ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Πρέπει να σκεφτόμαστε βάσει ΕΘΝΙΚΩΝ και όχι αγγλοσαξονικών συμφερόντων.

 Very hard to take the Navy seriously as it demands more money when they allowed this debacle to happen. Once again, where are the hearings on the LCS robbery? And yes, members of congress need to be called to testify too. They are also to blame. https://t.co/ON0BGIbKH2

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Τhe War Zone του έγκυρου The Drive ζητά ακροάσεις (ΕΔΕ και ανακρίσεις θα τις λέγαμε εδώ) για τη "ληστεία" που έγινε με τις LCS στο US Navy. Κάποιοι, ακόμα και σήμερα, συνεχίζουν να τις προωθούν για την Ελλάδα.

Το ιστολόγιο  γνωρίζει ότι κάποιοι "τα παίρνουν" για να προμοτάρουν την αλουμινότρατα. Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη δυστυχώς: Βλέπουν το ΠΝ απλώς ως οργανικό και επικουρικό εξάρτημα του 6ου Στόλου, τη χώρα ως μια ακόμα αμερικάνικη Πολιτεία. 

Η διαφορά μας με αυτούς είναι πως εμείς δεν ζητάμε να μας συνοδεύει 6ος στόλος για να το παίζουμε μάγκες στους Τούρκους και όταν αυτός φύγει να πάθουμε μια 2η μικρασιατική καταστροφή. Εμείς θέλουμε η Ελλάδα να έχει δικό της αξιόμαχο στόλο και το ΠΝ δεν πείστηκε από γρανάζια και ναυπηγεία για συντήρηση του 6ου στόλου. Η διαφορά μας είναι πως εμείς σκεφτόμαστε όπως οι Ισραηλινοί, δηλαδή βάσει εθνικών και όχι αγγλοσαξονικών συμφερόντων. 

Ο Έλληνας θα πρέπει να μπορεί ανά πάσα στιγμή να πουλήσει τον οποιονδήποτε, είτε λέγεται Ρώσος, Αμερικανός, Κινέζος, Γερμανός για να υποστηρίξει τα συμφέροντα του. Θα τους πουλήσουμε εν καιρώ, όπως μας "πούλησαν" και οι σύμμαχοι μας. Σαφώς χάρηκα με την εισβολή της Ρωσίας. Μαλάκας είμαι να μην χαρώ;; Πως αλλιώς θα μιλούσαμε για ελληνικά κοιτάσματα και east med;;

Να ισοπεδώσουν και το Κόσοβο οι Σέρβοι να μας γλιτώσουν απ' την παγίδα που μας έστησαν οι Αμερικανοί στο Κυπριακό. Ας μιμηθούμε τους Ισραηλινούς που υποτίθεται πως είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Τι είπε ο Μπένετ στον Ζελενσκι;; Του είπε να παραδοθεί, γιατί το Ισραήλ συνορεύει στη Συρία με τον ρωσικό στρατό και χρειάζεται την ασφάλεια της Ρωσίας σε ότι έχει να κάνει με το Ιράν. Τόσο απλό. Οι Ισραηλινοί πέταξαν στη γωνία τα αγγλοσαξωνικά συμφέροντα και ανέδειξαν τα δικά τους. Έτσι πρέπει να λειτουργούμε.

Έχουν πέσει οι μάσκες όσον υποστήριζαν το χρέπι. Μας ήθελαν εξαρτώμενους από την παρουσία του 6ου στόλου για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε την χώρα μας. Όπως οι Ισραηλινοί έτσι και οι Έλληνες δεν μάσησαν. 

7 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Αγαπαμε ΣΛΙΠΥ ΤΖΟ και το κομμα πολεμου
Και ολο τo συνονθύλευμα των κίναιδων gay pride Δημοκρατικών , των black Life Matters και παιδοφιλων κτηνοβατών διαφυλικων ανωμαλων . γονεα1 γονεα2 γονεα3

Γιναμε εχθροι των Ρωσσων
Καναμε την Ελλαδα Αμερικανικο οικοπεδο
Παραχωρησαμε την κυριαρχια μς για 99 χρονια στους Επικυριαρχους
Εποικιζουμε την Ελλαδα με φρενηρεις ρυθμους
Και ακολουθουμε τυφλα τους ΝΑΤΟικουςσε ο,τι μας ζητησουν

Δεν υπάρχουν χώρες με τα σύνορα στο χάρτη όπως τις ξέρουμε.
Υπάρχουν μόνο οι ηγέτες τους που είναι μαριονέτες της κ@λόφαρας. Αυτής που πρέπει να εξαλειφθεί μέχρι 1000ού βαθμού συγγένειας για να σωθεί ο κόσμος. Αλλιώς πάπαλα!

Ως φαίνεται οι Αμερικανοί βρίσκονται υπό το κράτος του πανικού.!!! Βλέποντας να ναυαγεί το σχέδιο της ΝΤΠ για παγκόσμια κυβέρνηση (δικτατορία), ένα σχέδιο που το δούλεψαν χρόνια, και είχαν φτάσει στο παρά πέντε....!!! Καθώς και η πιθανότητα να χάσει το δολάριο την θέση του στην παγκόσμια αγορά, κάτι τέτοιο θα σήμαινε το τέλος της πιστοληπτικής ικανότητας της Αμερικής (βλέπε χρεοκοπία).!!
Αυτες είναι η αιτίες που έχασαν την ψυχραιμία τους, φαίνεται πως θα τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να μην κατρακυλησουν στα ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
Αυτό τους κάνει εξαιρετικά επικίνδυνους... για όλους εμάς...!!! 🤔

Το σχέδιο τους καλά πάει για την ώρα και το δολλαριο να πέσει θέλουν για να βάλουν ψηφιακό χρήμα με τσιπ, πως το βλέπεις; Χεστηκαν για την Αμερική, το χρήμα δεν έχει πατρίδα και η Αμερική σαν χώρα θα την πληρώσει και θα βρουν άλλη.

Η Κινα ξερει οτι και να γινει σ αυτην την συγκρουση θα βγει κερδισμενη. Απο την αλλη Εμεις οι Ευρωπαιοι μονο να χασουμε μπορουμε και του Αμερικα δεν θα μπορεσει να ξανακανει ποτε μονη της πολεμο. Οταν τρεμεις μην σου σπασουν την συμμαχια η Ελλαδα και η Αλβανια, καταταλαβαινεις που εχουν φθασει!7


Τι κυρωσεις να επιβαλεις στην κινα ρε τρ@λογερε ... μεχρι και καρφιτσα που εχεις κινεζικη ειναι ρε βλαξ ! σας ελιωσαν οι 2 υπερδυνάμεις ... την μονη δυναμη που εχεις εσυ πλεων ειναι στα πληρωμενα ΜΜΕ να λενε αυτα που θα ήθελες να ακουσεις . τελειωσες..... καιρος ηταν ...μπας και γλυτωσουμε και εμεις απο εμβολια και πολλα αλλα ... να επανέρθει η νεολαια στα φυσιολογικα επιπεδα ... να επανελθουμε στα φυσιολογικα .. Αμην !



ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αμην

Ανώνυμος είπε...

και να συμπληρώσω στον ΑΡΡ (είναι άρραγε ο περιοδικός αρθρογράφος Αρρίων;)πως ακόμα και να θέλουν να ηυρίσουν τις φάμπρικες στο Αμέρικα, θα του λείπουν οι πρώτες ύλες για μπαταρίες,οι σπάνιες γαίες, εκτός αν αποφάσισαν να πάνε σε κάποιον άλλο πλανήτη να κάνουν εξορρύξεις, ή έχουν βρεί κοιτάσματα άλλων χωρών, τα οποία εμείς δεν ξέρουμε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 20 Μαρτίου 2022 - 1:25 π.μ

To πρόβλημα είναι τα μικροτσίπ...δεν φτάνουν για όλους.Οι περισσότεροι αγνοούν την σημαντικότητα των μικροτσιπ στην πορεία του πλανήτη.Η ολοένα αυξανόμενη “είσοδος” της τεχνολογίας στην καθημερινότητα μας, προϋποθέτει και αυξανόμενη παραγωγή μικροτσιπ.

Θα πει κάποιος, “ ε ας αυξηθεί η παραγωγή, λεφτά θα βγάλουν”...

Δεν ισχύει στην περίπτωση μας.
Για έναν “σατανικό” λόγο, περίπου το 65 με 70 τοις εκατό των μικροτσιπ, παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ταϊβάν ενώ υπάρχει εμπλοκή Ταιβανεζων στην παραγωγική διαδικασία και για ένα επιπλέον 20%. Με δυο λόγια, το 90% της παγκόσμιας αγοράς μικροτσιπ, με κάποιον τρόπο εξαρτάται από το νησί της Ανατολικής Ασίας, που επίσημα είναι ανεξάρτητο, ανεπίσημα όμως ελέγχεται διαχρονικά, (μέσω δημόσιας απειλής στρατιωτικής επιβολής), από το Πεκίνο.
Προσέξτε τώρα.

Ενώ για την Ουκρανία και την επίθεση της Ρωσίας, ο Μπάιντεν ξεκαθάρισε ότι δεν θα εμπλακούν Αμερικανοί στρατιωτικά, τον Οκτώβριο δήλωνε δημόσια, ότι “θα υπερασπιστούμε την νήσο (Ταϊβάν), αν δεχθεί επίθεση από την Κίνα”.

Δεν είναι λίγο περίεργο;; Καμία εμπλοκή για την Ουκρανία, παγκόσμιος πόλεμος για την Ταϊβάν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η δυτική θεωρία - πρακτική για “έρευνα και σχεδιασμό” στην Δύση, εργοστάσια παραγωγής - φθηνά εργατικά χέρια - στην Ανατολή, δημιούργησε ένα τεράστιο “πεδίο συμφερόντων”.
Κίνα, ΗΠΑ, Ευρώπη, Ρωσία και ΟΛΟΣ ο πλανήτης, κρέμονται από τα εργοστάσια κατασκευής μικροτσιπ της Ταιβάν.

Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα...Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες του πλανήτη, έχουν μειώσει σχεδόν στο μισό την παραγωγή τους, αφού η έλλειψη μικροτσιπ δεν επιτρέπει την κατασκευή τους.
(κάθε αυτοκίνητο χρειάζεται μέσο όρο 2.700 μικροτσιπ που αντιστοιχεί στο 40% του κόστους ολόκληρου του αυτοκινήτου).

Εμφανώς καθυστερημένα, η Ευρωπαϊκή επιτροπή τον Ιανουάριο του 2022, ζήτησε την έγκριση δαπάνης 43 δις ευρώ για την κατασκευή εργοστασίου στην Ευρώπη.Και στις ΗΠΑ το ίδιο.

Και όχι μόνο η κυβέρνηση.Πρόσφατα ο Έλον Μασκ, προσπαθώντας να βρει λύση για τα δικά του προϊόντα, πρότεινε προπληρωμή των παραγγελιών του και αποκάλυψε ότι προχωρά στην εξαγορά εργοστασίου.Όπως τα διαβάζουμε μέχρι τώρα, βλέπουμε έναν επενδυτικό “οργασμό” γύρω από τα μικροτσιπ, οπότε λογικά κάποιος σκέφτεται “λήξη συναγερμού”.Αμ δε…

Αυτό που δεν υπολόγισε κανείς, είναι η δυσκολία στην κατασκευή των μικροτσιπ και η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Μπορεί σε λίγα χρόνια, να λυθεί το πρόβλημα και οι Δυτικοί να μάθουν ένα προς ένα τα 1100 περίπου βήματα που χρειάζονται για να παραχθεί ένα μικροτσιπ.

Το ζήτημα είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να φτάσουμε σε αυτά τα …λίγα χρόνια. Όλος ο πλανήτης πιέζει την Ταϊβάν για αύξηση της παραγωγής, ενώ για ανθρώπους με τεχνογνωσία που θα μπορούσαν να “στήσουν” και να εκπαιδεύσουν, κάνουν τα πάντα. Από την άλλη όχθη, η Κίνα το 2020, έκανε εισαγωγές μικροτσιπ αξίας 350 δις, ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από το πετρέλαιο που εισήγαγε.

Ο πρόεδρος Σι, εξήγγειλε επενδύσεις για κατασκευές εργοστασίων παραγωγής μικροτσιπ, 1,4 τρις δολάρια μέχρι το 2025.Μέχρι τότε, η Ταϊβάν είναι το πολυτιμότερο γρανάζι της παραγωγικής της μηχανής.Το ίδιο όμως είναι και για τις ΗΠΑ…Το ίδιο και για την Ρωσία…

Χωρίς αυτά, χιλιάδες μεγάλες βιομηχανίες θα σταματήσουν την παραγωγή τους. Οπλικά συστήματα, υπολογιστές, smartphones και σχεδόν κάθε είδους ηλεκτρονική κατασκευή, βασίζονται σε αυτούς τους δυσεύρετους “ημιαγωγούς”.

Όπως όλες οι βιομηχανίες οπλικών συστημάτων, έτσι και οι Ρωσικές δεν μπορούν να παράγουν ΤΙΠΟΤΑ χωρίς μικροτσιπ.
Μέσα στα (απ΄ότι φαίνεται) κοινά σχέδια Κίνας και Ρωσίας, είναι βέβαιο ότι περιλαμβάνεται και η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ προμήθειας μικροτσιπ από την Ταϊβάν, έναντι ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΥΣ. Ακόμα και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ.

Η διάθεση του Μπάιντεν να μπλέξει σε πόλεμο την Αμερική με την Κίνα στην άλλη άκρη της γης, αν εκείνη κάνει πράξη την απειλή της για προσάρτηση της Ταιβάν, δεν πηγάζει από την ψυχοπονιά για τα 24 εκ Ταιβανεζους και Ταιβανέζες…

Όποιος ελέγξει την Ταϊβάν, θα ελέγξει και το παγκόσμιο εμπόριο ηλεκτρονικών συσκευών και θα κυριαρχήσει απέναντι στους αντιπάλους του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και για του λόγου το αληθές...αυτήν την στιγμή αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή μας διαβάζουν από...ΤΑΙΒΑΝ.!!!

Ανώνυμος είπε...

ε΄΄ιχα μάθει για την σπουδαιότητα των ημιαγωγών από τον κ.Αδαλή, μόλις ο Τράμπας δεν υπέγραψε την απαλλαγή από τους δασμούς των προ'ι'όντων από την Ασία, και μέσα στον 1ο μήνα της διακυβέρνησης Μπιντέ "χάθηκαν" από την αγορά οι κάρτες γραφικών ,και εργοστάσια αυτοκ/των ανέστελναν την παραγωγή τους λόγω των ελλείψεων, έτσι για το ¨γουέλκαμ του ΓουάητΧάουζ εντ χεβενάης γκάβερνενς¨

Εδώ ένα άρθρο του επ'αυτού, εγώ τον είχα ακούσει σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή

https://slpress.gr/oikonomia/giati-ektoxeyontai-oi-times-lipasmata-kai-tsipakia-pyrodotoyn-chaos/

Από την άλλη αφού πήρα φόρα θα σας μαλώσω για το κάτωθι:

Η διάθεση του Μπάιντεν να μπλέξει σε πόλεμο την Αμερική με την Κίνα στην άλλη άκρη της γης, αν εκείνη κάνει πράξη την απειλή της για προσάρτηση της Ταιβάν, δεν πηγάζει από την ψυχοπονιά για τα 24 εκ Ταιβανεζους και Ταιβανέζες…

Είναι δυνατόν ο ψυχοπονιάρης πρόεδρας που.....εκδημοκράτισε την Ουκρανία και τη μισή Μεσόγειο ως αντιπρόεδρας, δεν σκέφτεται και την μακρινή Ασίαν;;;

Τι νομίζετε ότι είναι τίποτα εθνάρχης που γι'αυτόν η Κύπρος κείται μακράν;;;;

Και μιας και μιλάω για εθνάρχες, τι φάση;;; ο ένας ξερίζωσε ελληνισμό χιλιάδων ετων από τη Μικρασία , τον Πόντο και την Κων/λη, και έρχεται τώρα το μακρανήψι του να διώξει τους απογόνους των Μεγαραίων στον Εύξεινο Πόντο.
Ο άλλος δε , ο πρόσφατος, ξεκίνησε με τον Αβέρωφ στο Λονδίνο/Ζυρίχη, και ολοκλήρωσε με τον Αττίλα 2, με τον αλλο εθνάρχη, τον παπά που ζητούσε να επέμβει η εγγυήτρια Τουρκια.
Ενδιάμεσα ο κουφός (που στα 40 έκανε γαργάρα τη μετονομασία από Βαρντάρσκα σε Μακεδονία,και στα τελειώματα του έκλαιγε στις κάμερες για "την ψυχή της Ελλάδος, την Μακεδονία μας") όταν έγιναν τα Σεπτεμβριανά στην Πόλη και τον επισκέφτικε ο έλλην πρύτανης του Παν/μίου της Κων/λης, τον πέταξε έξω από το γραφείο "γιατί μπήκε μέσα χωρίς να βγάλει το καπέλο του", και ολοκλήρωσε το θεάρεστο έργο του 1ου εθνάρχη

ΜΟΝΟ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ (ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ)