ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Μάλλον ο ηθοποιός στο Μαξίμου νομίζει ότι αγοράζει για ακόμα μια φορά μπύρες σε εξάδες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάτι για προτεραιοποίηση διαβάζαμε (η νέα καραμέλα της κυβέρνησης) και τώρα αναπαράγεται πιθανή αγορά 12 F35. Μάλλον ο ηθοποιός στο Μαξίμου νομίζει ότι αγοράζει για ακόμα μια φορά μπύρες σε εξάδες. Αυτό δεν είναι δεν είναι "προβληματική" προμήθεια, είναι καταστροφική.

Βέβαια θα βγουν οι πλύστρες (έχουμε ΚΑΙ στο ελληνικό αμυντικό ίντερνετ πολλές), να μας πουν για τον άχαστο μεσσία, για τις στρατηγικές σχέσεις με την υπερδύναμη και την αναγκαία απόκτηση του μέχρι και σήμερα προβληματικού F-35. Ταυτόχρονα όπλα A-G αγνοούνται για προφανείς λόγους, αλλά κάποιοι ακόμα εμπαίζουν τον κόσμο και λένε ότι δεν ζητήθηκαν.

Εξωτερική πολιτική από τα Lidl με τους yesmen που παριστάνουν τους υπουργούς. Άνθρωποι που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε περίπτερο, βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας και λαμβάνουν αποφάσεις. Η σαπίλα δεν κρύβεται πλέον κάτω από κανένα χαλί.

Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα ούτε 40, ούτε 20, ούτε 12. Ένα (1) θα έπαιρνα, χωρίς κινητήρες/όπλα, θα το κότσαρα πάνω στον Προφήτη Ηλία στο βουνό, ρεύμα θα έπαιρνα από την εκκλησιά, θα άνοιγα και το ραντάρ να δίνω εικόνα σε όλη την περιοχή και θα ήμουν και κλαμπάτος 5ης γενιάς. Αλλά που...

Υ.Γ Τελικά ο Πίνατ είναι ο σοβαρότερος όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: