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

End of story και το νου σας ρεμάλια μην χαλαρώνετε και έχουμε κι άλλα.

Από την επομένη της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών και σε αντίθεση με το ελληνικό λαϊκό αίσθημα που επιζητούσε την άμεση ακύρωση της έχω πει πολλές φορές "end of story" !!
Πρόκειται για μια εθνική ήττα όσο αφορά τον όρο "μακεδονικό και το όνομα "Μακεδονία" καθώς αυτά αποτελούν πλέον κοινοκτημοσύνη και με τους Σλάβους κάτοικους της Βόρειας Μακεδονίας πρώην ΦΥΡΟΜ πρώην Γιουκοσλαβικής Μακεδονίας.
 
Φυσικά στις Πρέσπες παίχτηκε ο επίλογος αυτής της ήττας που η αρχή της όμως εστιάζεται εν μέρει στις αρχές του προηγούμενου αιώνα αλλά και στα μεταπολεμικά χρόνια στην Γιουγκοσλαβία του Τίτο.
Μια σειρά λαθών επί λαθών για δεκαετίες ολόκληρες από Ελληνικής πλευράς που είχε αποτέλεσμα την πανηγυρική συμφωνία των Πρεσπών.
 
Στο Διεθνές Δίκαιο τετελεσμένα παράγονται από απλά πράγματα πολύ δε περισσότερο όταν υπάρχει μια διεθνής πλέον ομολογία και παραδοχή κάποιων πραγμάτων.
Γιατί αυτό στην ουσία έγινε στις Πρέσπες . Μια πανηγυρική και επίσημη ομολογία και παραδοχή από πλευράς των δύο εμπλεκομένων χωρών για κάποια γεγονότα που αποτυπώνονται στην λεγόμενη Συμφωνία που υπογράφτηκε.
 
Αυτό δεν ξεγράφει με κανένα νομικό μέσο ακόμα και με αναθεώρηση του ίδιου του συμβιβασμού, γιατί αυτό είναι η συμφωνία αυτή, παρά μόνο με την λήθη στον χρόνο. Πράγμα απίθανο προς το παρόν όσο αφορά το τελευταίο. Το ζήτημα λοιπόν είχα γράψει ότι είναι η από πλευράς της Ελλάδος επιβολή της κατά γράμμα συνεπούς και συνεχούς τήρησης από την πλευρά των γειτόνων της Συμφωνίας. Γιατί αν η Ελλάδα χαλαρώσει ή η ίδια δεν τηρήσει ή ακυρώσει μονομερώς τον άνω συμβιβασμό δεν είναι δύσκολο το πρώτο συνθετικό του ονόματος της Βόρειας Μακεδονίας να διαγραφεί μονομερώς στοχευμένα ή και ως αντίδραση από την άλλη πλευρά.
 
Είδαμε τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια στο φετινό Euro. Έχουν υπάρξει κι άλλα μέχρι σήμερα απλά δεν δημοσιοποιήθηκαν.Το Διεθνές Δίκαιο (ΔΔ) ή Δίκαιο του Δυνατού όπως αστειευόμενοι το ονοματίζουν στην νομική σχολή εξελίσσεται και διαμορφώνεται τελείως ανορθόδοξα, ανεξάρτητα και πολλές φορές ερμαφρόδιτα σε σχέση από τα άλλα δίκαια. Είναι σαν ένας ιός που μεταλλάσσεται συνεχώς από διάφορες απρόβλεπτες ή προβλεπόμενες αιτίες.
 
Αύριο μπορεί η Ελλάδα να αποκτήσει οικονομική και στρατιωτική ισχύ και να προσαρτήσει ένα πρωί "αλά Κριμαία" την Β. Μακεδονία και να διαγράψει μονομερώς το όνομα αυτό από τον χάρτη . Αλλά και πάλι δεν θα μπορέσει να διαγράψει και τις μνήμες των κατοίκων της ούτε θα εξαφανίσει τα ιστορικά μέχρι τότε ντοκουμέντα.
 
Μην λησμονούμε Μακεδονία για τους Έλληνες δεν είναι το οικόπεδο αλλά η Ελληνική Ιστορία. Ο μέγας Αλέξανδρος, οι Θράκες, ο Παύλος Μελάς και ο Μακεδονικός Αγώνας Αυτός είναι ο θησαυρός μας και αυτόν πρέπει να προστατεύσουμε με κάθε μέσο Τα σύνορα αλλάζουν όπως και τα οικόπεδα πολλές φορές ιδιοκτήτη μέσα στην Ιστορία.
 
Επόμενο προς επίλογο θέμα στην σειρά.. Η Βόρεια Κύπρος.
Μην πέσετε από κανένα ροζ συννεφάκι ξαφνικά. Αυτό που ξεκίνησε το 1974 όπου να είναι τελειώνει.

Υ.Γ Και μην ξεχνιόμαστε..Στο φετινό Γιούρο πανηγυρίζουμε μόνο τις ήττες των Γερμανών και των Τούρκων.....

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά υποστήριζες πως η χώρα αυτή θα εξαφανιζόταν και θα διαλυόταν…γιατί τώρα άλλαξες γνώμη;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για να εξαφανιστεί σαν χώρα θα πρέπει να γίνει πόλεμος.! Και αν περάσει στα χέρια των Βουλγάρων η των Αλβανών τότε είναι που σίγουρα θα ξεκινήσει ο Τρίτος Βαλκανικός Πόλεμος. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι το δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων είναι άξιο και ικανό να κάνει κάτι από μόνο του.!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι μαϊμούδες είναι κλέφτες...
Οι μαϊμούδες είναι μίμοι...
Όποιος Σκύθης κλέβει ή μιμείται κάτι λέγεται Monkeydoski
Οι Monkeydoski ζουν στην Monkeydonia
Οι πρόγονοί τους ήταν Σκύθες μισθοφόροι των Ρωμαίων εξ ου και το όνομά τους Σκούποι
Σκούποι στην παλαιότερη Σκυθική γλώσσα σημαίνει Σκύθες.
Κανένας κουλός μουγκός καργιόλης πολιτικός μπορεί να τα χώσει αυτά στην μούρη των πιθήκων;

ανώνυμος είπε...

Ο Soygu θέλει να κλωνοποιήσει Σκύθες στρατιώτες 3.000 ετών με τα άλογα τους και να φτιάξει ενα μινι στρατό. Έχει καμια σχέση με τα δρακόφιδα της Δήμητρας;

Μμ. είπε...



Ώρα να κλωνοποιήσωμε κι εμείς Μυρμιδόνες και Σπαρτούς.
Αυτός κι αν δεν θα είναι μυθικός χρονοταξιδιωτικός proxy war!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Σοιγκού ο "ρώσσος" υπουργός Άμυνας για την ακρίβεια είναι Μογγολοεβραίος.!!! Διότι οι Εβραίοι θεωρούν κάποιον ως Εβραίο μόνο αν είναι η ΜΗΤΕΡΑ του εβραϊκής καταγωγής. Ο Σοιγκού γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1955 στο Chadan, της Tuva, από έναν πατέρα Tuvan μογγόλο δηλαδή και από μητέρα Ρωσίδα ΕΒΡΑΙΑ.!! Εδώ δείτε που βρίσκεται η TUVA.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tuva#/media/File:Tuva_republic_map.png

ΟΛΟΙ όσοι είναι στην ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι Εβραίοι , διότι έχουν Εβραίες μητέρες (συμπεριλαμβανομένου του Shoigu) .Ο Λαβρώφ και άλλοι όπως ο Laverman έχουν Εβραίους πατέρες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Έχει καμια σχέση με τα δρακόφιδα της Δήμητρας;"

Οι δύο "φτερωτοί" Δράκοντες/Όφεις με τους οποίους ήρθε η Δήμητρα , είναι δύο ιπτάμενα αντικείμενα/δίσκοι. Καμία σχέση με τα φιδάκια της φύσης.

Μμ2 είπε...



Βουλγαροχοντροκέφαλοι πάντως είναι οι Μακεντόνσκατοι. Δεν τους το τρως το δίκαιο. Του Βουκεφάλα ατόφια γέννα!

Ανώνυμος είπε...


Ο περιβόητος Shoigu είναι Ταταρομογγόλος με σφραγίδα και βούλα. Οι αρχαίοι Έλληνες τους ονόμαζαν αυτούς "τα θηρία της Ασίας" (βλέπε Απολλώνιο Τυανέα) και κάποιοι μεταγενέστεροι ως τα "Ακάθαρτα γένη". Οι Έλληνες συγγραφείς τους κατέγραψαν και ως Σήρες (βλέπε Καλλισθένη).
Εισέβαλαν στην Ευρώπη γύρω στα μέσα του τέταρτου αιώνος μ.Χ. και έσμιξαν με τους πρωτοσκύθες ήτοι τις Γερμανικές και Ρως φυλές. Έκτοτε κυβερνούν τον κόσμο με σημερινή έδρα τους την Κίνα, ( οι κινέζοι ήταν πάντοτε ο εκλεκτός μεζές τους στα καζάνια τους εκτός από δούλοι τους. Μόνο ο Αλέξανδρος κατώρθωσε και τους τσάκισε τα πλευρά αλλά τον έφαγαν και αυτόν οι ιερείς του Βήλου πριν προλάβει να το καταλάβει. Βαβυλώνα βλέπεις ήθελε και Ταταρομογγόλα Ρουχσάνα.
Αν κάποιος μελετητής νιώθει ότι αντέχει τα μακροβούτια στον χρόνο μπορεί να συναντήσει και τους προπάτορές του Shoigu στην Τροία. Το όνομα του Τάνταλου ήταν Τα-τα-ρο και ήταν Χετταίος, ήτοι Ταταρομογγόλος.
Τα αναφέρω όλα αυτά, μόνο και μόνο, για να τιμήσω τον Λύκαστρο, τον μόνο άνθρωπο που συνάντησα στο διαδίκτυο όλα αυτά τα χρόνια, να αντιπαθεί το γένος του σκυλομούρη Τατάρου Αγαμέμνονα και να τον ξεχωρίζει από τους Έλληνες που σύρθηκαν εκόντες άκοντες στον άθλιο πόλεμο της Τυφωνίας Τροίας.

https://www.youtube.com/watch?v=qx8hrhBZJ98

Ανώνυμος είπε...

Το σύμβολο του Όφεως και της Σελήνης έφεραν πράγματι στις ασπίδες τους οι χασάπηδες Ταταρομογγόλοι Αγαμέμνων και Μενέλαος. Μερικά κουτορνίθια συνηθίζουν να λένε ότι οι αρχαίοι Έλληνες λάτρευαν τον Όφι. Μέγα λάθος.
Όσο για τους Σπαρτούς, μικρό καλάθι να κρατάμε. Ούτε για δείγμα Ελληνικό Dna δεν είχαν.