ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Έχουν μπει και επίσημα οι βάσεις για τον πραγματικό Εμφύλιο εντός των ΗΠΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχουν μπει και επίσημα οι βάσεις για τον πραγματικό Εμφύλιο εντός των ΗΠΑ.

Οι επίσημες βάσεις έχουν πλέον τεθεί για τον πραγματικό Εμφύλιο Πόλεμο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Κυβερνήτης του Τέξας δήλωσε, εγγράφως, ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση «έσπασε τη συμφωνία» με τις πολιτείες. Ανακοίνωσε ότι επικαλέστηκε τη ρήτρα περί  «Εισβολής» του Συντάγματος και λέει ότι το Τέξας έχει το δικαίωμα αυτοάμυνας το οποίο θα επιβάλει με την Εθνική Φρουρά του Τέξας.

Άνωθεν στην εικόνα  η δήλωση του Κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ. Είναι κάτι που περιμέναμε και σας το είχαμε πει και στο παρελθόν ΕΔΩ , ΕΔΩ, κ.λ.π. Με αυτή την επιστολή, κήρυξε την ανεξαρτησία του Τέξας.

" η Αμερική πηγαίνει για εμφύλιο πόλεμο μετά το Νοέμβριο, καθώς ο Τραμπ θα χάσει στις εκλογές, αλλά δεν θα εγκαταλείψει την εξουσία".

Η Αμερική ολόκληρη θα γίνει ...Αμέρικαν Μπάρ . Πως βλέπουμε σε κάτι ταινίες γουέστερν με τον Τζών Γουέστ".

Το είχαμε πει πολλές φορές πριν ότι οι Δημοκρατικοί Τυφώνειοι Γάιδαροι δουλεύουν για λογαριασμό της Κίνας και ελέγχονται από αυτήν. Αφού  έφεραν εκατομμύρια Κινέζους εντός ΗΠΑ , και κατέστρεψαν την οικονομία της , τώρα θα έχουν και έναν εμφύλιο πόλεμο για να μπορέσουν να καταστρέψουν τις διχασμένες πολιτείες της Αμερικής. 

Και η Οκλαχόμα στο πλευρό του Τέξας.

 

Υ.Γ Σας το λέγαμε ότι ο Αγαμέμνων ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του την πάτησε από το ίδιο του το σόι.

Σχετικό και ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: