ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

LITTORAL CLOWN SHIP (LCS) aka Mumm-Ra

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επειδή το περιφερόμενο τσίρκο του ηγέτη με τους ηθοποιούς υπουργούς/βουλευτές και τα πληρωμένα μέσα παραπληροφόρησης χρειάζονται και μια μασκότ, η Πτώση & Διάστρεμμα  προτείνει το LITTORAL CLOWN SHIP (LCS) aka Mumm-Ra. Μουσική υπόκρουση από τα Τρελά Γρανάζια με το τραγούδι MAX OUT.

Έψαχνα που λέτε τον Ναύαρχο που θέλει να μας φέρει τον Μίμη, τον καινούριο, με την αιχμή της τεχνολογίας. Να βρω ένα άρθρο, ένα βίντεο, κάτι. Ε, δεν βρήκα τίποτα. Μόνο ότι αποστρατεύτηκε ως αρχιπλοίαρχος το 2016. Μιλάμε για επιστράτευση από την εφεδρεία του βαθέος πάγκου.  Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλοι.

Ψάχνοντας, λοιπόν, καλύτερα διαπίστωσα ότι ο Ναύαρχος Γελεβουρδέζος είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Άμυνας κοινοβουλευτικού κόμματος. Το ερώτημα είναι αν οι θέσεις του είναι προσωπικές ή εκφράζουν και το κόμμα του, μιας και αποτελεί στέλεχος του συγκεκριμένου τομέα.Αργά αλλά σταθερά δημιουργείται η απαραίτητη αρθρογραφία σε ιστοσελίδες μη ειδικού τύπου για να πηγαίνει ο μέσος Γαλαζαίος μπούμερ και να λέει "κοίτα τι πλοιάρες πήραμε" 

Υ.Γ  Βάλτε έναν μεταφραστή αν δεν γνωρίζετε τη γλώσσα και διαβάστε τα σχόλια ΕΔΩ.. Ο διεθνής διασυρμός συνεχίζεται. Ακόμα και οι μογγόλοι μας γλεντάνε για τον Μίμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: