ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Εγχώριοι παράγοντες με διασυνδέσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έκαναν την βρώμικη δουλειά. Το φαγοπότι μεγάλο.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα ναυπηγήσουμε λέει 7 FFGX. Κόστος μονάδας άνευ όπλων και ανταλλακτικών 1,5 $bil. Φτάνουν τα 2 $bil εκάστη με ανταλλακτικά και φόρτο όπλων. Τώρα καταλάβατε γιατί πάγωσαν οι 4 κορβέτες των 2,4 $bil. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ελλάντα .... Ούτε σε Αφρικανική χώρα.Θα δουν πολλές μαλακίες τα μάτια μας από εδώ και πέρα. FFGX με ESSM. Τα υπόλοιπα όπλα θα τα ζητήσουμε μετά τις ναυπηγήσεις σε ξεχωριστή LoR, όπως πάντα.

Εγχώριοι παράγοντες με διασυνδέσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έκαναν την βρώμικη δουλειά. Το φαγοπότι μεγάλο, εννοείται πως δεν θα ναυπηγηθούν ποτέ τόσες FFGX, αφού κάθε μία έχει το διπλάσιο κόστος μιας FDI HN και αντιστοιχούν σε σχεδόν 3 Gowind (600 mil κάθε Gowind).

Η πούτσα όμως που θα φάνε θα είναι μεγαλύτερη. Θα είναι υποδεέστερης έκδοσης βέβαια για να κρατηθεί το κόστος πιο χαμηλά από 17 δισεκατομμύρια δολάρια. Ίδιο σκηνικό με τα f-35, που από 40 έγιναν 20+20 και μετά 12. Όπου κάτσει η μπίλια είναι η φάση. Δεν τους ενδιαφέρει η άμυνα, απλά να πάνε στον κολοσσό που λέγεται LM. Καταρχάς δεν έγινε κανένας διαγωνισμός για να μιλάνε για FFGX, όταν όμως βγει ο Τραμπ και αρχίσει τα πάρε δώσε με τον σουλτάνο θα κάνουν γαργάρες με ευρωπαϊκές πούτσες και θα παρακαλάνε για βοήθεια Γάλλους και Γερμανούς.

Υ.Γ  Και μετά ο πρίγκηπας ,ανέβασε την βασιλοπούλα στο άλογό του και κάλπασε ευτυχισμένος προς Σούσα. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα .Αύριο θα μας πει και το παραμύθι με τον Πινόκιο ο κύριος Νίκος .

H είδηση ΕΔΩ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως άσχετος επί των συγκεκριμένων θεμάτων βγάζω το εξής συμπέρασμα. Κάποιοι αθέατοι θέλουν τη χώρα άοπλη η τέλος πάντων με τα άκρως απαραίτητα. Αν έχουν μείνει και αυτά.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν θεωρώ καθόλου άσχετο κάποιον που έχει φτάσει στο ίδιο συμπέρασμα με εμάς.

Είναι απλό και το έχουμε γράψει πολλές φορές στον Ζ.Ε...διότι μας ΘΕΛΟΥΝ ΑΟΠΛΟΥΣ. Εάν ήθελαν να είχαμε όπλα, θα μας άφηναν να εξοπλιστούμε .Για αυτό και θέλανε να μας πασάρουν τον Μίμη που κάνει μόνο για καλλιέργεια και προστασία μπακαλιάρου.!Γιατί το κράτος που ακόμα λέγεται Ελλλάδα είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο της περιοχής..Η Αμερική θέλει χρόνο ακόμα να πάρει τις τελικές αποφάσεις τις για την Τουρκία και σίγουρα θα προσπαθήσει να την κρατήσει στο δυτικό μαντρί με πολλά ανταλλάγματα...όπως να μην πουλάνε όπλα που θίγουν την Τουρκία και να μας ζητάνε αποστρατικοποίηση των νησιών.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/11/blog-post_36.html

. Γιατί πρέπει να πάρουμε τα σαπάκια των Ουσαίων;;; Μα για να επιτευχθεί ο τελικός τους στόχος που θα είναι το kazan kazan ή αλλιώς συνεκμετάλλευση ή αλλιώς συνδιάχείριση θα πρέπει με κάποιον τρόπο να δείχνουμε και να είμαστε αδύναμοι ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε αυτά που ορίζουμε, αλλά για να περάσει στον κόσμο θα πρέπει να κρατήσουμε και τα προσχήματα... γιατί με φρεγάτες τύπου μπελάρα και κυβερνήτες σαν τον Σαλιάρη δεν κρατάς μόνο τα προσχήματα αλλά διαφυλάσσεις και τα εθνικά σου συμφέροντα... όμως με φρεγάτες που προσπαθούν να τις ξεφορτωθούν και οι ίδιοι που τις κατασκευάζουν πλασάροντας τες στους χρήσιμους ηλίθιους της ιστορίας, απλά κρατάς μόνο τα προσχήματα ότι αυτοί έκαναν το καθήκον τους και ανανέωσαν το στόλο...με κονσεεβοκούτια...
Την στιγμή που θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της αγοράς των Αμερικανικών Γρί- Γρί , θα είναι η επίσημη παραδοχή, ότι ξεπουληθήκανε τα πάντα !Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο ,επέκταση 12 ναυτικών μιλίων, πήγανε στα χέρια των Τουρκομογγολων!

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/05/blog-post_924.html

Για αυτό δεν θέλουν να πάρουμε φρεγάτες, διότι τις φοβούνται τις φρεγάτες και τι μπορούμε να κάνουμε με αυτές.Όπως έχω ξαναγράψει μας θέλουν ΑΟΠΛΟΥΣ.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/08/blog-post_91.html

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΟΠΛΟΥΣ...πόσο ποιο απλά να το πούμε;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και δεν μας θέλουν μόνο ΑΟΠΛΟΥΣ αλλά και ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ σαν λαό και σαν ιστορία. Θέλουν την Ελλάς σαν γεωγραφικό χώρο αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όταν έχουμε ως Λαός ηττηθεί το 1830 όπως και το 1948 από τους Αγγλοσάξωνες και έχουμε υπογράψει στη Βάρκιζα και στις Βρυξέλλες την υποταγή μας στους Αγγλοσαξωνες Αφέντες- κατασκευαστές των F-16, των F-35 και όλων των στρατιωτικών εξοπλισμών που Αυτούς τους κάνουν πλούσιους με μοναδικό αντάλλαγμα να μην μας κάνουν Ρουμανία, η Νίγηρα, νομίζω ότι είναι φως-φαναρι το γιατί μας υποχρεώνουν ένθεν κακείθεν των συνόρων να ζούμε σκάβοντας για να πληρώνουμε την ΑΧΡΗΣΤΗ σ'εμάς πραμάτεια τους.

Είναι όπως όταν έχεις μαγαζί και κάθε μήνα πληρώνεις τα "ασφάλιστρα" στη Μαφία για να μη στο κάψει.

Ακόμα και στην Ουκρανία ποτέ δεν επέβαλαν εμβόλια, η άλλα μέτρα με υγειονομικό μανδύα, το μόνο που έκαναν ήταν ένα χαλαρό lockdown για 2 εβδομάδες... ωστόσο δεν είχαν νεκρούς από κοροϊδοϊό! Και αυτό γιατί στο παρασκήνιο, η ατζέντα που τους είχε επιβληθεί ήταν να αλεθούν από τον ρωσικό στρατό, κάτι που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2022... Από ότι βλέπω όμως σιγά - σιγά, η ατζέντα αλλάζει και για την Ελλάδα, και θα πρέπει να προσέξουμε την επόμενη ατζέντα (level) που έρχεται... και έρχεται με φορά.

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε να ξεκινήσει άμεσα ο εμφύλιος στις ΗΠΑ ώστε να ακυρωθεί αυτή η παραγγελία. Ελπίζω ο Θεός - Θεοί της Ελλάδας να βάλουν το χέρι τους. Ήρθε ή ώρα η Αμερική να γίνει....μερική.

Ανώνυμος είπε...

Έμποροι των Εθνών...εναντίον του πρώτου και μοναδικού Έθνους......

Ποιανών δικηγορίσκος είπαμε είναι ο μπάρμπα-Νίκος;;;;;

Θυμάστε την ανάβαση του Oμπάμια στην ακρόπολη των Αθηνών κατά το τέλος της θητείας του...;?!...Θυμάστε ποσο προβληματισμένος έδειχνε...;?!...Τώρα μάλλον μπορείτε να καταλάβετε τον προβληματισμό του,γιατί προφανώς γνώριζε τα μελλούμενα στο προτεκτοράτο μας.................

Ας ελπίσουμε μόνον η Πολιούχος θεα να έχει αλλα σχέδια.....

Με τις υγείες μας...

Απλός ανώνυμος σχολιαστής