ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Η ΕΠΊΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλη αυτή η εισβολή που γίνεται στα σύνορα του Τέξας την είχαμε προβλέψει και είχαμε προειδοποιήσει ΕΔΩ και ΕΔΩ...ΠΡΙΝ αντιληφθούν ΟΛΟΙ οι άλλοι τι συμβαίνει και πόσο άρχισε να χοντραίνει το παιχνίδι.

Λέγαμε τότε..."Τεράστιες σειρές στρατεύσιμης ηλικίας ανδρών από την Κίνα παρατάσσονται στον Παναμά με κατεύθυνση προς τα ανοιχτά νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών! Αυτή είναι μια εισβολή που ΔΕΝ σταματούν οι Δημοκρατικοί Τυφώνειοι Γάιδαροι".

Tι λέγαμε εμείς ΕΔΩ ;;;:  " Η αποστολή του Κόμματός τους είναι να οδηγήσει τον κινεζικό λαό να βγει έξω εκτός συνόρων Κίνας" και " Επομένως, η επίλυση του «θέματος της Αμερικής» είναι το κλειδί για την επίλυση όλων των άλλων ζητημάτων. Πρώτον, αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να έχουν πολλούς ασιάτες ανθρώπους που μετανάστευσαν  εκεί  και να ιδρύσουν μια άλλη Κίνα υπό την ίδια ηγεσία του ΚΚΚ".

Και έρχονται τώρα να μας επιβεβαιώσουν στο βίντεο κάτωθεν , λέγοντας ότι η Κίνα έχει αρχίσει να ελέγχει σε μεγάλο βαθμό την Λατινική Αμερική. Σύμφωνα με τον πάστορα Σαμ Χολολντ  .Και τι λέει ότι το WEF και η Κίνα στέλνουν έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΟ αντρών στρατεύσιμης ηλικίας στα σύνορα των ΗΠΑ. Ο κομμουνιστικός κινεζικός στρατός (CCP) τοποθετείται εντός του στρατού των ΗΠΑ στο στρατόπεδο Pendleton Ca. Μεταβείτε στη θέση 22:30 λεπτών στο βίντεο ΕΔΩ.

Επομένως, η επίλυση του «θέματος της Αμερικής» είναι το κλειδί για την επίλυση όλων των άλλων ζητημάτων. Πρώτον, αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να έχουν πολλούς ασιάτες ανθρώπους που μετανάστευσαν  εκεί  και να ιδρύσουν μια άλλη Κίνα υπό την ίδια ηγεσία του ΚΚΚ. Η Αμερική σύμφωνα με τους Σίνες ανακαλύφθηκε αρχικά από τους προγόνους τους της κίτρινης φυλής, αλλά ο Κολόμβος έδωσε τα εύσημα στη λευκή φυλή.Πιστεύουν έτσι ότι αυτοί οι απόγονοι του κινεζικού έθνους έχουν δικαίωμα στην κατοχή της γης των ΗΠΑ! Θεωρούν ότι οι κάτοικοι της κίτρινης φυλής έχουν πολύ χαμηλή κοινωνική θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και πρέπει να τους ελευθερώσουν.  

Έτσι, μετά την επίλυση του «προβλήματος της Αμερικής», οι δυτικές χώρες της Ευρώπης θα τους υποκλίνονταν, για να μην αναφέρουμε την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και άλλες μικρές χώρες. Επομένως, η επίλυση του «θέματος της Αμερικής» είναι η κυριότερη αποστολή που έχει ανατεθεί στα μέλη του ΚΚΚ ..και αυτό είναι που έπρεπε να είχε προβλέψει η ηγεσία των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες και να είχε πάρει τα κατάλληλα αντίμετρα. Δεν το έπραξαν όμως και τώρα όλος ο πλανήτης θα μπει σε περιπέτειες.

Υ.Γ Η Αμερική απέτυχε να σταματήσει την διείσδυση της Κίνας στη Δύση. Με αυτόν τον ρυθμό μέχρι το 2030 η Αμερική θα γίνει η Δυτική Κίνα.

Τίποτα τυχαίο. Όλα έχουν μιά προϊστορία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θεωρώ τους Κινέζους "παίκτες". Ούτε καν "καταλύτες" ως οι Εβραίοι. Παραγγελιοδόχοι είναι (κορωνιός) και σε καμιά περίπτωση αυτόφωτοι. Κάποιων άλλων το παιχνίδι παίζουνε. Έκανε λάθος ο Σάντερς που αντιπαρέβαλε την εισβολή στην Ουκρανία με μια εισβολή των ΗΠΑ στο Μεξικό. Το σωστό είναι μια εισβολή στο Τέξας. Καθρέπτη βλέπουμε της εισβολής στην Ουκρανία αλλά δεν νομίζω να το χοντρύνουνε οι Αμερικάνοι...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Κάποιων άλλων το παιχνίδι παίζουνε."

Το Ιερατείο που ελέγχει εδώ και αιώνες την Κίνα, είναι το Τυφώνειο Ιερατείο. Και ο απλός κινεζικός λαός θύμα του είναι. Αλλά δεν γνωρίζεις τι εστί Τυφώνειο Ιερατείο και ΠΟΙΟΣ το διευθύνει. Ετοιμάζεται συστηματικά ο Εξ Ανατολής Αντίχριστος την παγκόσμια κυριαρχία του. Αυτό είναι “το πρώτο βήμα” για να κατανοηθεί η περίεργη εισβολή των “Ανθρωποφάγων” λαθραίων στην Ελλάδα οι οποίοι προορίζονται να γίνουν οι αυριανοί Νομάρχες, Δήμαρχοι και Πολιτικοί της χώρας μας. Τό ίδιο γίνεται και με την Αμερική.

Ανώνυμος είπε...

...καί δή ἐννεακέφαλον Τυφώνιον τέρας ὡς ἦν ἡ διάταξις τῆς ἐννεακεφάλου συμμορίας ἥτις κατῆλθεν μετά τοῦ .... εἰς τή Γαῖαν


Κάτοικος Πεκίνου

Ανώνυμος είπε...

Για ιερατείο δεν ξέρω... Μια φούσκα υπάρχει (η ίδια είναι του '29) που πρέπει να τη διαχειριστούν αιμορροφιλικοί ντιντίδες 10ης γενεάς. Η λύση του γενικευμένου πολέμου, για να ξεπαστρευτεί το πλεονάζον ανθρώπινο δυναμικό και να διαλυθεί το σύμπαν ώστε η φούσκα να γίνει δάνεια, δεν ακούγεται ρεαλιστική -χάριν των πυρηνικών- αν και κάποιοι ζηλωτές εκσπερματώνουν στη σκέψη. Η Ρωσία δεν γουστάρει να παίξει το παιχνιδάκι τους, ούτε οι γουάσπηδες των ΗΠΑ και της Δοϊτσλάνδης (τα μόνιμα κορόιδα δηλαδή που ξυπνήσανε μάλλον). Ακόμα κι οι Εβραίοι έχουν αρχίσει να γρυλίζουν με την πάρτη τους. Μείνανε μόνο χώρες-φιλελέ απόπατοι: αγγλεταίρες, ουκρανίες, ρουμανίες, ιταλίες (λείπει ο Μάρτης) και φυσικά η τζατζικολάνδη. Και μέχρι να πειστούν οι γουάσπιδες ότι η Ρωσία φταίει για την ακρίβεια και την ανεργία, θα τρώνε το βρωμόξυλο από μπάτσους, ααδέ, μκο και επιτροπές. Βγάλανε από τις σαρκοφάγους και κάτι Μπλερ και κάτι Φίσερ, αλλά εδώ δεν πείθει ολόκληρος Μόργκαν Φρήμαν, θα πείσουν τα ζόμπι; Και μέχρι να αρχίσουν να βομβαρδίζονται κατοικημένες πόλεις και υποδομές, θα γαμάνε την ύπαιθρο με πρασινάδες...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ...καί δή ἐννεακέφαλον Τυφώνιον τέρας ὡς ἦν ἡ διάταξις τῆς ἐννεακεφάλου συμμορίας ἥτις κατῆλθεν μετά τοῦ .... εἰς τή Γαῖαν"

Έχω την εντύπωση κάτοικε Πεκίνου ότι αυτά τα 9 κωλόπαιδα μαζί με τον Λόλη που έχουν για αρχηγό σαν να τους έπιασαν τους Αρνούς λιγουλάκι στον ύπνο! Ε τι λες;;Δεν πειράζει όμως θα τους φλεβαριάσει και θα τους στείλει στην μάνα τους να τους ντύσει λείψανο άλλος. Εκεί ζοριλίκια και μαγκιές δεν χωράνε...θα τους στείλει ξανά πίσω με το ίδιο εισιτήριο.Κάθε χίλια χρόνια η ίδια ιστορία...ε νισάφι ποια τι μας περάσανε σαν πεσμένο δόντι από τσατσάρα;;