ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΚΙΝΗΜΑ VEGAN ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ (ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ) ΣΤΙΣ ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΑ ΣΟΥΠΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΙΝΗΜΑ VEGAN ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ (ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ) ΣΤΙΣ ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΑ ΣΟΥΠΑ

Για να διαμαρτυρηθούν, δύο νεοταλιμπάν περιέλουσαν χθες με ντοματόσουπα και τον γνωστό πίνακα του Νταβιντσι στο Λούβρο.
 
Όταν είδα την κονσέρβα της Heinz σε πρώτο πλάνο, νόμισα ότι αυτοί οι επιδειξίες ήθελαν να διεκδικήσουν την καλλιτεχνική πρωτοκαθεδρία του Warhol.
 
Παρατηρώντας όμως το αγελαδίσιο βλέμμα τους και τρώγοντας στο δόξα πατρί και το αμλετικό δίλημμα ("σε νοιάζει πιο πολύ η τέχνη από τη ζωή, η προστασία ενός πίνακα ή του πλανήτη;"), μου 'ρθε να πάω να πνίξω τους τελευταίους γκρίζους ερωδιούς του πλανήτη με καυτή άσφαλτο.Και να κάνω ένα διακοποδάνειο από την Eurobank για να αγοράσω μετοχές της ΒΡ.
 
Αυτή η φωτογραφία είναι τεκμήριο της αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κληρονομιά της ανθρωπότητας και στο πιο σκοτεινό βάθος της ανθρώπινης ράτσας. Αυτοί οι κρετίνοι έχουν ιδεολογικοποιηθεί και στρατολογηθεί από τη mainstream προπαγάνδα, που τους μασάει και μετά τους φτύνει ως άνοστες τσίχλες. 
 
Τέτοια ατροφικά, αδαή και χειραγωγούμενα μυαλά είναι οι μουτζαχεντίν του WEF και των εδώ ενεργούμενων τους και εντός των κομμάτων (κυκλοφορούν ως δήθεν ιδεολογικές τους τάσεις). Άτομα εντελώς αποκομμένα από την πραγματικότητα, αγνοώντας τελείως τι συμβαίνει στον κόσμο (και γιατί), είναι η τέλεια λεκάνη απορροής για όλες τις αντι-ανθρώπινες, μετα-ανθρώπινες και τρανσουμανιστικές θεωρίες, που τόσο πολύ αρέσουν στο Νταβός να κυριαρχούν ως τσίχλες στους ανθρώπινους εγκεφάλους. 
 
Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούν καν να τεκμηριώσουν αυτά που αναμασάνε. Μπορούν μόνο να παπαγαλίζουν τα συνθήματα του στείρου δικαιωματισμού τους. Ξέρεις, αυτού που ξεκινάει πάντα με την φράση " έχω το δικαίωμα να..." με δίπλα κάποια αναπόδεικτα "εγώ πιστεύω ότι..." ως στοιχεία της νέας θεολογίας του μεσαίωνα που εκπροσωπούν.
 
Και το ακόμα πιο απογοητευτικό, είναι ότι ένα μέρος της σύγχρονης κοινωνίας τους αγκαλιάζει, τους "συγχωρεί" και τους σιγοντάρει θεωρώντας ως απόλυτα λογικό το "δικαίωμα" τους, που λειτουργεί και ως δικό της ιδεολογικό αποκούμπι.
 
Έλλειμμα θέσεων επί του παντός είναι αυτό το φαινόμενο. Λόγω της κυριαρχίας μιας τσίχλας στις εγκεφαλικές λειτουργίες. 
 
Και κράτα εσύ το δικαίωμά να πιστεύεις ότι θες για το αντίθετο.Εχεσθη μια φοράδα στο αλώνι και γι αυτό. Καρατσεκαρισμένο και από όλες τις αναλύσεις της Blackrock!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , πες τα με τους στόκους (και ο στόκος έχει χρήση) γιατί έχω και αντίστοιχους εδώ που νοιάζονται για τα δικαιώματα όλων εκτός των γηγενών και των εργαζόμενων . Του λες γιατί να πληρώνουμε τον αφγανό εδώ επίδομα , γιατί τον κυνηγάνε , και γιατί σταμάτησε εδώ και δεν συνεχίζει να τρέχει , ε μα εδώ νιώθει ασφαλής , ναι μα δεν νιώθω εγώ που τον έχω δίπλα . Μα είσαι ρατσιστής . Ένα εξάμηνο σε αγρόκτημα θέλουν όλοι αυτοί με ότι παράγουν να τρέφονται . Σε 10 μέρες θα έχουν φάει όλα τα ζωντανά και τους σπόρους για σπορά & θα έχουν κάψει και τα στυλιάρια να ζεσταθούν μέχρι να ξεκινήσουν τον κανιβαλισμό . Το θέμα είναι πως θα τους ξεφορτωθούμε .
Το βασικό σημείο του βλάκα όχι ημιμαθούς αλλά αμαθούς είναι ότι τα ξέρει όλα και για όλα έχει άποψη . Άμα κάτσω σε παρέα και υπάρχει κανένας τέτοιος αλλάζω θέση να είμαι μακριά του, συνομιλείς με το ντουβάρι και αυτό δεν υποχωρεί . Δυστυχώς έχω στο ζωντανό 2-3 παραδείγματα κάθε μέρα .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Κακέ. Πολύ σωστά τα λες. Μόνο να λες στους στόκους ότι οι λαθραίοι εισβολείς Αφγανοπακιστανοι είναι ανθρωποφάγοι.!!! Ακόμα και σήμερα τρώνε ανθρώπινο κρέας. Δεν τους αποκαλούσαν τυχαίοι οι Έλληνες ΘΗΡΙΑ. Αν θέλεις δα να τους κάνεις λιγάκι να σκιαχτούν να τους λες ότι θα γίνουν ωραίος μεζές στα δόντια τους. Ειδικά όσοι έχουν τρυφερό κρεατάκι. χα χα χα χα χα

Άσε τα πρόβατα στην ησυχία τους. Τα πρόβατα γεννήθηκαν πρόβατα και θα παραμείνουν πρόβατα...και ξέρεις ποιος είναι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης στην αλυσίδα των ζώντων του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

M'έχει ξαναπροβληματίσει αυτό το φαινόμενο,και έχω κάνει τις κάτωθι σκέψεις:
Επειδή είμαστε στο απώγειο του φαίνεσθαι και όχι του είναι, μου φαίνεται ευκολάκι να πληρωθούν οι πρώτοι βάνδαλοι και να πιάσουν μαγιά για τους επόμενους μπαμπου'ί'νους που θα τους μιμηθούν.
Βάλτε την μειωμένη αξία της σημερινής εκπαίδευσης, τον άκρατο μιμητισμό που κάνει μόδα το οτιδήποτε,και έχουμε ένα εύπλαστο, ανίδεο πλήθος.
Πριν λίγο καιρό διάβαζα ότι οι δυτικοί πάσχουν από παρατεταμένη εφηβεία στο μυαλό μέχρι τα 40-50.Αποφεύγουν τις ευθύνες και αρνούνται να ωριμάσουν.
Αλλά το κυριότερο, οι δυτικές κοινωνίες δέχονται μια προπαγάνδα από την άρχουσα τάξη που τους σφηνώνει στο μυαλό το μίσος για τον πυρήνα τους:Τον λευκό-χριστιανό*-φιλόπατρη άνδρα.Να προσθέσουμε και τους ανεμβολίαστους που έκαναν το αντίθετο απ'ότι "έλεγαν όλοι στα τα μέσα ενημέρωσης",και κλείσαμε(να βάλουμε και το "στρέητ" να πιάσουμε και το πνεύμα των ημερών).
Αν (υπό- ή εν-)συνείδητα μισείς την χώρα σου ή αποκλείεσαι από επιδόματα επειδή γεννήθηκες εδώ, και νοιώθεις ενοχές για το χρώμα σου και την ιστορία σου, ε τότε λογικό είναι να μην έχεις καμμία ενσυναίσθηση της τέχνης, της παράδοσης .Αλλωστε γι'αυτούς είναι σύμβολο αποικιοκρατίας και γουάητ σουπέρμασυ, όχι ένα από τα ομορφότερα έργα τέχνης......
Εχω μπλέξει και με κάτι γραφειοκρατικά, και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την πώληση, να σας τα γράφω με κοντομάνικο,πινακολάδες και βελουδόπετσες σχιστομάτες κάτω από τον καυτό ήλιο της Ν.Α Ασίας.........
* Καλά δεν αναφέρομαι στην σημερινή εκκλησία, ούτε καν στο αν θα έπρεπε να είναι η επίσημη θρησκεία του κράτους, αλλά αν προσέξετε σ'όλη τη Δύση οι μουσουλμάνοι έχουν περισσότερα δικαιώματα, και κάποια από τα χριστιανικά παραγγέλματα αποτελούν και κοινωνικούς κανόνες (π.χ. μονογαμία), τα οποία ανατρέπονται προς αποφυγή χαρακτηρισμού της πράξης ώς"ισλαμοφοβικής".Τέλος σ'ότι αφορά την "φιλοπατρία"δεν πάω καν στα περί πατριωτισμού, ή και παραπάνω.Απλά και μόνο να θες να προκόψει ο τόπος σου, επειδή θα σε συμπαρασύρει στην άνοδο του.
Ξενοδόχωφ