ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Με το Κόσσοβο εισερχόμαστε στα 200μ......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Την ώρα που εδώ ασχολούμαστε με κάθε δυνατή παπαριτσα για να μην συζητιούνται τα σοβαρά, ο εξ Ανατολής μας κουμπάρος, αυτός που παζαρεύει τώρα την συνεκμετάλλευση στο Αιγαιο-Turkagean με τα δικά μας τα ζαβά, που σπεύδουν πρόθυμα να αποστρατιωτικοποιήσουν τα νησιά:
 
🔺️Υπογράφει (χθες) μυστική στρατιωτική συμφωνία με το Κόσοβο, οσμιζόμενος το μπαρούτι στις σχέσεις του κρατιδίου με την Σερβία.
 
🔺️Ο γαμπρός του κουμπάρου θέλει λέει να γεμίσει τώρα το Κόσοβο με drones Bayraktar,. Ως υλοποίηση αυτής της Συμφωνίας.
 
Και λες εσύ "ευτυχώς που τα ελληνικά F16 περιπολούν τώρα μέχρι και τα βόρεια σύνορα των Σκοπίων κλπ κλπ. Άντε τώρα να παραγγείλουμε και άλλες 2-3 φρεγατες Belhara για να περιπολούν στον Στρυμόνα και στην Μικρή Πρέσπα.
 
Ο γαμπρός του κουμπάρου επί τω έργο ΕΔΩ.
 
Το ευρύτερο γεωπολιτικό παιχνίδι επί των νέων δρόμων μεταφοράς ενέργειας και των logistics, απαιτεί τώρα εστίες εντάσεων στις περιοχές που σας δώσαμε εδώ και καιρό  με πορτοκαλί σε αυτόν τον χάρτη.
 

 
Εarly Warnig ΕΔΩ..."   Το αίμα κινεί την ιστορία, εάν με τον πόλεμο στην Ουκρανία - Αρμενία η ιστορία άρχισε ο μαραθώνιος... τώρα με τους κάτω, μπήκαμε στο πένταθλο... με το Κόσοβο θα εισέλθουμε στα 200μ (ετοιμαστείτε για τον Γ' Βαλκανικό Γύρο με απ' όλα)... και σε περίπτωση Ταϊβάν μεριά, μπαίνουμε στον τελικό τον 100μ."
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: