ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Why Hitler idolised Atatürk (Γιατί ο Χίτλερ είχε σαν είδωλο τον Ατατούρκ)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Why Hitler idolised Atatürk (Γιατί ο Χίτλερ είχε σαν είδωλο τον Ατατούρκ).

Το βιβλίο του Γερμανού πανεπιστημιακού Stephan Irhig θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία Ελλάδας και Κύπρου…αναδεικνύει την λατρεία του Χίτλερ και Γκέμπελς για τον δικτάτορα εγκληματία Μουσταφά Κεμάλ. Μορφωθείτε, πάψτε να είστε φιλοφασίστες φιλοκεμαλιστές.(αυτό πηγαίνει στους γερμανοτσολιάδες της χώρας). Το να λέει κάποιος Έλληνας ότι είναι φασίστας...είναι ΝΤΡΟΠΗ για την φυλή του.

Ο Χίτλερ ειδωλοποίησε τον Τούρκο ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ. Η εμμονή δεν ήταν μόνο στρατηγική, αλλά ήταν και βαθιά προσωπική. Ο Χίτλερ αναφερόταν στον Ατατούρκ ως το «αστέρι στο σκοτάδι» και ένιωσε ότι ο σχηματισμός της σύγχρονης Τουρκίας ήταν το είδος της Γερμανίας που ήθελε να δημιουργήσει ...

Το βιβλίο εξηγεί με λεπτομέρειες τις ρίζες του φιλοτουρκισμού της σημερινής Γερμανίας και γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να τοποθετήσει τις δύο χώρες ισότιμα στο κάδρο των τοξικών ανταγωνιστών της, συμπλέοντας με τις δυνάμεις που αντιλαμβάνονται αυτήν την τοξικότητα στο διεθνές πεδίο. 

 Το λίνκ με το βιβλίο ΕΔΩ. Υπάρχει και στα ελληνικά .

9 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Ο νεοτουρκικός Κεμαλισμός (εβραιοτεκτονικής-νεοταξικής εμπνεύσεως) υπήρξε το πειραματικό πρόπλασμα του γερμανικού ναζισμού όσον και ιταλικού φασισμού. Ο τελευταίος μάλιστα ¨εξιτάλισε¨ βίαια, και με τις ευλογίες του Βατικανού, τους ελληνικής συνειδήσεως και γλώσσης κατοίκους της ¨Μεγάλης Ελλάδος.¨ Στηνσημερινή Ιταλία υπάρχει ανεγνωρισμένη αλβανική μειονότης όχι όμως (εδώ πικρός γέλως) και ελληνική!
Εις τον αντίποδα αυτών έδρασε ο επίσης νεοταξικός τόσον σοβιετικός όσον
και - ο νυν προωθούμενος - παγκόσμιος ισλαμοκομμμουνισμός. Ο μισελληνισμός κοινό χαρακτηριστικό όλων. (βλ. και γενοκτονικές θηριωδίες των κατοχικών ναζί.)

Ανώνυμος είπε...

Λογικό. Κεμάλ και Χίτλερ ομόφυλοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Λογικό. Κεμάλ και Χίτλερ ομόφυλοι."

Πολύ σωστά. Βέβαια εμείς εδώ στο ιστολόγιο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ το έχουμε αναφέρει. Αλλά ο αποβλακωμένος κάτοικος της χώρας δεν γνωρίζει ότι οι Γερμανοί και οι τούρκοι είναι ομόφυλοι. Είναι Φρύγες/Αττούριοι αυτοί που μαζί με την ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Τρωική Συμμαχία ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πριν καιρό κάποιος "εξυπνάκιας" που το παίζει και "εθνικιστής" μου είπε όλο καμάρι..." ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ" , ντράπηκα για λογαριασμό του. Τι να του έλεγα;; Ότι ο τίτλος Ασσάρ (Αssur) που σημαίνει αυτοκράτωρ για τους Φρύγες και Αττούριους(ΑSS-UR) οι οποίοι μετά την καταστροφή της Τροίας κατοίκησαν στην γεωγραφική περιοχή της σημερινής Γερμανίας και Ουγγαρίας , με το πέρασμα του χρόνου έγινε Char δηλαδή Τσάρος και στην συνέχεια Ceasar (Καίσαρας- εκεί που βρήκαν καταφύγιο οι Τρώες με τον Αινεία).

Βέβαια όλοι αυτοί οι "εθνικιστές" από τα Lidl θεωρούν ότι Τρώες και Έλληνες ήταν αδελφά φύλα.!!!!! Και ότι ο Τρωικός πόλεμος ήταν ένας ΕΜΦΥΛΙΟΣ ανάμεσα σε αδελφά φύλα.!!!

Είναι να τρελαίνεται κανείς με το μπαστάρδεμα που έγινε στην ιστορία. Για αυτό τούρκοι και γερμανοί ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ μεταξύ τους...έχουν ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΚΟΙΝΗ ΡΙΖΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Με απλά λόγια οι γερμανοί και οι τούρκοι είναι οι νεώτεροι Τρώες που μαζί με την υπόλοιπη συμμαχία της Ευρασίας(Κίνα-Ρωσία κ.λ.π) ετοιμάζονται να μας επιτεθούν.

Η ιστορία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και λαός που δεν μαθαίνει απο την ιστορία του θα έχει άσχημο τέλος. Διότι η προσκόλλησή μας στο άρμα της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής (που είναι εχθρική προς εμάς), θα μας οδηγήσει είτε σε ένοπλη ρήξη με το κράτος μαφία (τουρκία), αλλά με την πλάτη μας στον τοίχο, είτε σε οδυνηρότατες υποχωρήσεις που δεν συνάδουν με το διεθνές δίκαιο και θα μας πάνε δεκαετίες πίσω...

Ανώνυμος είπε...

Professor Stefan Ihrig is a professor of history at the University of Haifa

https://holocauststudies.haifa.ac.il/index.php/faculty-staff/faculty

Ψάξε και την καταγωγή των άλλων πηγών σου και σταμάτα να τις κρατάς μυστικές. Δεν είναι αυτός ο τρόπος του Έλληνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ψάξε και την καταγωγή των άλλων πηγών σου και σταμάτα να τις κρατάς μυστικές. Δεν είναι αυτός ο τρόπος του Έλληνα. "

Δηλαδή αυτά που γράφει ο Stefan Ihrig επειδή διδάσκει στο πανεπιστήμιο της Χάιφα για σένα είναι ψευδή;;; χαχαχαχα

Πλάκα έχεις φασιστάκο. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ποιός είναι ο τρόπος του Έλληνα...διότι δεν γνωρίζεις τι σημαίνει Έλληνας και τι είναι.

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ.

Μήπως μπορείς να μας πεις ποια είναι αυτή η "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" και γιατί το όνομα είναι η ΙΔΙΟΤΗΤΑ της ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ αυτής;;; Ε εε μήπως ξέρεις;; Γιατί αν δεν ξέρεις δεν γνωρίζεις ούτε τους τρόπους του Έλληνα...αλλά ούτε το παραμικρό για αυτούς...έχεις όμως το θράσος να ομιλείς για αυτούς.

Ορίστε μας σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι...έχεις την λανθασμένη εντύπωση ότι εμείς οι δύο είμαστε το ίδιο. Η ότι μπορείς να μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο. Δεν σου τα έμαθαν καλά φασιστάκο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ενδιαφέρει η καταγωγή των πηγών μου....αλλά δεν κάθισες να ψάξεις την καταγωγή ΟΛΩΝ αυτών που πας και ψηφίζεις τόσο εσύ όσο και οι άλλοι αποχαυνωμένοι εκεί έξω. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ αλλά μου έρχεσαι εδώ με υφάκι να μας το παίξεις "ειδικός" στην καταγωγή.!!

2.000.000 αφγανικές πούτσες+ τις άλλες 5 εκ.υπάρχουσες... θα φτάσουν για τον γηγενή μαλάκα που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων;;... η με την πρώτη ευκαιρία θα πάει να ψηφίσει ξανά Αλέξη... Φώφη... Γιάνη , Κούλη κ.λ.π.... μάλλον το δεύτερο! Οπότε δεν μας φτάνουν θέλουμε και άλλους!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θα πρέπει πρώτα να κάνεις επανεκκίνηση εγκεφάλου και να ξεκαθαρίσεις αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου και αυτά που πιστεύεις. Γιατί δεν μπορεί ένας Έλληνας εθνικιστής, να ακολουθεί τον γερμανικό εθνικισμό Μια ιδεολογία για να επικρατήσει, πρέπει πρώτα να κερδίσει την ιδεολογική μάχη.
Δεν προσφέρει τίποτα να κερδίσεις τη μάχη στο δρόμο, άλλωστε κι αυτήν την έχετε χάσει.

Πληροφοριακά τόσο ο φασισμός όσο και ο κομμουνισμός δημιουργήθηκαν ως εργαλείο από το ίδιο ιερατείο. Η τραπεζική εβραϊκή κοινοπραξία Morgan-Rothschild-Lazard είναι αυτή που χρηματοδότησε το 1917 και την Ρωσική Επανάσταση.

Ο ίδιος ρόλος παίχθηκε μερικά χρόνια αργότερα και στην Γερμανία. Την 17. Μαρτίου 1933 υπογράφεται μεταξύ του νέου Reichskanzler Adolf Hitler και του Εβραίου μεγαλοτραπεζιτη του Αμβούργου Max Warburg μια συμφωνία χρηματοδότησης και τοποθέτησης ως Πρόεδρου της γερμανικής Reichsbank του Εβραιου Hjalmar Schacht.

Ο μικροτσούτσουνος και πρεζάκιας Χίτλερ δικό τους πιόνι ήταν.Κόκα σε υγρή μορφή με ένεση απευθείας στο μάτι για δυνατότερο high χτύπαγε σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του γιατρού του. Μερακλής ο πρέζος.

Μμ2 είπε...



ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

Μια παρτίδα σκάκι μεταξύ των βασικών εκφραστών του φασισμού και του κομμουνισμού.

Ένα σκίτσο ηλικίας 100 ετών, που θα δημοπρατηθεί τον Οκτώβριο, αποθανατίζει τον Αδόλφο Χίτλερ σε ηλικία 20 ετών να παίζει σκάκι με τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό του Βλαντίμιρ Λένιν.

Το περιστατικό αυτό συνέβη στη Βιέννη γύρω στο 1909, όπου ο Χίτλερ εργάζονταν ως περιστασιακός καλλιτέχνης, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τις σπουδές του στην Σχολή Καλλών Τεχνών, και όπου βρέθηκε για ένα διάστημα και ο Λένιν, κατά την περίοδο που ήταν εξόριστος.

Το συγκεκριμένο σκίτσο έγινε από την εβραία δασκάλα του Χίτλερ, στη Σχολή Καλλών Τεχνών, ονόματι Emma Lowenstramm, και υπάρχουν αρκετές αποδείξεις που επιβεβαιώνουν την γνησιότητά του.

Αρκετά διαφωτιστικό είναι το πρόσφατο άρθρο του βρετανικού Telegraph, εδώ....

Μπορεί να μην έχει βέβαια καμιά ιδιαίτερη πολιτική σημασία η συγκεκριμένη εικόνα καθώς και το περιστατικό που απεικονίζει, μπορεί να αποτελεί όμως, εντούτοις, μια από αυτές τις περίεργες συγκυρίες που διαμορφώνουν τελικά τους ανθρώπους και καθορίζουν το μέλλον.

Όμως, αξιοσημείωτο είναι, ότι οκτώ χρόνια μετά (1917), ο αρχηγός του Β' Ράιχ, ο Κάιζερ Wilhelm II, θα χρηματοδοτήσει την Οκτωβριανή επανάσταση των Μπολσεβίκων, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό DER SPIEGEL (50/2007).

Πόσο τυχαία είναι αυτή η «φιλία» μεταξύ των αρχηγών του Β' και του Γ' Ράιχ, με τον ιδρυτή της Σοβιετικής Ένωσης;

Ο καθένας που ενδιαφέρεται για την αλήθεια πίσω από την πολιτική, και τη σημερινή της μετεξέλιξη, ας ψάξει, βάζοντας τα κομμάτια του πάζλ, όμως, στην σωστή τους θέση, διότι η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση καταφέρνουν να καμουφλάρουν την πραγματικότητα, κάνοντας τους πολίτες να ακολουθούν αυτό, που ίσως στην πραγματικότητα μισούν.