ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Καιρός ήταν!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έφυγαν όλοι οι αρχηγοί του Φλώρου - Το παρασκήνιο των σαρωτικών αλλαγών στο Πεντάγωνο ...διαβάζουμε ΕΔΩ. Καιρός ήταν!!

Σκέφτομαι τους νταιους σε circle jerking να μιλάνε για τον φλωρο και να καυλώνουν με τα μετάλλια. 

Είναι πραγματικά προβληματικό (μην πω τίποτα χειρότερο) πως διάφοροι νταίοι παρουσιάζουν τον απερχόμενο ΑΓΕΕΘΑ ως τον καλύτερο που πέρασε από την θέση τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ στην πραγματικότητα μόνο εικόνα και από ουσία τίποτα. Υποκλοπές, 111 ΠΜ, νεκροί στην Λιβύη ,Στεφανοβίκειο, διαθεσιμότητες μέσων (ελικοπτέρων, μεταφορικών αεροσκαφών), κόψιμο επιδόματος στόλου, αντίθετος με την επιλογή FDI (έχει υποστηριχθεί από διάφορα μέσα), επιθυμία για AAV-ναύσταθμο στον Βόλο, μαζικές αποχωρήσεις στελεχών μάλλον είναι ψηλά γράμματα.

Να δούμε τελικά αν ο Μητσοτάκης θέλοντας τις δεξιές ψήφους για τις ευρωεκλογές τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, οπότε γι αυτό και το προμοτάρισμα από τα διάφορα μέσα. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , έχεις μια εκτίμηση ή γνώμη για τους αντικαταστάτες τι πρεσβεύουν οι νέοι που θα αναλάβουν μια που είμαστε έξω από τον χορό , ισχύει ότι η αλλαγή στην Κύπρο στο υπουργείο ήταν πίεση του Μητσοθάφτη γιατί θέλει ξεπούλημα και εκεί και στο Καστελόριζο?

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλε Κακέ...άλλο έπρεπε να ρωτήσεις. Ποια είναι η θέση της LM για τις σημερινές κρίσεις;; έκανε προτάσεις ή απλώς ενέκρινε;;

Πάντως ο νέος Nέος Αρχηγός ΓΕΝ, ήταν υπαρχηγός Στόλου στη κρίση του 2020 με Αρχηγό τον Λυμπέρη και Α/ΓΕΝ τον Πετράκη. Οπότε είναι πολύ καλός και κάθετα αντίθετος στην απόκτηση LCS.

Καλή αρχή. Ευχόμαστε να είναι προσγειωμένοι, να έχουν επαφή με το στράτευμα, να ανακόψουν τις εκατοντάδες παραιτήσεις που παρατηρούνται σε όλους τους κλάδους και φυσικά να δούμε περισσότερους διαγωνισμούς και λιγότερες απευθείας αναθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

πάντως για τα μάτια του Μίμη, ξαπόστειλε και την επιτροπή προμηθειών του ΠΝ ο πρώην........
Τον φαντασιώνομαι τώρα που ιδιωτεύει, να στήνει ενέδρα με Ζίππο για να καίει και μετά να ρωτάει...
Ο Σταλόνες στη ζούγκλα με καμουφλάζ φλοιός δέντρου, ο πρώην σαν βράχος στο Καστελόριζο, να το χέζουν οι γλάροι
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα κ.Ξενοδόχε που χάθηκες;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γεια σε ολους.
Ξενοδοχε εγραψες ρε μπαγασα,εκανες το κομαντο βραχο να τον χεζουν οι γλαροι.
Και καλα εκανες γιατι δεν φτανει να εισαι ωραιος γκομενος για να πηδας την Ντορα,πρεπει να εισαι και σωστος αντρας.
Πραγμα αντιθετο οταν γλυφεις τα αρχιδια μιας συκιας οπως ο Κυριακουλης.
Υ.Γ Φιλε Λυκαστρε αρχισε η προετημασια αυτη την φορα θα τα πουμε οντως στο Μακεδονομαχο.

Ανώνυμος είπε...

το "μας χέσαν οι γλάροι" το είχα βάλει σε ένα ΕΣΠΑ όταν ήθελαν να δικαιολογήσω τον λόγο που ζητούσα επιδότηση για να βάψω το ξενοδοχείο......
Ντάξ' το 'σβυσα μετά, αλλά μου έμεινε από τότε (ευτυχώς δεν εγκρίθηκε, 2 μήνες μετά ήρθε το 1ο μνημόνιο).....


Είδα χτές το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος,και είπα να το μοιραστώ μαζί σας, να τραβάμε τα βυζιά μας να πάει καλά η βδομάδα..........
https://www.naftemporiki.gr/frontpages/efimerides-kyriakatikes/proto-thema/?filter_date=14/01/2024


Χάθηκα γιατί στα περισσότερα άρθρα δεν έχω γνώσεις να σχολιάσω, έχω μπλέξει και με τη γραφειοκρατία και δεν πολυμπαίνω στο ίντερνετς, διαβάζω χωρίς να σχολιάζω....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Είδα χτές το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος,και είπα να το μοιραστώ μαζί σας, να τραβάμε τα βυζιά μας να πάει καλά η βδομάδα........."

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε...θα πρέπει επιτελούς να βγουν τα ονόματα των όλων αυτών που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση των LCS/HF2 που μας ταλαιπωρεί τόσα χρόνια.
Υπάρχει σοβαρό θέμα διάβρωσης κρατικής εξουσίας. Το λόμπινγκ στην Ελλάδα είναι εγκληματική δραστηριότητα.Τα βαλιτσάκια με τις μίζες πάνε και έρχονται.

Πρώτη φορά βλέπω σερβιέτα να επιπλέει.Για να μην μιλήσει κανείς για το RCS αυτής της σερβιέτας.