ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Βριλήσσια: Διέρρηξαν το σπίτι του Α. Πορτοσάλτε

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα βρήκαν μέσα δονητές... μαστίγια... ζαρτιέρες... περούκες κ.λ.π. τα βασικά εξαρτήματα της δουλειάς.

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια χθες το βράδυ Τετάρτης 2/2. Οι θρασύτατοι διαρρήκτες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο μπαλκονόπορτας και εισήλθαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας. Αφού έκαναν άνω – κάτω το σπίτι έφυγαν χωρίς να πάρουν κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό αφού εντός του σπιτιού δεν υπήρχαν χρήματα.

Στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Α. Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε αναφορά στο περιστατικό: “Ανήκω και εγώ σε εκείνη την οικογένεια ενός συναισθήματος που το έχετε νοιώσει πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο, στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει μαγαριστεί το σπίτι τους. Αυτό το συναίσθημα που νοιώθεις όταν έχουν μπει τσογλάνια μέσα στο σπίτι και στο έχουν διαρρήξει.

Η Ασφάλεια Βριλησσίων διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. 

ΠΗΓΗ

 

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ετσι ειναι καποτε φτανει η πουτσα στον προορισμο της,κατι σαν τους πυραυλους δηλαδη.
Παντως Λυκαστρε εισαι ενημερωμενος για τις κρυφες δουλειες του,δηλαδη δεν τα δηλνωνει στην εφορια?

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς θα τους πιάσουν εύκολα, θα βρωμάνε βοθρήλα 45 τέρμινα

Ανώνυμος είπε...

E μα και αυτός οταν δηλωνει οτι μπενζίνα να βάζουν μονο οι πλούσιοι ειναι σαν να λέει εγώ που βάζω έχω. Φταίνε μετα όσοι ψαχνουν αυτους που έχουν;Το τσίγκινο σωβρακάκι μονο να μην του έκλεψαν γιατί οι εποχές ειναι δύσκολες.

Μμ2 είπε...



Χέσον την μούρη σου, μωρή παστωμένη σαύρα. Που να σε σφάξουν, πράσινη χολή θα βγάλεις μόνο και καθόλου ανθρώπου αίμα.