ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

Όταν συναγελάζεσαι με αυτό τον τρόπο με τον βιαστή σου και τον ξεπλένεις/νομιμοποιείς στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης τότε δεν έχεις δικαίωμα να παραπονείσαι για τους απανωτούς βιασμούς που σου κάνει εδώ και μερικούς αιώνες.

Σε τι εξυπηρετεί η παρουσία του αρχιεπισκόπου Αμερικής σε μια τελετή εγκαινίων του φασιστικού τουρκικού κράτος στη Νέα Υόρκη;; Για να ευλογήσει τον μηχανισμό τουρκικής προπαγάνδας στα εδάφη των ΗΠΑ;; Φαίνεται πως ο αρχιεπίσκοπος ξεχνά πως το ναζιστικού τύπου καθεστώς Ερντογάν έκανε την Αγ.Σοφία τζαμί (για το οποίο ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος κήρυξε και ημέρα πένθους, για τα μάτια του κόσμου, μάλλον). Ξεχνά ότι το οθωμανικο/τουρκικό κράτος έχει αποδεκατίσει την Ορθοδοξία.

Διέπραξε γενοκτονίες εναντίον του ορθόδοξου ποιμνίου του, του κατάσχεσε περιουσίες και ναούς στη Μ.Ασία, μέχρι και σήμερα που μιλάμε.Εισβάλει σε γειτονικές χώρες, κατέχει Κύπρο, απειλεί τους πάντες, εργαλειοποιεί παράνομη μετανάστευση, ενισχύει τζιχαντιστές και άλλα πολλά. Η Ορθοδοξία υποτίθεται είναι θρησκεία της αγάπης, τι δουλειά έχει ο επικεφαλής της στις ΗΠΑ να φωτογραφίζεται και να ξεπλένει ένα φασιστικό κράτος ;;

Το συγκεκριμένο άτομο είναι υποχείριο και γιουσουφάκι των Τούρκων. Οι Τούρκοι έχουν βίντεο  , τον Ελπιδοφορο να κάνει τσιμπούκι σε ομοεθνή τους. Ο άνθρωπος εκβιάζετε όπως ο Dennis Hastert.  Μπορούν   να το ψάξουν  οι  δημοσιογράφοι, λίγο πιο βαθιά το θέμα;;

18 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατά τα άλλα μέμφονται τους Εβραίους και την παγκοσμιοποίησι, οι τρισχειρότεροι αυτών, οι πρώτοι δια πυρός και σιδήρου θρησκευτικοί παγκοσμιοποιηταί, εθνοκτόνοι και γενοκτόνοι, αυτοί οι και άθλιοι εξουσιολάγνοι προπαγανδισταί της απολύτου πολιτικοθρησκευτικής εθελοδουλίας.
400 χρόνια όμως εκούσια οθωμανικά τσιμπούκια είναι μια αγία παράδοοις πια που έχει μπει για τα καλά στο Ρωμηορθόδοξο Ντιενέι. Γατί όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας ¨το σκατό χάνεται, το χούι ποτέ.¨ ή ¨πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.¨
Γι αυτό άλλωστε εξισλαμίσθη και εξετουρκίσθη τόσο εύκολα τότε ο ορθόδοξος μικρασιατικός πληθυσμός. Το τσιμπούκι δεν το γλιτώνουμε σκέφθηκαν, ούτως ή άλλως, ας σώσωμεν τουλάχιστον τις ζωές μας.


Κι αυτό επιπροσθέτως ίνα γελάση και ολίγον το πεπικραμένο χείλος μας:
¨Χριστιανός (και μάλιστα Ρωμηός ορθόδοξος) αντιστασιακός¨
το πιο σύντομο θρησκευτικό ανέκδοτο.

Αιδώς Ρωμηοί, αποτυχημένοι Έλληνες!

Μμ. είπε...



Αβλεψία:
Εκβιάζεται (αυτός,γ΄εν. Π.Φ.)
Εκβιάζετε (εσείς, β΄πλ. Ε.Φ.)


Ως προς το άρθρο: Οι μεν Εβραίοι υιοθέτησαν το αβρααμο-μονοθεϊστικό θρησκευτικό αφήγημα αξιοποιήσαντες αυτό εθνικιστικώς,
ο δε ρωμαιοχριστιανισμός το τερμάτισε κομμουνοδιεθνιστικώς (εθνοκτονικώς, γενοκτονικώς.)

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους και αυτος πιπες?
Τους πηρε ολους ο διαολος τελικα.

Μμ. είπε...


NIK.

Τους πηρε ολους ο διαολος τελικα.

.........................................

Θάα σπάσω πίπε ε ες
για τα λόγια π'είπε ε ες!


Σοβαρά τώρα.

Ξύπνησε κι ο διάολος, απέκτησε αριστοκρατικά γούστα πια. Γουστάρει παρθενάκια ανέγγιχτα, ο Λιγνάδης δηλαδή τί, καλύτερος είναι. Να τις βράσοι τις χιλοτρυπημένες κι αχόρταγες χριστιανές παπαδολούγκρες!

Ανώνυμος είπε...

Για τον περιβόητο Χαλδαϊσμό έχεις κανείς να γράψει κάτι; Υποτίθεται ότι ο Αουράμ ήταν Χαλδαίος και μάλιστα χοντρά ματσωμένος και στρατιωτικά οργανωμένος.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Για τον περιβόητο Χαλδαϊσμό έχεις κανείς να γράψει κάτι;"

Είναι οι Χαζάροι. Είναι αυτοί που τους ξέραμε παλαιότερα ως Χαλδαίους. Ο Όμηρος τους ονομάζει "Άλυβες" μεταπεσόντων σε " Χάλυβες" και μετά σε " Χαλδαίους" από παραφθορά και μεταποίηση της λέξεως. Στην Ιλιάδα αναφέρονται ως σύμμαχοι των Τρώων ...ο Στράβων αναφέρεται σε αυτούς και τους ονομάζει Χαλδαίους ...που από τα αρχαία χρόνια σήμαινε τον αγύρτη, τον περιπλανώμενο (θυμίζει μήπως κάτι;;), τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ...σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Άλυβες κατοικούσαν στα σημερινά σύνορα Γεωργίας-Τουρκίας...ακριβώς εκεί όπου βρίσκονταν το βασίλειο των Χαζάρων....πριν τους το διαλύσουν οι Ρώς η Ρώσσοι.

Συνώνυμο του Σκύθη είναι ο ΧΑΛΥΨ (ο Ορφέας τους ονομάζει Χάλυβες) η αλλιώς Χαλδαίους.! Κάπου είχα διαβάσει ότι τόσο ο Ιωάννης όσο και ο Ιησούς ήταν Χαλδαίοι στην καταγωγή. Θες μήπως να συζητήσουμε αν είναι αλήθεια η όχι;; Η πες μας καλύτερα την δική σου άποψη περί αυτού.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει βίντεο με πεοθηλασμό. Τέτοια βίντεο χρειάζονται γιά πιό σκληρές καταστάσεις, πχ να επιβληθεί δόγμα γιά ομαδική συνουσία μέσα στην εκκλησία μετά το "δι' ευχών".

Γιά εγκαίνια και τέτοια ψιλολόγια, αρκεί μιά εντολή του Τουρκοπροσκυνημένου Βοθρολυμαίου, κι ο Αμερικής υπακούει πάραυτα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 4:56 μ.μ.

Ο Λεπιδοφόρος και όχι Ελπιδοφόρος ο μέγας αυτός αιρετικός οικουμενιστής αποτελεί κεφάλαιο για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, οι οποίες τον έκαναν Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και τον προστατεύουν. Όταν έγινε Αρχιεπίσκοπος η πρώτη του δουλειά ήταν να μπλοκάρει όλους τους Έλληνες εθνικιστές,και πατριώτες. Είναι ένας πράκτορας της CIA στο Φανάρι...που έχει περίεργα βίτσια. Τον τουρκόφιλο Ελπιδοφόρο τον χειρίζεται το αμερικάνικο κράτος.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Κατι γινεται στην Αυστραλια λες να γαμησει και ο φτωχος?
Αντε φτανει πια με τις πιπες να πεσει και ενα φυσιολογικο γαμησι!!
Μας εχουν πνιξει στα αδερφιστικα κολπα!

Ανώνυμος είπε...


Ο/Η ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...-Συνώνυμο του Σκύθη είναι ο ΧΑΛΥΨ (ο Ορφέας τους ονομάζει Χάλυβες) η αλλιώς Χαλδαίους.! Κάπου είχα διαβάσει ότι τόσο ο Ιωάννης όσο και ο Ιησούς ήταν Χαλδαίοι στην καταγωγή. Θες μήπως να συζητήσουμε αν είναι αλήθεια η όχι;; Η πες μας καλύτερα την δική σου άποψη περί αυτού.

Απάντηση -Χαλδαίοι, οι πρότερον Κηφήνες εκ του Κηφέως. Όπως λέμε Κηφάς για τον Άγιο Πέτρο. Έλληνες της Ασίας οι οποίοι συνεμίχθησαν μετά βαρβάρων λαών της Ασίας. Σαν να λέμε σήμερα Πόντιοι Κύπριοι, Έλληνες του Λεβάντε, της Αυστραλίας, της Αμερικής και της Αφρικής. Μήπως ο Μινύας Κηφεύς δεν ήταν αυτός που ξεπάτωσε τους Γόλγες ή Γουλ ή Μογούλ από την Κύπρο; Πήγαινε έλα είναι η ιστορία αλλά σκονισμένο το μονοπάτι. Το γεγονός ότι ο Ιωάννης και ο Ιησούς θεωρούν αντίπαλο δέος τον Οσμάν ή Όφι ή Δράκοντα τους τοποθετεί στην ίδια θέση με τον Κηφέα ο οποίος και αυτός πολέμησε με πάθος τον Οσμάνλι Εριχθόνιο όφι.
Μινύες είναι οι σημερινοί Αρμένιοι και οι Πόντιοι Ελληνικής καταγωγής και κάποιοι άλλοι. Ωνομάσθησαν Χαλδαίοι αργότερα διότι τους επεβλήθη η θεά Χάλντι (Σελήνη ή Άλφα).
Όλοι ψωνίζουν από το Αλντι σήμερα και νομίζουν ότι είναι Γερμανικό...ας γελάσουμε...

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Όλοι ψωνίζουν από το Αλντι σήμερα και νομίζουν ότι είναι Γερμανικό...ας γελάσουμε..."

Όχι δεν ψωνίζουμε όλοι από το Αλντι σήμερα . Και όπως δεν ψωνίζουμε από όπου λένε οι άλλοι ότι είναι δήθεν καλύτερα, έτσι και δεν πιστεύουμε άκριτα ότι μας λένε.

Σεβαστή η άποψη σου για τους Χαλδαίους αλλά εμένα δεν με πείθει ότι είναι " Έλληνες της Ασίας οι οποίοι συνεμίχθησαν μετά βαρβάρων λαών". Γιατί η βάρβαρος θα είσαι η Έλληνας. Και τα δύο δεν γίνονται.

Ο Ησύχιος μια χαρά μας τα λέει :

https://prnt.sc/1t1q7v2
https://prnt.sc/1t1qepi

Οι Έλληνες ουδέποτε είμασταν μάγοι.Διότι εδώ η λέξη μαγεία δεν έχει σχέση με γνώση και αστρονομία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σίγουρα θα γνωρίζεις ότι η «σπείρα» ήταν ένας δημοφιλής τρόπος δημιουργίας στοών μέσα στα ορυχεία, επίσης σπείρες έλεγαν και τα τρυπάνια κλπ. Επομένως η περιοχή των Χαλύβων που αναφέρει για παράδειγμα ο Ορφεύς βοηθά στην εδραίωση του ονόματος Κόλχες (Κόχλες) δηλαδή των ανθρώπων που εργαζόντουσαν ή ζούσαν μέσα στο σκοτάδι (Kolge).
Λέξη κλειδί και για την αλληγορία της Αργοναυτικής εκστρατείας."

Αυτό το έγραψες ΕΣΥ κάπου άλλου, και λες ότι οι Κόλχες ή Κόχλες είναι ίδιοι που ζούν στην περιοχή των Χαλύβων σύμφωνα με τον Ορφέα.! Και σήμερα εδώ μας γράφεις ότι οι Χαλδαίοι/Χάλυβες είναι οι Έλληνες της διασποράς που αναμείχθηκαν με τους βαρβάρους.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Αργοναύτης Κηφέας με αυτούς;;Το ότι τους ξεπάτωσε δεν τον κάνει και ίδια ράτσα με αυτούς. Και ένας λόγος παραπάνω...δεν ξεπατώνεις τον εχθρό σου για να αναμειχθείς μετά μαζί του.!!

Το ότι ο Ιησούς μεγάλωσε στην Αίγυπτο ΔΕΝ τον κάνει Αιγύπτιο....όπως φυσικά και το ότι περιφερόταν σε διάφορες περιοχές της Μ.Ανατολής δεν τον κάνει Ανατολίτη. Η καταγωγή της μητέρας του δεν ήταν από αυτά τα μέρη.Όσο για τον Ιωάννη το όνομα του και μόνο μαρτυρά την καταγωγή του.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε,

Χαλδαίοι: οι πρότερον Κηφήνες από Κηφέως του πατρός Ανδρομέδας. «Κόλχες τε, Χαλδαίοι τε, και Σύρων έθνος» Εισί δε και Χαλδαίοι έθνος πλησίον της Κολχίδος. [Στέφ. Βυζάντιος.]
Καλούμενοι και Αρφαξαδαίοι από τον Χαλδαίο Αρφαξάδ έναν από τους 5 γιούς του Σημά ή Shem ή Σήμ, πρόγονος του Αβραάμ. Ονομάζονται Κάλντι από τους Άραβες, οι Χάλδοι ή Χάλυβες. Γενικώς θεωρούνται Σκύθες. Αργότερον συναντώνται στην Βαβυλώνα κοντά στον Περσικό κόλπο.

Διακρίνεις λοιπόν κάποιο σημείο από το οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε;

Το γεγονός ότι ο θείος του Ιησού ονομάζεται Αλφαίος δεν σε πονηρεύει καθόλου;
Επίσης ο Αρφαξάδ είναι στην πραγματικότητα Αλφαχασάντ και κάτι σημαίνει. Νομίζω ότι έχεις καταλάβει ποιούς εννοώ.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Χαλδαίοι: οι πρότερον Κηφήνες από Κηφέως του πατρός Ανδρομέδας. «Κόλχες τε, Χαλδαίοι τε, και Σύρων έθνος» Εισί δε και Χαλδαίοι έθνος πλησίον της Κολχίδος. [Στέφ. Βυζάντιος.] "

Μάλλον πιστεύεις ότι ο Στεφ.Βυζάντιος το λέει το ¨ποίημα" καλύτερα από ότι ο Ορφέας η ο Ησύχιος.Και τι ήταν δηλαδή Στεφανάκος από την Κωνσταντινούπολη;;; Ένας απλός γραμματικός , ένας δημοσιουπαλληλάκος που έκανε αντιγραφές.Ένας αρχιοφύλακας...ένας απλός παρατηρητής...ούτε καν ερευνητής.!

Απλός αντιγραφέας του γραμματικού Απολλώνιυ...χμ χμ και τίποτε δεν είναι γνωστό για την ζωή του.!!!

Έχουμε και λέμε Κόλχες= Χαλδαίοι . Αυτοί όμως ΔΕΝ είναι Έλληνες...και αν θυμάμαι καλά οι Αργοναύτες τους πολέμησαν.!!! Άρα οι Αργοναύτες=Έλληνες ήταν σε πόλεμο με τους Χαλδαίους/Κόλχες....διότι ήταν μεγάλα καθάρματα .

Μέχρι εδώ συμφωνείς;;; Διακρίνεις λοιπόν κάποιο σημείο από το οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Καλούμενοι και Αρφαξαδαίοι από τον Χαλδαίο Αρφαξάδ έναν από τους 5 γιούς του Σημά ή Shem ή Σήμ, πρόγονος του Αβραάμ. Ονομάζονται Κάλντι από τους Άραβες, οι Χάλδοι ή Χάλυβες. Γενικώς θεωρούνται Σκύθες. Αργότερον συναντώνται στην Βαβυλώνα κοντά στον Περσικό κόλπο."

Ναι εδώ δεν διαφωνώ...ΟΜΩΣ...Χαλδαίοι/ Αρφαξάξ Κάλτι ή CHALDI /Σκύθες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Απο αυτόν βγήκε και ο Κάιν...γιοκάρι του ήταν αυτό το "μπουμπούκι". Πες μου όμως σε παρακαλώ ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχουν με τον ελληνισμό και τους Έλληνες ΟΛΟΙ αυτοί;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το γεγονός ότι ο θείος του Ιησού ονομάζεται Αλφαίος δεν σε πονηρεύει καθόλου;"

Θείος του απο την πλευρά του πατέρα του;; Η απο την πλευρά της μητέρας του;; Γιατί για να αρχίσει κανείς να βγάζει άκρη θα πρέπει να μάθει τι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ήταν ο πατέρας του, και τι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ήταν η μητέρα του Ιησού.!!

Μετά όλα θα γίνουν πιο εύκολα για να πονηρευτεί η όχι κάποιος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Επίσης ο Αρφαξάδ είναι στην πραγματικότητα Αλφαχασάντ και κάτι σημαίνει. "

Ξέρεις τι μου θυμίζουν όλα αυτά τα ΜΗ ελληνικά ονόματα;; Τον πετεινοκέφαλο τον Αβρασάξ.! Άρφαξάδ....Αβρασάξ Κάιν...η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα. Της ίδιας συνομοταξίας είναι. Είναι η κακιά μάστιγα της Γης...από τότε που πάτησαν το πόδι τους σε αυτόν τον πλανήτη.

Μμ. είπε...


Λ.
Ξέρεις τι μου θυμίζουν όλα αυτά τα ΜΗ ελληνικά ονόματα;; Τον πετεινοκέφαλο τον Αβρασάξ.!
..................................

Χα,χα! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! Του τύπου ¨ μας θόλωσες, μας καύλωσες
και εν τέλει μας εγγάστρωσες.¨