Χορτόσουπα μουσταρδάτη βελουτέ (για 6 πιάτα)
ΥΛΙΚΑ
2 πατάτες
4 κολοκύθια
1 κρεμμύδι μεγάλο
1 σελερι ή πράσο
1 σελινοριζα μεγάλη
Λάδι( 1 κούπα), 1/2 λίτρο κρασί λευκό
μουστάρδα, αλάτι, άσπρο πιπέρι και τσίλι (κατά βούληση)
Προαιρετικά 2/3 λίτρου ζωμό από μοσχάρι βραστό, αντί για νερό (το κρέας στο πλάι)
250γρ γάλα και προαιρετικά κατίκι Δομοκού και μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Στο λάδι λίγο τσιγάρισμα όλα τα ζαρζαβατικά και η μουστάρδα, σβήσιμο με το λευκό κρασί συν αλατι-πιπερι και το τσίλι.
Στην χύτρα με 4 πιάτα νερό ή τον ζωμό να καλοβρασουν. Μετά όλα τα υλικά στο μπλεντερ (η με ράβδο) να γίνουν αλοιφή. Αραιώνουμε μετά την πολτοποίηση με γάλα (ίσα που να πάρει μια βράση).
Tην πέφτετε μετά στην σούπα έχοντας κάνει πριν presentation με powerpoint των προτάσεων σας για την συνέχεια.
Αν με παρακολουθείς συνεχώς από σεντόνι σε σεντόνι επί αυτoύ του ιστολογίου, τι δεν καταλαβαίνεις;;Το όλο κόλπο είναι πάντα η σύνθεση τους μέσα στην μουστάρδα.
1 σχόλιο:
Ωραιο πραμα ρε πατριδα.
Το τρως με κανα δυο καρβελια ψωμι,η σκετο και πας για πεντε εξι πιατα μονοκοπανια?
Δημοσίευση σχολίου