ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Decendants of the Wild

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο λύκος δεν τρώει ποτέ πτώματα. Περνάει όλη του τη ζωή με έναν σύντροφο, δεν ζευγαρώνει με τη μητέρα του ή την αδερφή του είναι μονογαμικό ζώο. Εάν ένας σύντροφος πεθάνει ο λύκος μένει μόνος του, ξέρει καλά τα μικρά του και είναι το μόνο ζώο που βοηθά τους γονείς του μετά τα βαθιά γεράματα και τους φέρνει φαγητό.

Όταν σκοτώνεις έναν λύκο, σε κοιτάει στα μάτια μέχρι να βγει η ψυχή του. Είναι 25% πιο έξυπνος από τον πιο έξυπνο σκύλο, και είναι το μόνο ζώο που δεν υπακούει στην εκπαίδευση. Για αυτό και δεν θα δείτε κανέναν λύκο σε τσίρκο. Λιοντάρια, τίγρης, αρκούδες μπορεί...αλλά λύκο ποτέ.

Καλό σας βράδυ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που σκοτώνει όλα τα πρόβατα έτσι και μπει σε μαντρί ο λύκος, ενώ για να χορτάσει του φτάνει ένα και πολύ είναι, πως το βλέπεις. Μήπως κάποιοι σου κάνουν προπαγάνδα αντιστραμμένης ηθικής και είναι της ίδιας φύρας με αυτούς που αμολάνε λύκους, αρκούδες και δηλητηριώδη φίδια στα βουνά δήθεν επειδή είναι οικολόγοι αλλά τον πραγματικό λόγο τον ξέρουν αυτοί που τους οργανώνουν, και δεν είναι άλλος από το να είναι όσο το δυνατό πιο δύσκολη και επικίνδυνη η ζωή στην ύπαιθρο για όσους ξεφύγουν από τις πόλεις-φυλακές που χτίζουν τα λαμόγια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Που σκοτώνει όλα τα πρόβατα έτσι και μπει σε μαντρί ο λύκος, ενώ για να χορτάσει του φτάνει ένα και πολύ είναι, πως το βλέπεις. Μήπως κάποιοι σου κάνουν προπαγάνδα αντιστραμμένης ηθικής"

Λίγο σου ξέφυγε η αρχή η μέση και το τέλος! Κατά τα άλλα τα κατάλαβες όλα!! Φτου σου ρε μην σε ματιάσουμε...και μην σκουπίζεσαι για θα ξαναφτύσω. Ο Λύκος είναι σύμβολο δύναμης και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και κυνηγάει όχι για να φάει, αλλά για την χαρά του κυνηγιού. Με λίγα λόγια κυνηγάει για να κυνηγάει για την χαρά του ΑΙΜΑΤΟΣ....και σκοτώνει πάντα όταν αυτός θέλει. Από την άλλη τα πρόβατα γεννήθηκαν πρόβατα για να τα σκοτώνουν τα ποιο άγρια και μεγαλύτερα ζώα...όπως ο λύκος αλλά και ο άνθρωπος.

Τι θες τώρα ρε συ;; Να αλλάξεις την φύση;; Η ύπαιθρος δεν είναι επικίνδυνη από τους λύκους...αλλά από τα αλλοδαπά μουσουλμανικά ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ που έχουν φέρει εντός της χώρας και όπως μαθαίνω ο αριθμός τους έχει ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ τον αριθμό τον δίποδων κουναβιών που κατοικούνν στην χώρα των Ελλήνων.

Αν ψάχνεις να βρείς προπαγάνδα πήγαινε να διαβάσεις στα άλλα σάιτ που μπαίνεις.Γεμάτο είναι το ίντερνετ από "ειδικούς" της κλωτσιάς και της φάπας που παίρνουν εντολές από την πρεσβεία της Θεοτόκου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και αν θες να μάθεις "τσακμακόπετρα" ο λύκος προτιμάει να τρώει ελάφια. Το κρέας τους είναι το ποιο νόστιμο για αυτούς. Το πρόβατο δεν του αρέσει να το τρώει...θα το φάει μόνο αν βρίσκεται σε μεγάλη πείνα, προτιμάει όμως να το σκοτώνει για το κέφι του.!!!