ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Ώρες ώρες είναι να απορείς με τις ελληνοαμερικανικές οργανώσεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ώρες ώρες είναι να απορείς με τις ελληνοαμερικανικές οργανώσεις. Οι καλύτερες εγγυήσεις για την καλή συμπεριφορά της Τουρκίας δεν είναι απλά ένα εμπάργκο στα ανταλλακτικά σε περίπτωση που...εκεί στην Αμερική κ.Ζεμενίδη ελπίζω να γνωρίζετε ότι η Ελλάδα πρέπει να αναβαθμίσει και τα F-16 blk 50 σε Viper και η LoA ταυτόχρονα να αποδεσμεύει εκατοντάδες πυραύλους JASSM-ER, JSM, AARGM-ER, SDB II, Quick Sink JDAM. Έχετε συνειδητοποιήσει πως η Π.Α δύναται να κάνει κρούση εδάφους ή επιφάνειας μόνο με γαλλικά μαχητικά και όπλα, ενώ ο κορμός της ΠΑ είναι τα F-16;;

Ο καλύτερος τρόπος να συνετιστεί η Τουρκία είναι η πιλότοι μας όταν κοιτάνε δεξιά και αριστερά να μην βλέπουν maverick πυραύλους των 20km της δεκαετίας του 70, για κρούση πλοίων, αλλά JSM. 

Ας φροντίσουν οι ελληνικές οργανώσεις αυτά τα όπλα να αποδεσμευτούν για τα  ελληνικά F-16, γιατί τα F-16 δεν καθηλώνονται με την ίδια ευκολία που καθηλώνονται τα F-35 σε περίπτωση που η Αμερική δώσει εντολή στη LM και στην τελική κ.Ζεμενίδη πριν πάμε σε F-35, την στιγμή που η ΠΑ έχει απαρχαιωμένο δίκτυο ραντάρ μη ικανό να εντοπίσει τους βαλλιστικούς πυραύλους που θα στοχεύουν τα F-35 στην Ανδραβίδα, μήπως να μας δώσουν τους πηγαίους κώδικες των F-16 viper οι Αμερικάνοι, να πιστοποιήσουμε cruise πυραύλους από Ισραήλ, Γαλλία και Γερμανία. Και θα βγουν μια για πάντα απ' την δύσκολη θέση και εμείς θα βρούμε την λύση στο ισοζύγιο.

Οι Αμερικάνοι  πάντως είχαν δώσει τους πηγαίους κώδικες των F-16 Blk 30 στους Τούρκους και πάνω σε αυτούς έφτιαξαν όλα τους τα όπλα και τώρα απειλούν να μας πάρουν τα νησιά. Μήπως είναι καιρός και ο Έλληνας να μπορεί να πιστοποιεί ο,τι θέλει, οπότε θέλει;; Αυτό θα ήταν μια μεγάλη νίκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ μαζί σου...γράψε τους και αλλα!
Γιατί στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού η ομογένεια αγνοεί αυτά τα σημαντικότατα θέματα γιατί τις πιπιλάνε το μυαλό μονο με κάτι "ελπιδοφόρους"........

Απλός ανώνυμος σχολιαστής