ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Οι Κινέζοι ελέγχουν ήδη τις κυβερνήσεις του Καναδά και της Αμερικής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Κινέζοι ελέγχουν ήδη τις κυβερνήσεις του Καναδά και της Αμερικής.

Και ενώ οι Χαζάροι που κυβερνούν τις ΗΠΑ αυτήν την χρονική στιγμή έχουν στραμμένη την προσοχή τους μόνο στην Ρωσία η Κίνα επεκτείνει την επιρροή της στη Νότια Αμερική για να αντιμετωπίσει την κυριαρχία των ΗΠΑ στο δυτικό ημισφαίριο.

Το εμπόριο και οι επενδύσεις στην περιοχή ήταν αναπόσπαστο μέρος των προσπαθειών του Πεκίνου από αυτή την άποψη. Αλλά αυτό το εμπόριο έρχεται με όρους. Αλλά αυτοί οι όροι είναι συχνά η απώλεια της κυριαρχίας , η απώλεια σε ορισμένες περιπτώσεις της επικράτειάς … και σε ορισμένες περιπτώσεις, η Κίνα μπορεί να  ξεγελάσει ώστε να  φέρει στη γεωπολιτική της τροχιά, τις χώρες που απλώνει τα πλοκάμια της προς αυτές.

Η Κίνα και η Αργεντινή εμβάθυναν πρόσφατα τη σχέση τους υπογράφοντας συμφωνία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στις 6 Φεβρουαρίου, η οποία πρόσθεσε τη χώρα στην «Πρωτοβουλία Belt and Road» του Πεκίνου—ένα τεράστιο επενδυτικό έργο υποδομής με στόχο την επέκταση της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής επιρροής του Πεκίνου. Με αυτή τη συμφωνία, η Αργεντινή θα λάβει δάνεια 23,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη κινεζικών υποδομών.

Συμμετοχές αυτού του είδους επιτρέπουν στο καθεστώς της Κίνας να προωθήσει τις στρατιωτικές του φιλοδοξίες. Μπορεί κανείς να το καταλάβει βλέποντας τον κινεζικό στρατιωτικό σταθμό παρακολούθησης δορυφόρου που δημιουργήθηκε στην επαρχία Neuquén, στην βορειοδυτική Παταγονία, της Αργεντινή το 2014. Η Κίνα ισχυρίστηκε ότι ο διαστημικός σταθμός προορίζεται για ειρηνική παρατήρηση και εξερεύνηση του διαστήματος. Ωστόσο, τεχνικοί αναλυτές έχουν κατηγορήσει ότι η εγκατάσταση ήταν προσανατολισμένη για ηλεκτρονικό πόλεμο. Απορώ πως οι Τζώνηδες βλέπουν τόσο μακριά μέχρι την Ουκρανία για να προστατέψουν τα συμφέροντα τους, και δεν βλέπουν καθόλου αυτό που είναι δίπλα τους.!!

Αυτό σημαίνει ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα  πετάξουν εκτός τροχιάς στη Λατινική Αμερική τους δορυφόρους των ΗΠΑ ... στην οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες υποτίθεται ότι έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή.Το κινεζικό καθεστώς επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τη Λατινική Αμερική ως μοχλό κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Κινέζοι φροντίζουν ώστε η Λατινική Αμερική να γίνει μια περιοχή αφιλόξενη για τις Ηνωμένες Πολιτείες για εμπόριο, ταξίδια, επιχειρηματικές δραστηριότητες...αλλά οι Αμερικάνοι ασχολούνται με την Ουκρανία.!!

Η αυξανόμενη επιρροή του καθεστώτος στην περιοχή αντανακλάται στην αλλαγή της σχέσης των χωρών της Νότιας Αμερικής με την αυτοδιοικούμενη Ταϊβάν, ένα νησί που το Πεκίνο θεωρεί δικό του. Η Ταϊβάν… είχε ισχυρή αναγνώριση στη Λατινική Αμερική εδώ και δεκαετίες. Η Κίνα όμως έχει διαβρώσει αυτή την αναγνώριση με την πάροδο του χρόνου. Ως εκ τούτου, ορισμένες χώρες όπως η Ονδούρα, και η Δομινικανή Δημοκρατία επήραν πίσω την αναγνώριση της Ταϊβάν για να καλοπιάσουν την Κίνα.

Εν τω μεταξύ, η Γουατεμάλα και η Παραγουάη εξακολουθούν να παραμένουν ισχυροί σύμμαχοι της Ταϊβάν, αλλά δέχονται πιέσεις από την Κίνα σε όλα τα μέτωπα να εγκαταλείψουν αυτή την συμμαχία. Ίσως  αν η Κίνα τελικά κάνει αυτές τις δύο χώρες να αλλάξουν τη στάση τους, ίσως τότε το Πεκίνο θα κάνει την κίνησή του για να εισβάλει στην Ταϊβάν επειδή το νησί θα ήταν πιο απομονωμένο διεθνώς και θα στερείται υποστήριξης. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε πέντε χρόνια, η Κίνα θα καταλάβει τη Λατινική Αμερική. Ο Μπάιντεν και η Χίλαρι γνωρίζουν τα πάντα για το ξεπούλημα των Αμερικανών στην Κίνα! Οι Δημοκρατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι όπως σας έχω ξαναγράψει ελέγχονται από την Κίνα.

Κατά τη γνώμη μου αν συνεχιστεί  αυτό η Κίνα δεν θα κυριαρχήσει μόνο στη Λατινική Αμερική. Η Κίνα θα κυριαρχήσει στον κόσμο τα επόμενα 5 χρόνια . Κάποιος πρέπει να πει στους Ουσαίους και στα χρήματά τους να σταματήσουν χρηματοδοτούν ΤΟΣΕΣ πολλές κινεζικές εταιρείες. Το ccp ελέγχει τα πάντα. Ελέγχουν ήδη τις κυβερνήσεις του Καναδά και της Αμερικής, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα αρπάξουν την Κεντρική και τη Νότια Αμερική στη συνέχεια.

Οι ΗΠΑ γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό ότι η Κίνα βρίσκεται στη Νότια Αμερική. Γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα;;  Μετά το να συζητάμε και να το συζητάμε περισσότερο δεν βγαίνει τίποτε. Στο μεταξύ οι Κινέζοι κερδίζουν περισσότερο έδαφος. Αν καθίσουμε δε να το συζητήσουμε, και το σκεφτούμε για τα επόμενα 50 χρόνια και μετά η ίδια η Αμερική θα είναι ιδιοκτησία της Κίνας και θα διδάσκουν κινεζική ιστορία στα δημόσια σχολεία τους.  ...στην κινεζική γλώσσα.!! Η Αμερική απέτυχε να σταματήσει την διείσδυση της Κίνας στη Δύση. Με αυτόν τον ρυθμό μέχρι το 2030 η Αμερική θα γίνει η Δυτική Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: