ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Ποιος ξέρει τι γινόταν στη γέφυρα. Το κάντε έρωτα, όχι πόλεμο έχει αποκτήσει νέο νόημα

 Two British Navy minesweepers collided at a base in Bahrain and suffered damage to their hulls.@SlavyangradSLG pic.twitter.com/tCoswR8L0n

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δύο ναρκαλιευτικά του βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκαν σε βάση στο Μπαχρέιν και υπέστησαν ζημιές στο κύτος τους.

Το Βρετανικό Ναυτικό σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν . Το παραπάνω βίντεο δείχνει το χτύπημα. Και τα δύο πλοία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν όλα τα πληρώματα είναι εκπαιδευμένα στη Διαφορετικότητα, την Ισότητα και την Ενσωμάτωση (κουνιστές λούγκρες) και ποιος νοιάζεται πραγματικά εάν δύο πλοία του πολεμικού ναυτικού υποστούν ζημιά κατά τη διάρκεια περιπολιών μάχης στη Μέση Ανατολή;;

Εννοώ, εφόσον τα πληρώματα είναι Butt-Buddies, ή βοηθούν τους Trannies, Αυτό είναι το σημαντικό στον στρατό στις μέρες μας. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούν. Δεν πειράζει αν ΔΕΝ είσαι ικανός στη δουλειά. . . . πρέπει να είσαι Ευαίσθητος, Ανεκτικός και Περιεκτικός και ΛΟΑΤΚΙ!

Ποιος ξέρει τι γινόταν στη γέφυρα. Το κάντε έρωτα, όχι πόλεμο έχει αποκτήσει νέο νόημα.

🤣🤣🤣 

Τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και με όσους χειρίζονται όπλα μεγάλης απόδοσης, μεγάλα αεροσκάφη και πολλά άλλα μεγάλα εργαλεία που δεν έχουν περιθώρια λάθους στη λειτουργία τους.Οι Trannies δεν μπορούν να οδηγήσουν ή να γίνουν καπετάνιοι σε ένα πλοίο. Έχουν καταστρέψει τον Δυτικό Στρατό...με τα εμβόλια και με τους ΛΟΑΤΚΙ τους.

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Φορανε τακουνια γοβες στιλετο δεν πατιεται το γαμημενο το φρενο.