ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι μόνο η αρχή...αργότερα θα έρθουν και τα έμορφα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το όλο ζήτημα είναι το 8αρι να γίνει, αφού έχουμε πάρει gowind, fdi και έχουν δωθεί τα λεφτά για εκσυγχρονισμό meko. Εάν γίνει πριν, τότε μας βλέπω μέσω διπλωματίας σεισμών να μας πηγαίνουν για κοινά πληρώματα σε Istif και Milgem.

Βέβαια αν δραστηριοποιηθεί το ρήγμα της Ανατολίας ανατολικά (προς την πλευρά μας δηλαδή ) την βάψαμε και εμείς. Απ' την άλλη πάλι βαμμένοι την έχουμε όλοι μας, γιατί ο μίσος πληθυσμός της Ελλάδας βρίσκεται στην Αθήνα και καταρρέει η οικονομία. Κάπως θα το φέρει η σκληρή πραγματικότητα και θα μπει τέλος σε όλο αυτό. Ας ελπίσουμε πως προετοιμάζονται οι δικοί μας, γιατί κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα. Η φύση δεν ρωτάει κανέναν.

 Όπως σας λέγαμε και ΕΔΩ, αυτή είναι μόνο η αρχή...για αργότερα θα γίνουν κεκαυμενη περιοχή. Να θυμίσω ΕΔΩ τι γράφαμε όταν προειδοποιούσαμε τους μογγόλους να κάτσουν ήσυχοι και να μην παίζουν με τα "νεύρα" κάποιων οι οποίοι δεν φημίζονται για την...υπομονή τους.!!..." ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ 7,2 ...ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ αυτό θα πάρουν έτσι για αρχή. "

Σχετικό και ΕΔΩ...τους είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές.Το Σύμπαν είπαμε είναι ένας μεγάλος κβαντικός υπολογιστής...σαν τον ελληνικό ανθρώπινο(;) εγκέφαλο.!!!  Συμπαντικές τριαδικότητες.

 

3 σχόλια:

Μμ είπε...



ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΦΛΕΓΟΝ

Ποιά η γνώμη σου Λυκ. για τα ιδιωτικά πανεπιστημήμια;

Η δική μου είναι ότι επειδή τα δημόσια αληταριστεροκρατούνται μονοπωλιακά και υπηρετούν την κομματική στρατολόγησι παρά την επιστήμη,
τα ιδιωτικά θα είναι όπως απανταχού της γης νοικοκυρεμένα και αυτό θα στρέψει την κοινωνία προς αυτά οπότε τα άλλα θα χρεωκοπήσουν μαζύ και όλη η υποκριτική κομμουνοπροοδευτική μασκαράτα. Ο ιδιώτης βάζει λεφτά, δεν πληρώνει ασυλοδίαιτους ζημιογόνους κηφήνες όπως το ελληνικό δημόσιο, ο μαλάκας Έλλην φορολογούμενος δηλαδή.
Εξάλλου τόσο φοιτηταριό εξαγωγής όπως και εγκεφάλων κάνει πλούσια, Βουλγαρίες κ.λ.π., πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επ' αυτού σιγήν ιχθύος τα αριστεροπαράσιτα. Γιατί να μη μένει το χρήμα κι επιστήμονες στην Ελλάδα; Αλλά ποιος νοιάζεται σ' αυτόν το ψευδοδημοκρατικό νεοελληνικό κυκεώνα;



Ανώνυμος είπε...


Θα απαξιωθούν περισσότερο τα δημόσια σχολεία
Η παιδεία θα γίνει προνόμιο των πλουσίων όπως και στο παρελθόν.
Τα συγγράμματα,βιβλία και τα συναφή θα κατοπτρίζουν μόνο ότι εκπροσωπεί το ίδρυμα.
Οι μαθητές-φοιτητές θα βγαίνουν από τις στοές και τα οικονομικά φόρουμ.

Θα μου πεις μα και τώρα συμβαίνουν,σωστά...αλλά έτσι θα πέσει και ο τελευταίος φερετζές.

Όταν πονάει το κεφάλι δεν το κόβουμε,η πηγή του κάθε κακού στη χώρα ξεκινάει
από το γεγονός πως δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ .

Εφόσον αυτό αλλάξει,όλα τα άλλα γίνονται,ας ευχόμαστε πως είμαστε προς το τέλος
όλου αυτού του οχετού.

Στον άκρατο Φιλελευθερισμό μόνο όσοι είναι οικονομικά πολύ ευκατάστατοι επιβιώνουν οι υπόλοιποι στον πάτο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩς ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΥΛΗΣ!....
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ!