ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Πυροβολούν σπουργίτια με κανόνια.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όπως γνωρίζετε οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία πραγματοποιούν εκ νέου αεροπορικές επιδρομές σε θέσεις ανταρτών Χούθι στην Υεμένη. Αυτό αναφέρουν το BBC και το CBS.

Αυτό που ο γράφων καταλαβαίνει πίσω από την είδηση είναι ότι τα  εναπομείναντα αποθέματα όπλων σπαταλιούνται τώρα χωρίς νόημα στους σαγιοναράκηδες της Υεμένης. Όλα όσα δεν έχουν ήδη παραδοθεί στην Ουκρανία εκτοξεύονται στους Χούθι με κατευθυνόμενους πυραύλους. 

Η Υεμένη σίγουρα δεν έχει υποδομές ή στόχους που να αξίζει να καταστραφούν. Είναι σαν να πυροβολείς σπουργίτια με κανόνια. Οι στόχοι δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα - αλλά τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν κόστισαν εκατομμύρια..

Η Δύση σπαταλά τα εναπομείναντα αποθέματα όπλων της. Και ο μόνος κερδισμένος από όλο αυτό είναι η Κίνα.! 

Ο πόλεμος της Ουκρανίας θα μεταφερθεί τώρα στην Υεμένη. Ο Μπάιντεν υπέγραψε το διάταγμα που επιτρέπει στον αμερικανικό στρατό να συμμετάσχει σε επιχειρήσεις «μεγάλης κλίμακας» κατά των Χούτι στην Υεμένη. Ξεκινούν οι εκκενώσεις πρεσβειών στην Υεμένη. Και οι δυνάμεις των ΗΠΑ μετακινούνται ήδη για την επιχείρηση. Σήμερα, μαθαίνω περαιτέρω ότι η Υεμένη έχει αρχίσει να τοποθετεί θαλάσσιες νάρκες στα ανοικτά των ακτών της για να αποτρέψει μια απόβαση αμφίβιων ΗΠΑ/ΗΒ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα αυτό που γίνεται στην Υεμ΄ςνη,όπου φυωχός και η μοίτα ου.Η πρωτε'υπυσα Σ'ανα είναι μνξμείο πακόσμιας κληρονομιάς.και την είχα δει 2-3 χρόνια πριν αρχίσει ο πόλεμος εκεί, πραγματικά είναι μοναδική.
Ξενοδόχωφ