ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Φέρνουν γκρίζους λύκους για να εξασφαλίσουν πρώτη θέση στο φαγοπότι, έχοντας απευθείας σύνδεση με την αυλή του Ερντογάν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε : Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα

Φέρνουν γκρίζους λύκους για να εξασφαλίσουν πρώτη θέση στο φαγοπότι, έχοντας απευθείας σύνδεση με την αυλή του Ερντογάν. Τίποτα δεν ενώνει πλέον τον απλό Έλληνα με την παρασιτική και εθνοκτόνα ανθελληνική ελίτ αυτού του τόπου. 

Τα παιδιά σας και οι φίλοι σας θα σκοτώνονται στα πεδία των μαχών, την ίδια στιγμή που η εθνοκτόνα ελίτ της Ελλάδας θα κάνει μπίζνες στο ίδιο δωμάτιο με το σουλτανάτο του Ερντογάν, όσο τα κανάλια τουρκικών συμφερόντων θα σας "συμβουλεύουν" τι χρώμα τιμολόγιο ρεύματος να επιλέξετε.

Θα πρέπει να αρχίσετε να αναρωτιέστε...αν η Ελλάδα είναι χώρα υπό κατοχή, και αν είναι πλέον Ελληνική.  Δεν υπάρχει πουθενά στα χρονικά σε ΟΛΟΝ τον πλανήτη χώρα που να έχει διαχρονικά τόσα καθάρματα σε θέσης εξουσίας που προδίδουν συστηματικά και συστημικά το έθνος και είναι εναντίων των πολιτών. Νομίζεται είναι τυχαίο;;

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τίποτα δεν ενώνει πλέον τον απλό Έλληνα με την παρασιτική και εθνοκτόνα ανθελληνική ελίτ αυτού του τόπου.
Αυτη η προταση τα περικλειει ολα.
Λιγο ακομη γαμησι μεσα στο 24 και ολα θα παρουν το δρομο τους.
Ολο και και πιο πολλοι θα διαπιστωσουν οτι ο πραγματικος εχθρος ειναι εδω μεσα,και ο μονος δρομος για να γλυτωσουν ειναι το κρεμασμα στις πλατειες.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ευχομαι να εχετε δυναμη να αντιμετωπιζετε ολες τις προκλησεις του 2024.

Μμ2 είπε...



Κρεμάλες πολλές σε χρώμα προτιμήσεως τελευταίας επιθυμίας πράσινο, κίτρινο μπλε όπως έχουν τα κόμματα τιμολόγιο ΔΕΗ, χα, χα! Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει, οι θεοί της ποτέ δεν κοιμούνται και οι ήρωές της πάντα εκδικούνται.
Γένοιτο!