ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ "ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ"....Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Αιγύπτιοι Ιερείς όταν έλεγαν στον Σόλωνα ότι οι "Έλληνες" είναι σαν τα μικρά παιδιά... αυτό του έλεγαν, ότι δεν έχουν συνείδηση! Αλλά του το έλεγαν με όμορφο τρόπο... Διότι τα μικρά παιδιά δεν έχουν συνείδηση του εαυτού τους, έστω και αν τον βλέπουν σε ένα καθρέπτη... έτσι δεν ακολουθούν ηθικούς κανόνες και συμπεριφορές και είναι εύκολα στην μάθηση... για αυτό και δεν τους καταλογίζονται ευθύνες. 

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τα υποτίθεται ενήλικα ηλικιακά άτομα που έχουν εγκέφαλο παιδιού τριών ετών... αυτούς δεν τους θέλουμε, πρέπει να πεθάνουν και να ξανά έρθουν.

Ο καθένας τους θυμάται ότι θέλει να θυμηθεί! Σύμφωνα μα το είδος συνείδησης που έχει, στο να κατανοούν τον εαυτό τους, και το περιβάλλον γύρω από αυτούς! Αυτό όπως είναι φυσικό επηρεάζει, το μνημονικό τους και κατά συνέπεια την πραγματικότητα τους… αλλά όχι το χωροχρονικό συνεχές! 
 
Για το καλό όλων… οι περισσότεροι από αυτούς, θα ήταν θετικό να μην ξαναψηφίσουν!

1 σχόλιο:

Μμ είπε...



Απλά οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ιερείς είχον διδασκάλους τους πανάρχαιους σοφούς ατρονόμους Έλληνες ενώ οι τότε κλασσικοί (¨παρακμιακοί,¨ τηρουμένων των αναλογιών, πόσο δε μάλλον οι σημερινοί Έλληνες), το πλείστον σοφιστάς ανθέλληνες και μισέλληνες.