ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Φώς και Σκοτάδι τα δύο αντίθετα και οι εκπροσωποί τους είναι εδώ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο ζωντανά όντα δεν είναι κάτι που εύκολα σπάει. Δεν είναι επιλογή αυτό το δέσιμο, οπότε είναι σαν να σπάει ένα συναίσθημα. Η σαν να απομακρύνεσαι από μια Δύναμη. Για να σπάσεις αυτόν τον δεσμό, τα συναισθήματα θα πρέπει να αλλάξουν, η ο ένας από τους δύο να πεθάνει.

 Αλλά ακόμα και έτσι ο δεσμός δεν φεύγει.Θα είναι απλά σαν μια άδεια πληγή. Ένας δεσμός δύναμης είναι μια πανίσχυρη σύνδεση μεταξύ δύο δυνάμεων/ανθρώπων ψυχικά ευαίσθητων που τελικά θα συνδεθούν πνευματικά, και θα τους επιτρέψει να επικοινωνούν πνευματικά ακόμα και πέρα από μεγάλες αποστάσεις ή ακόμα και σε διαφορετικά σύμπαντα , μέσω αυτού του Δεσμού Σύνδεσης.

Δεν έχει σημασία πόσο μακριά είναι ο ένας από τον άλλο, σημασία έχει αυτός ο δεσμός δύναμης που υπάρχει ανάμεσα τους. Αυτός ο δεσμός δύναμης είναι επίσης δυνατόν να υπάρχει ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικά όντα που απλά αυτή η Δύναμη θα τα ευθυγραμμίσει μέσα σε ένα φάσμα. Ειδικά το Φώς και το Σκοτάδι...τα δύο αντίθετα.

Όταν το σκοτάδι ανατέλλει το φώς πάει για να το συναντήσει.Όσο δυναμώνει και ανεβαίνει το ένα, το ίδιο γίνεται και με το άλλο. Όσο δυναμώνει ο Σκοτεινός, τόσο δυναμώνει και ο αντίστοιχος και ομόλογος του στο Φως. Κάθε περίπου 2000 χρόνια (κάτι χρόνια λιγότερα πάνω κάτω) γεννιέται μέσα από το ανθρώπινο γένος ένας Φωτεινός και ένας Σκοτεινός που θα συναντηθούν για να δώσουν την μάχη τους. Μαζί με αυτούς ολόκληρη η ανθρωπότητα θα κλιθεί να πάρει μέρος και να διαλέξει.

Ζούμε στα Έσχατα Χρόνια.....και οι δύο είναι εδώ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε jedi. Πολλές φορές έχεις κάνει εκπομπές στο συλλογικό ασυνείδητο που μερικοί θέλουμε δεν θέλουμε τις λαμβάνουμε και αναρωτιέμαι κατά πόσο το ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει. Ήρθε και η ώρα να διαλέξεις δρόμο. Με ποια μεριά της Δύναμης θα πας.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος είπε...14 Ιανουαρίου 2024 στις 5:52 μ.μ.

...ὁ Ζεύς ἐλαύνων ἐξῆλθε νικῶν...
Οἱ ἀρχαῖοι ἀφωρισμένοι καί στιγματισμένοι Τελχῖνες συμμετεῖχον εἰς τήν Τιτανομαχίαν ἐξ ἧς ἐξῆλθον ἠττημένοι.

Αἱ ἠεροφοίτιδες Ἐρινύες ἐπιστρέφουσι. Ἐνεφανίσθησαν προσφάτως εἰς τό ἀρχαίον Σἰγειον νῦν Καχραμάν Μαράς κατόπιν προσκλήσεως τοῦ Λυκάστρου,
ὁ Σουλτάνος ἔγινε αἰφνιδίως γιουσουφάκι.


>>>>>>>:<<<<<<<

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αἱ ἠεροφοίτιδες Ἐρινύες ἐπιστρέφουσι. "

Πολύ σωστά...σύμφωνα με τον Όμηρο στην Ιλιάδα είναι ἠεροφοίτιδες....αυτό το επίθετο τους δηλώνει ότι είναι αόρατες όσο περπατούν στο σκοτάδι. Και αυτή η αορατότητα τους είναι κατεξοχήν...δηλαδή κατ επιλογή τους.!! Εμφανίζονται εκεί που θέλουν, σε αυτόν που θέλουν, και όταν θέλουν.

Η Τουρκία έχει πολύ βαρύ κάρμα για να ξεπληρώσει.

ΑΡΡ είπε...



Λυκ.

Η Τουρκία έχει πολύ βαρύ κάρμα για να ξεπληρώσει.

............................
Ο τουρανομογγόλος, αυτός ο αιμοδιψής απόβλητος της Ανατολής και απροσάρμοστος της Δύσεως, εστάλη με ειδικήν σατανικήν αποστολήν ίνα εγκατασταθή εις την αρχαιόθεν ελληνική Μ. Ασία και Μ. Ανατολή.
Ο γερμανός αδελφός του προξένησε ήδη δύο παγκοσμίους πολέμους και ο ίδιος εξοπλίζεται δια το τρίτον και τελειωτικόν του επιγείου ανθρωπίνου γένους. Είναι όντως ο αιών της Τουρκίας. Ο εβραιομούλος ηγέτης της ξέρει τί λέει ή καλύτερα μεταφέρει επακριβώς τον λόγο των σατανικών Μεντόρων οπίσω του. Μπροστά του ο Χίτλερ και ο Στάλιν θα φανώσι λευκαί περιστεραί.
Έσσεται ήμαρ.
Αν υπάρξει μέλλον δια την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό της αυτό θα είναι και πάλι μόνο αναγεννησιακό ελληνικό.

Ο Πλάτων λέγει ότι ο μεικτός (ύλη και πνεύμα) κόσμος άλλοτε κυβερνάται αρμονικώς υπό του μεγίστου δαίμονος αυτού και των θεών υπηρετών του (χρυσούς αιών, Κρόνιος βίος) και άλλοτε αφήνεται λειτουργείν μόνος του και βάσει της κεκτημένης του φοράς και προδιαγραφής. Αυτό συνεχίζεται δι' ένα διάστημα αλλά προϊόντος του χρόνου ο κόσμος-σύμπαν χάνει προοδευτικά την αρχικήν δύναμιν του και μνήμην, καταλαμβάνεται δε, ολίγον κατ' κατ' ολίγουν, από το της ¨αναρμοστίας πάθος¨ λόγω της υλικής και υποκειμένης εις φθοράν και το κακόν φύσεώς του. Κινδυνεύει τέλος και φθάνει ο κόσμος αυτός και τα δημιουργήματα που εμπεριέχει να καταλήξη εις ολικήν καταστροφήν και το χάος...

¨ Διο δη και τότε Ο ΘΕΌΣ, ο κοσμήσας αυτόν (τον κόσμον),
καθορών εν απορίαις όντα, κηδόμενος ίνα μη χεισμασθείς υπό ταραχής
διαλυθείς εις τον της ανομοιότητος άπειρον όντα πόντον δύη (βυθισθή),
ΠΑΛΙΝ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΎ ΤΩΝ ΠΗΔΑΛΊΩΝ (κυβερνήτης) ΓΙΓΝΌΜΕΝΟΣ,
τα νσήσαντα και λυθέντα εν τη καθ' εαυτόν προτέρα περιόδω στρέψας (αντιστρέψας),
κοσμεί τε και επανορθών ΑΘΑΝΑΤΟΝ αυτόν (τον σύμπαντα κόσμον)
και αγήρων (αγήρατον) απεργάζεται.

( Πολιτικός ΙΙ, 273 D )

Αυτή είναι, η πραγματική κοσμικοαστρονομική ελληνική αποκάλυψις, και ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

- " Αυτή είναι, η πραγματική κοσμικοαστρονομική ελληνική αποκάλυψις, και ο νοών νοείτω."

Δάσκαλε την καλημέρα μου...

...και αυτό το σταυρόλεξο για τούς Κρητικούς

https://www.youtube.com/watch?v=bJ9r8LMU9bQ

και ο νοών νοείτω

Κάτοικος Πεκίνου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κάτοικε Πεκίνου....μην ανησυχούν ΟΛΟΙ τους, θα τους κουνηθεί, θα τους γαμηθεί η Casbah το μόνο σίγουρο. Ας ετοιμάζονται για μια ωραιότατη αντιστροφή πόλων της γής σαν και αυτές που συμβαίνουν ΜΟΝΟ μέσα στην ελληνική μυθολογία και θα είναι όλοι χαρούμενοι μετά.

Στις τελικές διαπραγματεύσεις βρίσκομαι με τον μεγάλο Φωτεινό Ήλιο...

p.s Ωραίο το τραγούδι το ήξερα διότι ήμουν άγριο νιάτο στην εφηβεία μου. Κι ακόμα δηλαδής το ίδιο είμαι για αυτό και μου αρέσουν αυτά.Η δεκαετία του 80 και του 90 έβγαλε τα καλύτερα μουσικά ακούσματα. Μετά η μουσική "κονσερβοποιήθηκε".