ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Εκκενώστε το Μαξίμου άχρηστοι ! Καίγεται η μισή Ελλάδα !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εκκενώστε το Μαξίμου άχρηστοι ! Καίγεται η μισή Ελλάδα !

Καίγονται, Ηλεία, Άμφισσα, Κρανίδι, Ζάκυνθος και τα κανάλια μούγκα! Όταν τρώνε δεν μιλάνε...

Σχόλιο στο FB από εθελοντή πυροσβέστη στη φωτιά της Ιτέας....τα συμπεράσματα δικά σας.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , τα προδοτικά τσουτσέκια δεν θα αφήσουν όρθιο τίποτα με σχέδιο . Και οι Γερμανό-Αμερικανοί απαλλοτριώνουν εκτάσεις για επενδύσεις και νέες πόλεις λαθρομεταναστών τζάμπα .Τουφέκι θέλουν όλοι , τα καμμένα έπρεπε να είναι άμεσα αναδασωτέα και άμεσα εκτελεστέος όποιος πιαστεί επ' αυτοφόρω . Αν διαβάζει κάποιος κάτοικος της περιοχής θα μας ενημερώσει με λεπτομέρειες και να έχει το νου του για τις επενδύσεις .
Από ότι λένε τα φερέφωνα από έναν μεθυσμένο αετό του έπεφτε το τσιγαριλίκι συνέχεια και για αυτό έχουμε τόσες εστίες ήταν σουρωμένος .
Το τοπίο που βλέπω πάντως να καίγεται είναι κοντά στην θάλασσα . Μόνο τυχαίο δεν είναι και τόσες φωτιές βράδυ .

kakos04

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε καλο μεσημερι και εσυ Κακε.
Διαβασα το ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ που ειχες δημοσιευσει ολα και τα 12 και το 13 του συγγραφεα,μας το προτεινε η Λεφεδ η δικη μας συγκλονιστικο θα ελεγα οχι μακρυα απο την αληθεια ισως και πιο ηπιο σε ορισμενα σημεια με αυτα που αντιμετωπισουμε.
Βεβαια δεν ειδα πουθενα τον κινδυνο απο τους λαθρομεταναστες και τζιχαντιστες τουρκοφιλους και τη επιδραση θα εχει στο εσωτερικο,οι φωτιες ισως ειναι προεορτια αλλα και ενα καλο διαγωνισμα που δειχνει οτι μπορει να μεινουμε στην ιδια ταξη.