ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Εύχομαι τα Συμπαντικά Πνεύματα να μας σώσουν από όλους τους σκατόψυχους Παλαιούς του κόσμου όλου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα έπρεπε ο Τελχίνας Επειός και ουχί Έλληνας να προσέχει τι εύχεται. Διότι είναι γνωστό στον κόσμο της μαγείας ότι το σύμπαν είναι ένας τεράστιος καθρέφτης και σου γυρίζει πίσω εις τριπλούν ότι "δίνεις". Και στο τέλος θα πάρει πίσω αυτό που εύχεται για τους άλλους. Θα συναντήσει με σκληρό τρόπο τον αρχιδιάβολο του.

Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλος καριόλης και ότι λέω γίνεται. Ας δώσουμε λοιπόν μια ευχή για το 2024 : Εύχομαι τα Συμπαντικά Πνεύματα να μας σώσουν από όλους τους σκατόψυχους Παλαιούς του κόσμου όλου.Και ας ελπίσουμε ότι το 2024 η Συμπαντική Δύναμη της Δικαιοσύνης να ξεβρωμίσει τον τόπο από όλους τους Παλαιούς αυτού του κόσμου.

Ας είναι ευλογημένοι μόνο οι Δίκαιοι και οι Καθαροί αυτού του κόσμου και ας γνωρίζουν οι σκατόψυχοι Παλαιοί αυτού του κόσμου...ότι η Δύναμη της Δικαιοσύνης βρίσκεται στο πλευρό των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ και ΔΙΚΑΙΩΝ διότι είναι πραγματικά θωρακισμένες και ΑΓΝΕΣ ψυχές (κάτι που δεν έχεις εσύ) και μόνο σε αυτούς δίνει την πραγματική δύναμη να αποφασίζουν για το μέλλον του κόσμου.

Υ.Γ Αν έπρεπε ο Τελχίνας Επειός Παλαιός και οι όμοιοι του να σωθούν...θα απαιτούνταν εξαγνισμός - εξαγνισμός σκοτεινός, όπως σκοτεινός υπήρξε και ο βίος τους. Ύβρις – Πτώσις – Εξαγνισμός, θεμελιώδες τρίπτυχο της Μυθολογίας μας.Θεωρώ ότι ο Παλαιός με πολλούς και διαφόρους τρόπους διέπραξε Ύβρι , για αυτό και θα έρθει η οδυνηρή πτώση του και μετά με σκληρό τρόπο ο εξαγνισμός.Η Νέμεσις είναι η αφανής πρωταγωνίστρια παρέα μα τις Ερινύες θα κάνουν το κάθε λεπτό αφόρητο στην ζωή του Παλαιού  κατά την διάρκεια της Δαντικής του κάθαρσης.

Υ.Γ1 Είναι σίγουρο ότι έφαγε συκωταριά καλικάντζαρου, και πρέπει να τον βάλουνε να μουλιάσει σε αγιασμό κανά δίμηνο για να  να ξεσατανιαστεί. Μπαμ κάνει από μακριά πόσο ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ είναι.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ είπε...



Ολίγον το άλας, ολίγον και το δηλητήιον αυτού του κόσμου.
Αλλά δραστικότατα.