ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Η βρετανική κυβέρνηση, σύντομα, θα «περάσει τον Ρουβίκωνα» στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η βρετανική κυβέρνηση, σύντομα, θα «περάσει τον Ρουβίκωνα» στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και οι ενέργειες που πρόκειται να λάβει, πιθανότατα θα πυροδοτήσουν την πολεμική σύγκρουση με τη Ρωσία.

Από πηγές πληροφοριών εντός του Ηνωμένου Βασιλείου:

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak συμφώνησε σε πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία αξίας 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα περιλαμβάνει: 

 - Εξοπλισμό αεράμυνας 

 -Αντιαρματικά όπλα, ΚΑΙ 

- Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς  

Οι πύραυλοι αρχικά αναμένεται να έχουν βεληνεκές «τουλάχιστον 500 μίλια» που θα επιτρέψει άμεσα στην Ουκρανία να χτυπήσει βαθιά στο έδαφος της Ρωσίας. Η ρωσική κυβέρνηση έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι εάν οι χώρες του ΝΑΤΟ προμηθεύουν όπλα που χρησιμοποιούνται για να χτυπήσουν μέσα στη Ρωσία, η χώρα που προμηθεύει αυτά τα όπλα θα θεωρηθεί «συμπολεμική» με την Ουκρανία και «συμμετέχων» στον πόλεμο. Αυτή η χώρα θα μπορούσε τότε να βομβαρδιστεί από τη Ρωσία». 

Και αναρωτιέμαι με τι "λογική" θα το κάνει αυτό η Αγγλία;;. Όταν ο Βρετανός στρατηγός Ρούπερτ Τζόουνς έχει δηλώσει δημόσια ότι :  «Έχουμε πυρομαχικά μόνο για 22 ώρες ενός μεγάλου πολέμου. Προειδοποίησε ότι η Μεγάλη Βρετανία και οι σύμμαχοί της είναι εξαιρετικά απροετοίμαστοι για έναν σοβαρό πόλεμοΚαι όταν ο "σκληρός" βρετανικός στρατός δεν μπορεί να γεμίσει καν το στάδιο Γουέμπλει.

Από την άλλη τόσο η KGB και η  Stasi, όσο και η CIA ελέγχονται ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Για να διεξάγεις έναν πόλεμο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει πάντα να έχεις όλα τα μέρη υπό μια κοινή διοίκηση, διαφορετικά ένα από τα εμπλεκόμενα μέρη θα συνάψει ειρήνη αμέσως.

Ναι, ποιο είναι το σχέδιο. Κάθε πόλεμος λειτουργεί μόνο εάν και οι δύο πλευρές καθοδηγούνται από την ίδια ομάδα/ηγεσία. 

Φυσικά, μια επιτυχημένη εισβολή των Ρώσων στην Ευρώπη, υπό την ηγεσία του Πούτιν, θα ήταν ενδεχομένως στο σχέδιο αυτής της "ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ". Εφόσον φυσικά όλοι οι δυτικοί ηγέτες έχουν επίσης διασυνδέσεις με αυτή την "ΔΙΟΙΚΗΣΗ"  ή διασυνδέσεις με το WEF, αυτός θα ήταν επίσης ένας ψεύτικος πόλεμος και θα ταίριαζε καλά στο παλιό σχέδιο . Είναι δύσκολο να πούμε πότε θα συμβεί αυτό γιατί σκέφτονται σε εντελώς διαφορετικά χρονικά πλαίσια. Πρέπει να συμβεί όμως μόνο υπό τον Πούτιν - είναι απλώς πολύ σημαντικός και η ενεργός διάρκεια ζωής του είναι περιορισμένη... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η Αγγλία έχει κάνει μεγάλο κακό στον κόσμο ανέκαθεν! Πρέπει να της δώσει κάποιος ένα καλό μάθημα!

Dojo Westend είπε...

Τι πες τώρα; Καταρχήν Στάζι ; Κοινή διοίκηση; Για να διαρκέσει ένας πόλεμος πρέπει να υπάρχει κοινή διοίκηση; Δοσε λίγο τροφή παραπάνω