ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

25 από τις 50 πολιτείες που υποστηρίζουν το Τέξας είναι ΚΑΤΑ της οοσπονδιακής κυβέρνησης.Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τον πραγματικό εμφύλιο πόλεμο

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από χθές το βράδυ οι «Ηνωμένες» Πολιτείες της Αμερικής στέκονται στον γκρεμό του πραγματικού ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Είκοσι πέντε από τις πενήντα πολιτείες βρίσκονται τώρα δημόσια στο πλευρό του Τέξας ενάντια στον αδίστακτο και παράνομο χειρισμό της παράνομης μετανάστευσης από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, που διευθύνεται από τους κλέφτες των εκλογών Δημοκρατικών Τυφώνειων Γαιδάρων.

Χθές το απόγευμα, 25 Ιανουαρίου 2024, ο Κυβερνήτης της Αϊόβα, Κιμ Ρέινολντς και είκοσι τέσσερις επιπλέον κυβερνήτες πολιτειών, εξέδωσαν μια δήλωση σχετικά με το θέμα:

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η κυβέρνησή του έχουν αφήσει τους Αμερικανούς και τη χώρα μας εντελώς ευάλωτες στην άνευ προηγουμένου λαθρομετανάστευση που ξεχύνεται στα νότια σύνορα. Αντί να τηρεί το κράτος δικαίου και να διασφαλίζει τα σύνορα, η κυβέρνηση Μπάιντεν επιτέθηκε και μήνυσε το Τέξας για ενίσχυση για την προστασία των Αμερικανών πολιτών από ιστορικά επίπεδα παράνομων μεταναστών, θανατηφόρων ναρκωτικών όπως η φεντανύλη* και τρομοκρατών που εισέρχονται στη χώρα μας.  

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον συνάδελφό μας Κυβερνήτη, Γκρεγκ Άμποτ, και την Πολιτεία του Τέξας στη χρήση κάθε εργαλείου και στρατηγικής, συμπεριλαμβανομένων των συρμάτινων περιφράξεων, για την ασφάλεια των συνόρων. Το κάνουμε εν μέρει επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνείται να επιβάλει νόμους για τη μετανάστευση που ήδη υπάρχουν και επιτρέπει παράνομα τη μαζική αναστολή σε όλη την Αμερική μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας.

«Οι συντάκτες του Συντάγματος των ΗΠΑ κατέστησαν σαφές ότι σε περιόδους όπως αυτή, τα κράτη έχουν δικαίωμα αυτοάμυνας, σύμφωνα με το Άρθρο 4, Ενότητα 4 και το Άρθρο 1, Ενότητα 10, ρήτρα 3 του Συντάγματος των ΗΠΑ. Επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει παραιτηθεί από τις συνταγματικές της υποχρεώσεις προς τις πολιτείες, το Τέξας έχει κάθε νομική δικαιολογία για να προστατεύσει την κυριαρχία των πολιτειών μας και του έθνους μας».

Αυτοί είναι οι 25 κυβερνήτες των πολιτειών που υπέγραψαν αυτήν τη δήλωση:

Κυβερνήτης Kim Reynolds (IOWA), Κυβερνήτης Kay Ivey (ALABAMA), Κυβερνήτης Mike Dunleavy (ALASKA), Κυβερνήτης Sarah Sanders (ARKANSAS), Κυβερνήτης Ron DeSantis (ΦΛΟΡΙΔΑ), Κυβερνήτης Brian Kemp (ΓΕΩΡΓΙΑ), Gov. Brad Little (IDAHO), κυβερνήτης Eric Holcomb (INDIANA), κυβερνήτης Jeff Landry (LOUISIANA), κυβερνήτης Tate Reeves (ΜΙΣΙΣΣΙΠΙ), κυβερνήτης Mike Parson (ΜΙΣΣΟΥΡΙ), κυβερνήτης Greg Gianforte (MONTANA), κυβερνήτης Jim Pillen ( ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ), Κυβερνήτης Joe Lombardo (NEVADA), Κυβερνήτης Chris Sununu (NEW HAMPSHIRE), Κυβερνήτης Doug Burgum (NORTH DAKOTA), κυβερνήτης Mike DeWine (OHIO), κυβερνήτης Kevin Stitt (Οκλαχόμα), κυβερνήτης Henry McMaster ( SOUTH CAROLINA), Κυβερνήτης Kristi Noem (ΝΟΤΙΑ ΝΤΑΚΟΤΑ), Κυβερνήτης Bill Lee (TENNESSEE), Κυβερνήτης Spencer Cox (UTAH), Κυβερνήτης Glenn Youngkin (VIRGINIA), Κυβερνήτης Jim Justice (ΔΥΤΙΚΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ) και Κυβερνήτης Mark Gordon (WYOMING ).  

Από το έτος 1860, λίγο πριν από τον Εμφύλιο Πόλεμο, οι «Ηνωμένες» Πολιτείες δεν είδαν αυτό το είδος - και σε αυτό το εύρος - ανοιχτής αμφισβήτησης προς την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.  

Μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών ερευνούν ήδη πώς μπορούν να ενωθούν με τους διάφορους κρατικούς φρουρούς σε περίπτωση που το καθεστώς Μπάιντεν προσπαθήσει να διατάξει τον στρατό στην υπόθεση ή προσπαθήσει να «εθνικοποιήσει» τη φρουρά για να υπηρετήσει τον Μπάιντεν. καθεστώς. Τα στρατεύματα ερευνούν επίσης τις συνέπειες της μετάβασης στο AWOL (Absent With Out Leave), της παραίτησης από τον στρατό ή της αλλαγής πλευρών στο πλευρό των Πολιτειών.

Οι πωλήσεις των πυρομαχικών και των όπλων έχουν εκτοξευτεί  στα ύψη σε μεγάλο μέρος της χώρας, καθώς οι Αμερικανοί προμηθεύονται πυρομαχικά τυφεκίου Μεγάλου διαμετρήματος που διεισδύουν στο σώμα. Οι πωλήσεις της θωράκισης αμαξώματος Επίπεδο Τέσσερα και των πλακών ένθετων θωρακισμένων τους 'έχουν επίσης εκτιναχθεί στα ύψη.  

Όσο πάει θα γίνονται ακόμα χειρότερα τα πράγματα...και πολύ γρήγορα.

* Περί  φεντανύλης στις ΗΠΑ είχαμε προειδοποιήσει ΕΔΩ και ΕΔΩ. Και λέγαμε τότε στους Τζώνηδες ότι  το μεγαλύτερο μέρος της φαιντανύλης παράγεται στην Κίνα.!!!

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα.
Ηρθε η ωρα

Ανώνυμος είπε...

Καλά στην Αλάσκα από που μπουκάρουν και στενοχωρούν τον γκόβερνορ;;;
Πως το'λεγαν τα χρυσαύγουλα;;; "έρχονται οι ξένοι πιγκου'ί'νοι και μας γκαστρώνουν τις φώκιες".
δεν ξέρω αν πέτυχε το χιούμορ μου, αλλά κοιτάω τα χάλια της Ουζά,γιατί το δικό μας όπως περιγράφεται στα τριγύρω άρθρα σας, δεν είναι ευκολοχώνευτο....
Τελικά ο έρντο παίρνει Φ16 με Σ400,μόνο μια τζίφρα έβαλε, που δεν τον πολυδυσκολεύει, στην άλλη άκρη η Σουηδία, να μην μιλήσουμε και για την μετατόπιση των ξανθομπούμπουρων τουριστριών από Ρόδο σε Σμύρνη τοκαλοκαίρι......

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ