ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Μην απορείτε μετά που σας θεωρούν περιορισμένης αντίληψης. Ένα κωλόμπαρο κατάντησαν την χώρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πραγματικά είναι να γελά κανείς με τα χάλια μας. Βγαίνει ο Πουθουκούλης Σάββατο πρωί να ανακοινώσει το πακέτο από ΗΠΑ (LOA F35, τράτες κλπ), χωρίς κανέναν απολύτως λόγο πέραν του επικοινωνιακού (είπαμε η ΝΔούλα μόνο εικόνα, τίποτα άλλο).

Βγαίνει χθές ο ΥΕΘΑ και ανακοινώνει συμμετοχή στις ffg με εγχώρια ναυπήγηση έως εφτά πλοίων. Το κόστος βέβαια δεν απασχολεί κανέναν (πάνω από 10 δις € η προμήθεια). Ο Δένδιας από παλτό και φάντασμα που ακόμη νομίζει ότι είναι ΥΠΕΞ με μια υποσχετική για μελλοντικές  ναυπηγήσεις (χωρίς μια υπογραφή) έγινε άξιος ΥΕΘΑ. 

Αντί να είναι όλοι καχύποπτοι με το κράτος παρωδία και τους ηθοποιούς-υπουργούς χειροκροτούν τι κάθε σαχλαμάρα που τους σερβίρουν. Μην απορείτε μετά που σας θεωρούν περιορισμένης αντίληψης.

MEKO mlu, προαίρεση 4ης FDI, κορβέτες, FREMM, προαίρεση 214, δεν δίδαξαν τίποτα. Στο τέλος θα έρθουν μόνο οι τράτες και θα έχουμε τους γνωστούς για το damage control. Αστεία πράγματα. Μην ξεχάσετε μόνο στις ευρωεκλογές να τους ψηφίσετε πάλι. Πούλα τους παραμύθια και πάρτους την ψυχή. Η πολιτική ηγεσία το ξέρει και το πράττει. Δυστυχώς καμία ελπίδα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολιτικός Λόγος ...θα..θα..θα σας Εξαφανίσουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=APbh9RjHk_U

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Γιώργος είπε...

Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει σωτηρία. Η κυβέρνηση είναι απελπιστικά κακή τόσο για τη χώρα όσο και ατομικά για τον πολίτη αλλά και η αντιπολίτευση είναι ακόμα χειρότερη. Έχουν κάνει έτσι το παιχνίδι ώστε όποιος και να είναι στην εξουσία να ισχύει το μονά - ζυγά δικά τους:Των Αμερικάνων, των Γερμανών, των εφοπλιστών, των ολιγαρχών και των πολιτικών. Στην Τουρκία, τους πολίτες της οποίας οικτίρουμε, κατάφεραν να πετάξουν έξω τους παλιούς πολιτικούς (Τσιλέρ, κτλ) και να φέρουν τον Ερντογάν που αν μη τι άλλο παίζει κομπολόι ΗΠΑ και Ρωσία και να προωθεί τα εθνικά συμφέροντα, όπως τα αντιλαμβάνεται αυτός. Εδώ ... ούτε στο όνειρό μας....

Ανώνυμος είπε...

" Ερντογάν που αν μη τι άλλο παίζει κομπολόι ΗΠΑ και Ρωσία και να προωθεί τα εθνικά συμφέροντα, όπως τα αντιλαμβάνεται αυτός. "
ας μην ειμαστε και τοσο σιγουροι, μπορει απλα να ειναι ενα ακομα πιονι και να παιζει ενα ρολο....

Ανώνυμος είπε...

Είναι πωλιτικη δηκτατορία,κατέχει παρανόμως τη διοίκηση και κάνει ότι γουστάρει με τις πλάτες των προστατών τους. Οπότε ότι ανάλυση και να γίνει δεν έχει νόημα. Δεν βγαίνει συμπέρασμα λογικό. Οι πωλιτικοι αντίπαλοι περιορίζονται και το ακόμα και με βίαια μέσα (κουρασμένος πχ) και παίζουμε μπαλίτσα για πάρτη μας. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

«Η Ελλάδα θα μας δώσει S-300, OSA-AK και Tor-M1» λένε οι Ουκρανοί!
Ήταν όρος στην επιστολή Μπλίνκεν για να μας δοθεί στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ ύψους... 200 εκατ. δολαρίων!

Το σκάνδαλο με την προμήθεια των 40 F-35 από την Lockheed Martin

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/i-ellada-tha-mas-dosei-s-300-osa-ak-kai-tor-m1-lene-oi-oukranoi/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

2020 | Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ | Το ‘’Ψαλίδι ” | bgms

https://www.youtube.com/watch?v=kDd1hTpmj5Q

Απλός ανώνυμος σχολιαστής