Mουδ of the day
Αναθεωρημένη παραδοσιακή φασολάδα μουσταρδάτη.
Υλικά
2 κουταλιές λάδι *
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
200γρ Φρέσκια η έτοιμη ντομάτα κονκασε και 1 κουταλιά πελτέ
Πιπέρι
Για το αναθεωρητικό "πείραγμα"
1 πράσο σε ροδέλες (για εγγυημένο χύλωμα)
Μπόλικη μουστάρδα (άρα καθόλου αλάτι...)
Εκτέλεση
Προβρασιμο τα φασόλια μέχρι να σκάσουν. Πλύσιμο/σούρωμα και μετά μαζί με όλα τα υλικά συν 3 ποτήρια νερό στην χύτρα ταχύτητας για 20-25 λεπτά. Τέλος.
Καλοφαγωτη!
* Από το καλό το κρητικό που έστειλε ο φίλος Κακός από την Κρήτη.
2 σχόλια:
Τσιγάρισε και λίγη πανσέτα με το κρεμμύδι, ν'απογειωθεί το πιάτο που λένε και στο ΜαστραΣέρφ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ
ΑΑΑΑ τωρα το ειδα αυτο, ρε μου τρεχουνε τα σαλια.
Αμ τετοια κανεις και τρεχει το φιλαρακι σου στα κτελ.
Δημοσίευση σχολίου