ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΠΕΡΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ (ΑΙΜΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΥΚΑΣΟΥ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΕΡΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ (ΑΙΜΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΥΚΑΣΟΥ .

Αίμος και Καύκασος το πεδίο μάχης της Τιτανομαχίας, εκεί που πολέμησαν οι "θεοί" μεταξύ τους. Και έχει άμεση σχέση με τον Γ' Βαλκανικό που ετοιμάζεται. Οι νίκες στους πολέμους δεν έρχονται κατά τύχη. Για να επικρατήσει κανείς απέναντι στους εχθρούς πρέπει να τους γνωρίζει καλά και να είναι αν όχι το ίδιο διαβασμένος με αυτούς , τουλάχιστον καλύτερα.

Για αυτό πρέπει να έχουμε έναν συνδυασμό γνώσεων πολυεπίπεδο και σε πολλούς τομείς. Τα πάντα υπάρχουν στα βιβλία των προγόνων μας. Μας έχουν πει τα πάντα, έστω και σε αυτά τα λίγα που έχουν αφήσει να σωθούν. Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα Βαλκάνια....Βαλκάνια η χερσόνησος του Αίμου , εκεί που έγινε και η μεγαλύτερη μάχη, η Τιτανομαχία. Όλα είναι αληθινά γεγονότα ...στο πεδίο της Φλέγρας που είναι το νοτιοανατολικό άκρο της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Το σχήμα των Βαλκανίων αν το δει κανείς από πολύ ψηλά μοιάζει με τρίγωνο (Δ) με την βάση του στην ηπειρωτική Ευρώπη . Ανάποδο τρίγωνο λοιπόν.!!

Τα Βαλκάνια η Χερσόνησος του Αίμου έχει γύρω και όχι τυχαία διάφορα αρχιπελάγη και πολλά νησιά του Αιγαίου (Τεράστια η γεωστρατηγική του σημασία λοιπόν. ) τα οποία είναι κατάλοιπα της στεριάς που παλαιότερα ένωνε την Ελλάδα με την Μ.Ασία/Ιωνία. Και αυτή η στεριά ονομαζόταν Αιγηίδα.!!! Ο Χώρος γέννεσης των Ελλήνων . Στην Βαλκανική όμως υπάρχουν/ανήκουν και τα Δαρδανέλια. Τα οποία είναι ο δρόμος της Ρωσίας προς το Αιγαίο.

Όποιος ελέγχει τα Βαλκάνια, ελέγχει και τα Δαρδανέλια. Δηλαδή τα Βαλκάνια είναι ο δρόμος για τον έλεγχο ΟΛΗΣ της ευρύτερης περιοχής , αλλά κυρίως για τον διακαή και συνεχή πόθο της Ρωσίας για κάθοδο στις θερμές θάλασσες. Και ο λόγος είναι ο έλεγχος του HOLLY GRAAL του πλανήτη.

Είπαμε ποιο πάνω ότι τα Βαλκάνια είναι ένα τρίγωνο με την κορυφή προς τα κάτω. Το τρίγωνο με την κορυφή προς τα κάτω είναι ένα σεληνιακό μητριαρχικό σύμβολο, και συμβολίζει τα ύδατα, την θηλυκή αρχή. Τα " ΥΔΑΤΑ" είναι πολύ σημαντικά για την ΓΕΝΝΕΣΗ ΨΥΧΩΝ, αλλά κυρίως για τις ΘΕΙΚΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ. Και κυρίως των ΘΕΙΚΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ.   Τώρα μπορεί κανείς να ρωτήσει : Ρε μάστορα τι σχέση έχει αυτό με την Βαλκανική;;

Στην ελληνική μυθολογία ο Βορέας ήταν άνεμος , αλλά όπως μας λέγει και ο Όμηρος : "Oἱ Ἕλληνες οἱ ἀρχαῖοι ἐνόμιζον τὸν Βορέᾱν θεόν εἶναι. Έν τῇ τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων μῡθολογίᾳ γάρ Βορέας ἐν τοῦ ἄνεμου θεοῖς θεός ἦν."

Και κατοικούσε πότε κοντά στον ποταμό Στρυμώνα και πότε σε σπήλαιο/άντρο στον Αίμο...δηλαδή στα Βαλκάνια. Αυτό ΕΔΩ είναι το σύμβολο του θεού Βορέα.... 


Και αυτό εδώ κάτω στην φώτο το σύμβολο του ΝΑΤΟ, το οποίο έφτιαξε (όχι τυχαία) το μεγαλύτερο στρατόπεδο στα Βαλκάνια το Camp Bondsteel. Στο Κόσσοβο φυσικά και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα γεωπολιτικά και επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ  και στον...Γ' Βαλκανικό που έρχεται.

Βέβαια εδώ θα πρέπει να πούμε ότι το σύμβολο του θεού Βορέα που το πήραν μετά οι Μασόνοι και οι Τέκτονες είναι ένα καθαρά ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. Ακόμα και ο Αλέξανδρος Γ' του Φιλίππου το είχε πάρει από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και κυρίως από το σύμβολο που υπήρχε πάνω στην ασπίδα της θεάς Αθηνάς. Όμως λίγοι γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από το όνομα Βορέας και την αρπαγή της Ωρειθυίας από αυτόν και τι πραγματικά ήταν η Ωρείθυια ...μεγάλη ιστορία . 

Θα αναφέρουμε μόνο αυτό..στο σύστημα της Δήλου ο άξονας Αμμωνίου (25,20ο ανατολικά)-Δήλου (25,15ο ανατολικά) καταλήγει στην ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ...τόπο κατοικίας του Βορέα σύμφωνα με τον Στράβωνα. Και εκεί εντοπίζεται και η "Πύλη των Θεών". Βέβαια οι Ουσαίοι και οι Δυτικοί σύμμαχοι τους δεν θα επιτρέψουν με κανέναν τρόπο στην Ρωσία να βάλει "πόδι" εκεί. Ούτε οικονομικά, ούτε πολιτικά, αλλά κυρίως ούτε στρατιωτικά. Γιατί τότε οι Ρώσοι θα ΕΛΕΓΧΟΥΝ εκτός από τις Πύλες του Καυκάσου και τις Πύλες των Βαλκανίων. Κοινώς μιλάμε για ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

 Εκτός απο την Πύλη στον Καύκασο...έχουμε και άλλη είσοδο που είναι οι Κασπίες η Περσίδες Πύλες που βρίσκονται στο Ιράν. Το Δυτικό αντίπολο αυτών των Πυλών είναι στο Γιβραλτάρ- ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΠΥΛΕΣ...εκεί που η Αγγλία έστειλε μέχρι και πολεμικό πλοίο. Ανάμεσα στους περιστρεφόμενους πόλους Παρν-ασσό και Καύκ-ασσο* υπάρχουν ΟΛΕΣ οι ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ και ΔΙΑΥΛΟΙ του πλανήτη μας. Και αυτός ο γεωγραφικός χώρος θα αποτελέσει το κύριο θέατρο πολέμου τα επόμενα έτη.

Αυτοί οι δύο Πόλοι βρίσκονται ανάμεσα σε συγκεκριμένους παράλληλους , όπου σηματοδοτείται ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ...εκστρατείες-εκπολιτισμοί κ.λ.π Κατά τον Πλούταρχο ο Καύκασσος λεγόταν "Βορέου Κοίτη"...και σχετίζεται μυθολογικά με την αρπαγή της κόρης του Αρκτούρου (Αστερισμός Βοώτη) νύμφη Χιόνη. Ο μοναδικός ηγέτης όπου είχε τον έλεγχο για 5 έτη των δύο Πόλων/Πυλών από Παρνησσό μέχρι Καύκασσο ήταν ο Αλέξανδρος. Στις μέρες μας οι μοναδικοί που έχουν ΜΕΡΙΚΗ πρόσβαση είναι οι Ρώσσοι. Αρκτούρος ετυμολογικά σημαίνει ο φύλακας της Άρκτου και είναι γνωστό ότι στα λατινικά η Άρκτος γράφεται URSA που είναι αναγραμματισμός του RUSA.

* Άσσο  από την λέξη αΐσσω που σημαίνει περιστρέφομαι, κινούμαι με ορμή...περιστροφικά...εκπέμποντας λάμψη.

3 σχόλια:

IRIS είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΡΑΓΗ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ?

Μμ. είπε...


Λυκ.
Αρκτούρος ετυμολογικά σημαίνει ο φύλακας της Άρκτου και είναι γνωστό ότι στα λατινικά η Άρκτος γράφεται URSA που είναι αναγραμματισμός του RUSA.
.....................................

Το ανωτέρω είναι ¨όλα τα λεφτά.¨ Και Αρκτούρος, Ο Ώρος της Άρκτου, το θεϊκό μάτι-αστήρ του αστερισμού της μεγάλης Άρκτου.

Λυκ.
* Άσσο από την λέξη αΐσσω που σημαίνει περιστρέφομαι, κινούμαι με ορμή...περι στροφικά...εκπέμποντας λάμψη.
..................................

Εξ ού και αετός, το ιερόν πτηνόν σύμβολον του Διός με την αστραπιαίαν πτήσιν.

Αριστουργηματική εις μυθικόν-μυητικόν βάθος ανάλυσις. Αληθινόν νέκταρ των φιλοαμαθών.
Συγχαρητήρια Λυκ. Και εις άλλα τοιαύτα. Υπάρχει μεγάλη επί τούτοις ελληνική δίψα.

Μμ. είπε...



νέκταρ των φιλο(α)μαθών αντί φιλομαθών, χα, χα.

Ρε τί ζωγραφιές κάνει ο δαίμων όταν έχει κέφια!