ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Η νεότερη Ελλάδα είναι το χειρότερο ανθελληνικό κράτος στον πλανήτη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είμαστε η δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη λέει.!! Αλλά δεν μας λένε πως μπορεί ένα προϊόν που παράγεται εντός Ελλάδος και μεταφέρεται στην Αγγλία, η οποία βρίσκεται εκτός ΕΕ και άρα το συγκεκριμένο τρόφιμο δασμολογείται να κοστίζει λιγότερο στο εγγλέζικο ράφι παρά στο αντίστοιχο ελληνικό;; ...και όμως μπορεί!!!

Όπως μπορεί να υπάρχει ένας γηγενείς λαός, που να ψηφίσει για 100+ χρόνια τρεις πολιτικές οικογένειες, και να λέει ότι έχει για πολίτευμα δημοκρατία (εννοώντας λαθεμένα την αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία)... όπως μπορεί η Αλβανία να έχει Συνταγματικό Δικαστήριο ώστε σε περίπτωση νομοθετικού κ.λ.π. εκτροχιασμού ακόμα και του Αλβανού Προέδρου, να μπορεί αυτός να δίνει λόγο στον αλβανικό λαό... αλλά αυτό να μην μπορεί να γίνεται στην Ελλάδα.

Διότι η Ελλάδα ΔΕΝ έχει Συνταγματικό Δικαστήριο... όπως μπορεί τα Σκόπια να έχουν Εθνικό Συμβούλιο, για κρίσιμα εθνικά τους θέματα... αλλά αυτό να μην μπορεί να κληθεί στην Ελλάδα, μιας και η Ελλάδα ΔΕΝ έχει και Εθνικό Συμβούλιο... όπως μπορούν στην Ελλάδα, οι λαθραίοι να έχουν περισσότερα δικαιώματα από ότι οι γηγενείς κάτοικοι.

Η νεότερη Ελλάδα είναι το χειρότερο ανθελληνικό κράτος στον πλανήτη, και αν αυτό το κράτος υπάρχει, υπάρχει προς χάριν του 95% των συνταξιούχων, δημόσιων και κρατικών υπαλλήλων που το ψηφίζουν και το στηρίζουν μέχρι θανάτου, φτάνει να μπαίνουν τα € στο ΑΤΜ.

Μπλέξαμε με cuckolds, και μάλιστα μπλέξαμε άσχημα!! Με αυτούς όχι μόνο ακρίβεια, αλλά θα χάσουμε και νησιά. Και ο τρόπος που λειτουργούν δείχνει ότι το έχουν αποδεχθεί.Είπαμε, η ελίτ της Αθήνας αρκείται με μικρότερη Ελλάδα, αρκεί να συνεχίσουν να κυβερνούν. Καρκίνος με άλλα λόγια.

4 σχόλια:

Μμ είπε...



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ Ή ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!

Γιώργος είπε...

Το πολίτευμα, αγαπητέ, από τη μεταπολίτευση και ύστερα είναι ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ. Υπάρχουν συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικοί που εναλλάσσονται στην εξουσία. Μεταξύ τους υπάρχει "αλληλοσεβασμός" μια και σήμερα είσαι εσύ στην εξουσία ενώ αύριο μπορεί να είμαι εγώ... Με άλλα λόγια έχει δημιουργηθεί η κάστα των πολιτικών και μια άλλη κατώτερη, των στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Υπάρχουν και άλλες κάστες, όπως των δικαστικών, των ανώτατων κληρικών, των υψηλόβαθμων στρατιωτικών, των μεγαλογιατρών κτλ και τέλος οι παρίες που είμαστε οι υπόλοιποι πολίτες. Στην κορυφή, βέβαια, όπως οι μαχαραγιάδες στις παλιές Ινδίες είναι οι ολιγάρχες και οι εφοπλιστές οι οποίοι "διορίζουν" (με τα μέσα που διαθέτουν) τις κυβερνήσεις για να εξυπηρετούν αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα. Προσωπικά, το έχω πάρει απόφαση ότι έτσι είναι η κατάσταση και ακολουθώ τη ρήση του Επίκουρου: "Λάθε βιώσας"...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Γιώργο

Διαφωνώ το πολίτευμα δεν είναι ολιγαρχικό.......είμαστε κατά πολύ παραπάνω από σταλινικό σοβιέτ... διότι στον σταλινικό υπαρκτό σοσιαλισμό, η κατά το αγγλικότερον "σιδηρούν παραπέτασμα" δεν μπορούσες να περάσεις τα σύνορα, γιατί γαμούσαν και έδερναν... εμείς έχουμε λενινιστικό - τροτσκιστικό σοβιέτ, όπου το πολιτικό πρόγραμμα των Λένιν και Τρότσκι περιελάμβανε και παρακολούθηση, και επιδόματα, και ανοικτά σύνορα.

Η αποτυχία ώστε να επιβληθούν εσωτερικά οι Λένιν και Τρότσκι στην άλλοτε τσαρική Ρωσία, εξ αιτία του Στάλιν... ήταν που ανάγκασε τους Ρότσιλντ και Ροκφέλερ να φέρουν τον Χίτλερ στην Γερμανία. Το πολιτικό πρόγραμμα των Λένιν και Τρότσκι ακολουθούν πιστά οι Τσίπρας και Μητσοτάκης... και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

https://www.greekstixoi.gr/stixoi/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-1984/