ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΜΙΑ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΉΝ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΜΙΑ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΉΝ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
 
Όπως παραδέχτηκε δημόσια ο πρώην ανΥπΕξ Μ. Βαρβιτσιώτης, το λογισμικό υποκλοπών predator μπόρεσε να εξαχθεί "νόμιμα " από την ΕΕ (με άδεια του ελληνικού ΥΠΕΞ ) και προς το Σουδάν. 
 
Ο "πελάτης" ήταν η παραστρατιωτική ισλαμιστική ακροδεξιά οργάνωση RSF, (χρηματοδοτείται από την Τουρκία και το Κατάρ και στηρίζεται στρατιωτικά από την περιβόητη ΑΕ μισθοφόρων Wagner του Πούτιν), που μέσω και του predator μπόρεσε να αποκτήσει τακτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του για να (ξανα)αιματοκυλήσει) την πολύπαθη χώρα με θύματα και Έλληνες της εκεί ομογένειας.
 
Την πορεία της συναλλαγής την έψαξε και το Ευρωκοινοβούλιο/επιτροπή PEGA, την δε αποστολή του λογισμικού με ένα Cesna μέσω Κύπρου και Ελλάδας, κατέγραψαν τρεις Ανεξάρτητες ομάδες ερευνητικής δημοσιογραφίας. Επειδή η υπόθεση θα μπλέξει τώρα και άλλους "κουμπάρους" της οικογένειας Βαρβιτσιώτη and company, διατάχθηκε η "αγρανάπαυση" του Μιλκου ως διευθύνοντα στα Ναυπηγεία (για να περάσει η μπόρα των διεθνών αρχών ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού και μέχρι να πέσουν οι προκαταβολές για τα F35).
 
Ότι έχουμε μπλέξει με παντελώς ηλίθιους είναι προφανές. Το πως εμπλέκεται στην υπόθεση και μια περίεργη "ελληνοποίηση " Τούρκου μαφιοζου της Μυκόνου, το ξέπλυμα των κλεμμένων της Foli Foli μέσω του ΝΑΜΟS του Ντουμπάι και το πόσο επικίνδυνοι είναι, δεν έχει φανεί ακόμα πλήρως. Πίσω από τον Βαρβιτσιώτη βρίσκονται ξένες μυστικές υπηρεσίες.
 
Καταγραφή του χάρτη του Κουμπαρισταν  ΕΔΩ.
 
Σχετικά με τις υποκλοπές του predator ΕΔΩ.
 
Early warning  πριν από όλους  ΕΔΩ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γκισλέιν Βαρβιτσιώτης και τζατζίκι γκέητ. Να έχει αρχίσει να ξηλώνεται το δίκτυο της μοσάντ παγκοσμίως; Να μας τελείωσε κι η σίγκιουλαρ και το 41τακατό; Γι' αυτό το κουλιστάν να προσπαθεί να εξωραΐσει ένα φαινομενικά τελειωμένο ζήτημα (τον γάμο των διαφορετικούστηδων) με χιλιάδες ώρες διακαναλικής κατήχησης; Πρωτοφανές να δίνουν λογαριασμό για τα ψηφίσματά τους. Γι' αυτό και η πρεμούρα για την επιστολική ψήφο (ομορφιές σε ΗΠΑ - Αυστρία);

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 28 Ιανουαρίου 2024 στις 5:26 μ.μ.

Θα ξηλωθεί το Κουλιστάν όχι εύκολα αλλά θα ξηλωθεί.To τι κράξιμο τρώνε τώρα εκεί έξω, δεν έχει προηγούμενο. Για συναλλαγές του ίδιου κυκλώματος κουμπάρων-συμπέθερων.

https://foreignpolicy.com/2023/09/11/greece-russia-tankers-oil-sanctions/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Από το 1844 σιτίζονται από το κρατικό πρυτανείο,τότε είχε την τιμή η ελληνική βουλή να φιλοξενήσει τον προπάτορα του νέου αφεντικού στα ναυπηγεία. Ε,στα τόσα χρόνια με σκληρή δουλειά/αρπαχτή και άφθονο ίδρωτα συνέλεξαν τα 122 τεμάχια/σπίτια. Όποιος δουλεύει προκόβει,αρκεί να ξέρεις για ποιο ΞΕΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ δουλεύεις!!!!!

Oil One , τα πάθη του τα πληρώνει η Β' Πειραιά με το τέρας της Oil One στο Ικόνιο.