ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Σκότωσαν τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας;;;; Αν δεν είναι αλήθεια ας το διαψεύσουν οι Αμερικάνοι.(ανανεώθηκε)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με πληροφορίες  από τη ρωσική FSB. Αυτή η υπηρεσία είναι ο διάδοχος της KGB. Ειπώθηκε ότι :  «Σκοτώσαμε τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας όταν εκτοξεύσαμε πυραύλους κρουζ στο κτίριο που βρισκόταν». Η αναφερόμενη "ασθένεια" του Lloyd's είναι ένα τέχνασμα, σύμφωνα με αυτόν τον Ρώσο.

Αν λοιπόν αυτό δεν είναι αλήθεια, τότε ας βγούν οι Αμερικάνοι και να το διαψεύσουν με τον καλύτερο τρόπο. Δηλαδή να βγεί δημόσια στα ΜΜΕ ο  υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν και να τον δουν όλοι αν είναι ζωντανός ή μήπως όχι;;!!!

Έχει δει κανείς «απόδειξη ζωής» από τότε που βγήκε η ανακοίνωση για την ασθένεια του SecDef Austin ότι λείπει λόγω μόλυνσης μετά την επέμβαση;; Μια φωτογραφία του Ώστιν ρε αδελφέ που να κρατά το πρωτοσέλιδο ίσως της τρέχουσας Washington Post;;;

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά  η CIA ανέπτυξε τη λεγόμενη «τεχνολογία μάσκας» και φέρεται να είναι εξαιρετικά καλή.Αν είναι πράγματι νεκρός σύμφωνα με αυτούς τους ισχυρισμούς , τότε θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθεί ένας κατάλληλος διπλός/όμοιος για αυτόν . Μια «μάσκα» της CIA είναι ένα πράγμα, αλλά το μέγεθος του σώματος, η φωνή χρειάζονται χρόνο, και μέχρι στιγμής δεν παρέχεται καμμία «απόδειξη ζωής» του Austin.

Εάν είναι νεκρός, τότε μια επιλογή είναι να ανακοινωθεί ότι η μόλυνση τον σκότωσε και να τον θάψουν παρά την ανάγκη για έγκριση αντικαταστάτη από το Κογκρέσο .Άρα το μεγάλο ερώτημα είναι... Ποιος λοιπόν διοικεί πραγματικά το Πεντάγωνο καθώς αντιμετωπίζουμε διάφορες συγκρούσεις;; 

Η είδηση ΕΔΩ. 

Αυτός εδώ στο νοσοκομείο ΔΕΝ είναι ο Όστιν. Που θέλουν να μας παραμυθιάσουν οι Τζώνηδες.


12 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αν είναι νεκρός, το άξιζε επειδή ώθησε έναν πόλεμο που έστειλε σχεδόν ένα εκατομμύριο άνδρες στον θάνατο. Όμως για σκεφτείτε και το άλλο...ο χρόνος αντικατάστασης ή εγκατάστασης ενός άλλου κλώνου μπορεί να είναι μια απροσδόκητη ταλαιπωρία...χρειάζεται κάποιο τρέξιμο για να διατηρήσουν χωρίς "κενό" την εμφάνιση του.

Ανώνυμος είπε...

Αν όμως είχαν στείλει σωσία στην ουκρανία και ο κανονικός βρισκόταν στην αμερική η κάπου αλλου......


Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Αντώνης Λ. είπε...

Όποια περίπτωση και αν εξετάσουμε (αν σκοτώθηκε ο αληθινός ή σωσίας), μετά από λίγο θα τον αντικαταστήσουν με κλώνο (ρομπότ). Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αυτός που θα βγει να μιλήσει δημοσίως, θα είναι κλώνος ή όχι. 'Η όταν θα προβάλλεται στην τηλεόραση, ότι δεν θα είναι κατασκευασμένο το όλο σκηνικό (το πρόσωπο του, η φωνή του, οι κινήσεις του κλπ).

Υ.Γ. Όταν διαβάζω σε κείμενα να γράφουν για κλώνο, μου έρχεται στο μυαλό ένα βίντεο που είχα δει παλιά με την Σακελλαροπούλου, όταν έκανε μια ομιλία και τα μάτια της ανοιγόκλειναν απίστευτα γρήγορα. Έμοιαζε αδύνατο να μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο. Επίσης, είναι εντυπωσιακό και ανατριχιαστικό συνάμα, να υπάρχει ένας κλώνος δίπλα τους και να μην το καταλαβαίνει / παρατηρεί κανείς. Κινείται, συμπεριφέρεται, μιλάει φυσιολογικά, και όμως δεν το καταλαβαίνει κανείς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αντώνη....

Η επίσημη δικαιολογία για την απουσία από τα ΜΜΕ του Αμερικανού υπουργού Άμυνας είναι ότι είναι στο νοσοκομείο επειδή έκανε εγχείρηση προστάτη και έπαθε μετεγχειρητική λοίμωξη. Όμως....αν ρωτήσει κανείς έναν γιατρό που ασκεί την ιατρική εδώ και 45 χρόνια, θα σου πει ότι έχει δει πολλές περιπτώσεις του καρκίνου του προστάτη και τις επεμβάσεις αυτού. Θα σου πει ότι αυτή είναι η πιο περίεργη περίπτωση που έχει ακούσει ποτέ. Συζητώντας με τους συναδέλφους του, δεν μπορούν καν να το καταλάβουν. Η χειρότερη περίπτωση που είχε δει(ο συγκεκριμένος που ρώτησα) ήταν ένας ασθενής που είχε καρκίνο του προστάτη που επέλεξε να λάβει θεραπεία εκτός νοσοκομείου αντί σε ένα από τα νοσοκομεία. Έκανε ριζική προστατεκτομή και μετεγχειρητική σήψη, την οποία αντιμετώπισαν μερικές μέρες στο νοσοκομείο και έλαβε εξιτήριο με αντιβιοτικά από το στόμα.

Δεν έχει ακούσει ΠΟΤΕ για κανέναν να βρίσκεται σε ΜΕΘ (όπως ο Όστιν) ή να νοσηλεύεται για περισσότερες από δύο ημέρες με μετεγχειρητική λοίμωξη.

Μπορεί να βγούν στο τέλος και να πουν στο πόπολο ότι ....πέθανε από μετεγχειρητικές επιπλοκές.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εδώ έρχεται το ερώτημα το μεγάλο...αφού ο Όστιν είναι στο νοσοκομείο στην ΜΕΘ σύμφωνα με τους Αμερικάνους...ΠΟΙΟΣ λοιπόν διοικεί πραγματικά το Πεντάγωνο;;;!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και στα συν του κλώνου ή σωσία εκτός από την υπακοή στον αφέντη και τον χειριστή είναι ότι δεν χρειάζονται πάλι ακροάσεις από την γερουσία για νέο ΥΠΑΜ που θα τους έτρωγε πολύ χρόνο και χρήμα και υποσχέσεις . Και σίγουρα ο συγκεκριμένος δεν ήταν σε καλή σειρά στην επετηρίδα του πενταγώνου , άλλους σκοπούς εξυπηρετούσε ο διορισμός του από την αρχή , ούτε καλή φήμη είχε .
Αυτό που τρέμω εγώ είναι δυσλειτουργικός κλώνους του Άδωνι ή του Μητσοτάκη :) . Τι χειρότερο θα δούμε .
Πάντως για να λένε οι Ρώσοι ότι τον έφαγαν ήταν μάλλον στο υπόγειο του ουρανοξύστη που είχε χτυπηθεί το κέντρο οργάνωσης .

Καλό μεσημέρι

kakos04

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία είναι πρόχειρα σκηνοθετημένη.
Ασθενής σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή Μονάδα αυξημένης φροντίδας δεν φοράει ρολόι χειρός! Ακόμη κατά την ενδοφλέβια χορήγηση υγρών ή φαρμάκων ο φλεβοκσθετήρας είναι εμφανής και όχι κάτω από μανίκια. Τέλος, πίσω του καμία αντλία και μόνιτορ δεν είναι σε λειτουργία!

Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

https://www.aol.com/news/austin-released-hospital-complications-prostate-161552736.html
αν και προτιμω να εχει μεινει Κιεβο


ΛΟΚΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΛΟΚΙ

Στο λινκ που έδωσες γράφει αυτό :

"President Joe Biden and senior administration officials were not told about Austin's hospitalization "

Είναι δυνατόν τα ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ να ΜΗΝ ενημερώθηκαν για την νοσηλεία του Όστιν;; Χέσε τον κοιμισμένο Τζό..αλλά οι άλλοι;; Είναι σαν να λέμε ότι ο Δενδιάς θα μπεί να κάνει εγχείρηση καρκίνου και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης δεν θα το γνωρίζουν.!!!!!

Αφού λοιπόν ο Όστιν είναι καλά και αναρώνει στο σπίτι του και βγήκε από το νοσοκομείο ας δώσουν στην δημοσιότητα μια φωτογραφία του Ώστιν που να κρατά το πρωτοσέλιδο της τρέχουσας Washington Post.!!! ΤΩΡΑ όμως και όχι μετά από 1-2 μήνες όσο τους χρειάζεται για να τοποθετήσουν έναν διπλό/όμοιο στην θέση του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Δημήτρη

Σαφώς και η φώτο είναι σύνθεση και όχι πραγματική. Είναι ψεύτικη και όπως γράψαμε αυτός ΔΕΝ είναι ο πραγματικός Όστιν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ....μετά τον θόρυβο που σηκώσαμε με την ανάρτηση μας βγήκαν οι Τζώνηδες ΣΗΜΕΡΑ να πουν ότι ο Όστιν σήμερα Δευτέρα βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει σπίτι του. ΦΩΤΟ όμως δική του ΣΗΜΕΡΙΝΗ αποδεδειγμένα δική ΤΟΥ και σημερινή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Σε ένα μήνα από σήμερα αυτός που θα βγάλουν σαν Όστιν θα είναι τόσο Όστιν όσο Πούτιν είναι και ο Πούτιν.!!

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/defense-secretary-lloyd-austin-released-hospital-prostate-cancer-surge-rcna133962

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μέχρι να εκπαιδεύσουν το "Double" του Austin για να αναλάβει τη δουλειά χρειάζεται λίγος χρόνος. Η απλώς περιμένετε λίγο διάστημα για τον εύλογο «Θάνατος του από τον καρκίνο» για να ανακοινώσουν ότι έχει πεθάνει και επίσημα.