ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Απ' ότι φαίνεται είμαστε territory της LM.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ότι συζητάμε για ένα πλοίο που δεν κατάφεραν ούτε τον Mk49 RAM να πιστοποιήσουν, την ίδια στιγμή που ο πρώην ΑΓΕΝ του USN τόνισε με εμφατικό τρόπο ότι η LCS κάνει τόσο θόρυβο, όσο ένα αεροπλανοφόρο, θέλοντας να δείξει την τρωτότητα της απέναντι στα υποβρύχια και την ανικανότητα της να διεξάγει ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις, πρέπει να μας προβληματίσει για την κατάντια στην οποία έφτασε το ΠΝ στη χώρα μας. Απ' ότι φαίνεται είμαστε territory της LM. 

Λογικό, όταν ο Παπανδρέου είχε πει ότι η ΚΥΠ είναι παράρτημα της ΣΙΑ. Το μόνο που μένει είναι να παραιτηθούν τα πληρώματα, για να σβηστεί και το τελευταίο ίχνος ναυτοσύνης. Που θα πάει. Θα το καταφέρει και αυτό η LM να συμβεί μετά από 3.000 χρόνια.

H κανονικοποίηση της τράτας. Το ότι το RAM δεν έχει πιστοποιηθεί και πραγματοποιήσει βολή, το ότι το 57αρι δεν βάλει με πάνω από 10 κόμβους λόγω προβλημάτων σταθερότητας και το ότι τα σχέδια για πρόσθετο εξοπλισμό κρίθηκαν από ασύμφορα έως ανέφικτα, μάλλον δεν αφορούν.

Εδώ έκαναν αβαβά την έλλειψη DIRCM στα black hawk, όταν πριν 1,5 χρόνο έπρηζαν πούτσες για το hawklink στα MH-60R, το οποίο στην τελική μπορεί να το ενσωματώσεις και στις FDI, αρκεί βέβαια να στο αποδεσμεύσουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τη συνεντευξη του Κτενα στον Καλλαρυτη την παρακολουθησες?

Μεσαιωνικη φεουδαρχια LM ισωσ?
αλλωστε και o ceo λενε πως ειναι ελληνικης καταγωγης!

ΚΑΛΗΧΡΟΝΙΑ!