ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ο Αστεριξ στην χώρα του άρπα κόλλα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην 4η βιομηχανική επανάσταση, ως γνωστόν, ένα πράγμα είναι που φοβόμαστε μόνο..Να μην μας πέσει καμία ψευδοροφή στο κεφάλι. O Αστεριξ στην χώρα του άρπα κόλλα.
 
Δεν ζούμε απλά στη Χώρα του Χαβαλέ. Είμαστε σε Πολύ Χειρότερη Κατάσταση!!!
Η χώρα καταστρέφεται και υποβαθμίζεται συστηματικά από την " Κυβερνητική Κανονικότητα " των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ!!
 
Καλώς ορίσατε στο τέλος της δημοκρατίας. Ένα αυξανόμενο κύμα χρήματος και διοικητικής εξουσίας καθορίζει την ανερχόμενη αυτοκρατορία. Καλώς ήρθατε στο 2030 . Τότε δεν θα κατέχετε τίποτε, δεν θα έχετε ιδιωτικότητα , δεν θα έχετε ζωή, και θα παρακολουθούν και θα ελέγχουν κάθε σας κίνηση.

Η πλειονότητα των ανθρώπων είναι εμβολιασμένη και υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου,και έχει ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ. . Κανείς που έχει εξαπατηθεί δεν θέλει να παραδεχτεί ότι τον απατούσαν. Σβήνουν αμέσως απο το μυαλό τους ότι λογικό και αληθινό τους πούνε - δεν ακούν καν την αλήθεια.
 
Η πλειοψηφία δεν θέλει να πιστέψει ότι κι αν της πούνε- θέλει το μπλε χάπι - όχι το κόκκινο...  όταν πεις σε κάποιον ότι έγγραφα που είναι αποθηκευμένα σε έναν ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ φάκελο στους υπολογιστές του Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) αποδεικνύουν ότι τα φάρμακα Ivermectin, Hydroxychloroquine και Interferon ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ θεραπευτικά του COVID-19 τον Απρίλιο του 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...οι θεραπείες αυτές όμως ΘΑΦΤΗΚΑΝ.!!! 
 
Η αποκάλυψη αυτών των εγγράφων, που ήταν αποθηκευμένα κρυφά σε έναν ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ φάκελο σε κυβερνητικούς υπολογιστές, αποδεικνύει ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ΓΝΩΡΙΖΕ τον Απρίλιο του 2020, ότι ολόκληρη η «Πανδημία COVID-19» ήταν πλήρως ιάσιμη μέσω της χρήσης αυτών των κοινών φαρμάκων. Προτίμησαν όμως να καταστρέψουν χώρες και οικονομίες, και να πεθάνουν αμέτρητοι άνθρωποι.
 
Μιλάμε για μια "πανδημία" που θα μπορούσε να είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει.!! Με συμπτώματα όπως αυτά μιας γρίπης ή ενός κρυολογήματος, αντ'αυτού επιβάλλουν ανελέητο εμβολιασμό που προκαλεί αποδεδειγμένα θανάτους, και παρενέργειες σοβαρές. Αυτοί που συνεχίζουν να εμβολιάζονται....απλά συνεχίζουν να προκαλούν ζημιά στον οργανισμό τους.


1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Ίσως ο πιο βέβαιος και σύντομος δρόμος για την κόλασι των δωσιλόγων εθνοπροδοτών είναι να γίνετε Έλλην πολιτικός του μεταπολιτευτικού συνταγματικού τόξου. Ά, και αφαιρέσατε, παρακαλώ, αυτό το ¨ίσως.¨

(Αλητάρχης)