ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Blackrock και ξερό ψωμί !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Blackrock και ξερό ψωμί !
 
Στην διαμάχη της Blackrock με την SEC (την Αμερικανική Ανεξάρτητη Αρχή για τα Χρηματιστήρια) επί της εισαγωγής του δείκτη κρυπτονομισμάτων, το τελικό σκορ έληξε με 1-0 και παρά τις θορυβώδεις προαναγγελίες τον Οκτώβριο των παπαγάλων του κλασικού τραπεζικού συστήματος, που προδίκαζαν με αγωνία το αντίθετο. 
 
Έτσι από χθες οι πελάτες της Blackrock μπορούν να βάζουν στοιχήματα σε συνθετικά προϊόντα και τον δείκτη της Wallstreet, που διαμορφώνεται από τις τιμές των κρυπτονομισμάτων τύπου, bitcoin, ether, Riple κλπ αναρχικά ονόματα. .
 
Για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ των τεχνολογιών blockchain (όσων τουλάχιστον βλέπουν και λίγο πιο πέρα από την μύτη τους), αυτή η εξέλιξη δεν ήταν όμως έκπληξη αφού::
 
🔺️Η Blackrock έχει την ισχύ της δεύτερης οικονομίας του πλανήτη, διαχειριζόμενη κεφάλαια ύψους 15.000δισ$. To ΔΣ της Blackrock αποφασίζει αν και πόσο θα ανέβει η τιμή στο πετρέλαιο και πόσο γρήγορα ή αργά θα προχωρήσει η πράσινη και ψηφιακή μεταρρύθμιση του νεοφιλελευθερισμού ver1.0 ή πότε και που θα γίνει η επόμενη σύρραξη τύπου Ουκρανίας για να ρυθμιστούν όλα τα πιο πάνω. Καμία SEC δεν μπορεί να την κερδίσει. (Έγκαιρη ανταπόκριση αυτού του ιστολογίου στο *).
 
🔺️ Η Blackrock, που ουδόλως ενδιαφέρεται για τα αποκεντρωμένα ψηφιακά μέσα συναλλαγών ("κρυπτονομίσματα"), ετοιμάζει επί των ιδίων τεχνολογιών που αναπτύσσονται ...το δικό της! Η διαφορά από τα υφιστάμενα crypto: Θα αντικρίζεται με τις τιμές των μετοχών που ελέγχει σήμερα ή Blackrock!
 
Κόλπο γκρόσο μεγαλύτερο και από εκείνο του Νίξον το 71, όταν αποσύνδεσε το δολάριο από τον χρυσό και το σύνδεσε με ...αέρα κοπανιστό. Τα δάνεια και τα κρατικά ομόλογα που συνεχώς αυξάνονται, δίνοντας στον νεοφιλελευθερισμό ver1.0 που ακολούθησε την βάση της επίπλαστης επιτυχίας του μέχρι το 20.
 
Και έτσι να'τος και ο διάδοχος του δολαρίου για να ανταγωνιστεί το αντιδολαριο των BRICS που θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 24!
 
Γιατί αυτά μας ενδιαφέρουν;;
 
✔️Γιατί η Blackrock ανέλαβε στα μουλωχτά πριν 2 μήνες να οργανώσει και το Ελληνικό sovereign fund, δηλαδή το ταμείο γενεών που θα χρηματοδοτείται από τους πόρους των υδρογονανθράκων, αλά Νορβηγία.
 
✔️Γιατί αυτές οι εξελίξεις οδηγούν τον μισό πλανήτη προς ένα άγριο Νεοφιλελευθερισμο ver2.0 με προκάλυμμα του τις δηθενιές της Πράσινης Ανάπτυξης και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που οδηγούν στο όλα να ελέγχονται από το ΔΣ μιας σκιώδους παρατραπεζας, όπως η Blackrock χωρίς απολύτως κανένα έλεγχο από τα κράτη ή τις κοινωνίες. 
 
✔️Γιατί το ευρώ στο νέο αυτό διπολικό γεωοικονομικό περιβάλλον, δεν έχει απολύτως καμία τύχη επιβίωσης! Άρα και η ΕΕ, όσο αυτή παραμένει μια αποστεομένη συγκόλληση κρατών και συμφερόντων γύρω από το ευρώ, χωρίς ουσιαστικά εργαλεία για την κοινωνική της σύγκλιση, πέρα από το πολύ μπλα μπλα επί αυτής.
 
Όλα αυτά παραμένουν ακόμα ψιλά γράμματα για τα εδώ δρώμενα. Όσα τουλάχιστον δεν "παίζουν " μετοχές Blackrock για να βγει κανένα εξτραδακι, όταν τα στοιχήματα στο stoiximan πάνε κουβά.
 
Για πλήρη ενημέρωση τι "παίχτηκε" και παίζεται από την Blackrock, ΕΔΩ το έγκαιρο early warning 
 
Αυτό ΕΔΩ πέρασε στα ψιλά εδώ μέσα στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει το ερώτημα ποιός θα επιβάλλει σε ανυπάκουους τύπου Σαντάμ, Καντάφι κλπ τη χρήση αυτού του ψηφιακού νομίσματος. Ο στρατός των ΗΠΑ, άρα πλήρης ιδιωτικοποίησή του;

scarab