ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Εδώ τα δικά μας λαμόγια τον παίζουνε και με τα 2 χέρια εδώ και χρόνια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε ΕΔΩ : "According to Oktay, the declining appeal of the F-35 was attributed to a series of accidents and technical deficiencies, leading to a loss of attraction for the aircraft.".

Κάπου εδώ να βγάλουμε το καπέλο στους Τούρκους που αρνήθηκαν να τους αρμέγουν οι Αμερικάνοι με τα διάφορα blk των F-35. Αρνήθηκαν να παραλάβουν ένα αεροσκάφος ελαττωματικό και το κυριότερο, ένα αεροσκάφος του οποίου δεν θα είχαν τον πλήρη έλεγχο.

Μπήκαν, πήραν όση τεχνογνωσία μπόρεσαν και φτιάχνουν δικινητήριο με προοπτικές να γίνει καλύτερο του F35 αν καταφέρουν να φτιάξουν μηχανές. Που θα καταφέρουν, έστω και αν αργήσουν. Εμείς κοιμόμαστε όρθιοι. Το κυριότερο, δεν θα τους ελέγχει κανένας, όπως εμάς με το F35. 

Ενώ εδώ τα δικά μας λαμόγια τον παίζουνε και με  τα 2 χέρια εδώ και χρόνια. Και διέλυσαν την όποια αμυντική βιομηχανία είχαμε. Άφησαν το πυροβολικό χωρίς να μπει βίδα. Άφησαν την ΠΑ χωρίς σοβαρά όπλα κρούσης με maverick του 80. Αφήσαν τον Στρατό Ξηράς με όλα τα αντιαρματικά ληγμένα.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα δικό μας λαμόγια παίζουν στάνταρ διπλό τον βάζελο στο Καραϊσκάκη. Και ζητούμενο την τεσσάρα. Ο πορθητής επέστρεψε γκιαούρηδες..! Κι αν δεν πιστεύετε ρωτήστε τον Μαρινάκη (οι λεφτάδες) και τον Νικοπολίδη (οι μπατίρηδες)...

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ τα δικά μας λαμόγια κάνουν πως αμολάνε αετο......η Λιβύη άκουσα ότι κάνει επέκαση των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια και με το τούρκο-λιβυκό μνημόνιο μειώνει τα δικά μας.....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Α) Directive 2014/89/EU of the European Parliament and of the Council of 23 July 2014 establishing a framework for maritime spatial planning
Στο άρθρο 4 Maritime spatial planning supports and facilitates the implementation of the Europe 2020 Strategy for smart, sustainable and inclusive growth (‘the Europe 2020 Strategy’), endorsed by the European Council in its conclusions of 17 June 2010, which aims to deliver high levels of employment, productivity and social cohesion, including promotion of a more competitive, resource-efficient and green economy. The coastal and maritime sectors have significant potential for sustainable growth and are keys to the implementation of the Europe 2020 Strategy. Δεδομένου ότι αναφέρεται στην πράσινη οικονομία, έχω να παρατηρήσω α) πρόβλημα ανακύκλωσης πτερυγίων ανεμογεννητριών β)πρόβλημα σεισμογενούς Επικράτειας, άρα μόνο σαν έσχατη λύση έχουμε τις γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες και πυρηνικά εργοστάσια (Φουκοσιμα, παρ ότι οι Ιάπωνες είναι η συλλογικότητα, η ομαδικότητα, η πειθαρχία, η υπακοή και είναι πολύ συντεταγμένοι, εκπαιδευμένοι, ώστε να υπακούν στις οδηγίες με στωικότητα, με καρτερικότητα και ό,τι κάνουν το κάνουν όλοι μαζί).
Β. Ενοποιημένη απόδοση της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση και της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2012/C 326/01
Άρθρο 4
1. Η Ένωση έχει συντρέχουσα αρμοδιότητα με τα κράτη μέλη όταν οι Συνθήκες της απονέμουν αρμοδιότητα μη εμπίπτουσα στους τομείς των άρθρων 3 και 6.
2. Οι συντρέχουσες αρμοδιότητες της Ένωσης και των κρατών μελών αφορούν τους εξής κύριους τομείς:.........
γ) την οικονομική, κοινωνική και εδαφική συνοχή,
δ) την γεωργία και την αλιεία, με την εξαίρεση της διατήρησης των βιολογικών πόρων της θάλασσας,
ε) το περιβάλλον,.........................
Γ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ η Γερμανία έχει δώσει όλο το know how στην Κίνα. Αντίθετα οι Αμερικανοί ενεργοποιούν τις παραγγελίες τους με δορυφόρο για να μη δώσουν το know how στους Κινέζους.Το "γερμανικό εργοστάσιο" ευθύνεται σε Χ ποσοστό για την απειλούμενη Ευρωπαϊκή φτώχεια και πληθωρισμό.Ν αφήσουν τα δικαστήρια με σκοπό τα πρόστιμα γιατί προδωσαν την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και έδωσαν τα εργοστάσια στους Κινέζους.Με τους Κινέζους στο βόρειο Αφγανιστάν συνεργάζονται για λιθιο κ.λπ.
Δ) Ο καθηγητής Ανθρακευς σωστά αναφέρει ότι α) πλέον το δικαστήριο Λουξεμβούργου θα δώσει τη λύση β)αυτομάτως αποκλείεται η Χάγη το δικαστήριο που επιθυμούν Τουρκία και Αμερική γ) Αφού η Κύπρος έχει ΑΟΖ αυτομάτως θα δημιουργηθεί και η δική μας (ως συνέχεια της κυπριακής) δ)Στρογγύλη, κ.λπ. είναι θέμα Θάτσερ όπως Φώκλαντ, γι αυτό η ΕΕ να μην κάνει την πάπια, διότι το λουγκρονήσι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να βοηθήσει τη γείτονα χώρα(με το αζημίωτο) .
Ε) ΑΜΥΝΑ οι ανεμογεννήτριες επηρεάζουν – παρεμβάλουν τα ραντάρ των πλοίων επιφανείας, προκαλώντας αντανακλάσεις, οι οποίες αποτυπώνονται στις οθόνες ως “ψεύτικα είδωλα”. Εν ολίγοις και κάπως απλουστευτικά, δημιουργούν “ψευδοστόχους”, με αποτέλεσμα να περιπλέκεται η δυνατότητα εντοπισμού ενδεχόμενης εχθρικής κίνησης στον αέρα ή/και στη θάλασσα. Εκ των πραγμάτων δηλαδή δημιουργούν “τυφλές” περιοχές, εν προκειμένω στο Αιγαίο…Δεν αποτελούν όμως πρόβλημα μόνο για τις μονάδες επιφανείας αλλά και για τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, στο μέτρο που δημιουργούν “ακουστικό υποθαλάσσιο θόρυβο“, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται και να μην μπορούν να λειτουργήσουν σωστά οι κάθε λογής ανθυποβρυχιακές συσκευές,...........
Στ) τα περί πολιτικής 🤑 στους αρμόδιους κυβερνώντες εκάστου κράτους
Ζ) ποιο χρέος? 300δις ευρώ από ναζί, νεοναζί, Κίσσιντζερ, Σόιμπλε, Σημίτη, Σορο κ.λπ. Μείωση ή και διαγραφή ελληνικού χρέους. Οι Γερμανοί να πωλήσουν ένα νησάκι στη Βαλτική για να μας ξεχρεώσουν τα κλεφτρονια.