ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

"ΟΥΤΕ Ο ΕΡΝΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ"

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

"ΟΥΤΕ Ο ΕΡΝΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ"

Αυτά είναι τα λόγια του Σμήναρχου Ζηκίδη σχετικά με άρθρο που κυκλοφόρησε από την Πτώση & Διάστρεμμα για να διώξουμε τα Mirage 2000-5 κι έψαξα να δω τι λέει και μια ψυχή που υπηρετεί σε αυτά μήπως κατάλαβα κάτι λάθος. Μάλλον δεν κατάλαβα λάθος.Να χεστούν πάνω τους οι Τούρκοι στην πιθανότητα των +36 Mirage2000-9 για την ΠΑ, απολυτά λογικό. Να χεστούν και μερικοί "δικοί" μας όμως δεν το περίμενα με τίποτα. Για να ξέρετε δεν είναι δικοί μας. Ελληνόφωνοι είναι και είναι επικίνδυνοι.

Επίσης, είναι γνωστό ότι τα Mirage θα γίνουν διαθέσιμα μόλις αρχίσει η Γαλλία να παραδίδει Rafale. 2ο colpo grosso λοιπόν για την ΠΑ που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα εκτοξεύσει τις δυνατότητες της ακόμα περισσότερο.

Ο Σμήναρχος Ζηκίδης για το παραπάνω ενδεχόμενο..Και κλείνουμε την "Ζηκιάδα" με πράγματα γνωστά μεν, που καλό είναι να επαναλαμβάνονται δε, προς γνώση και συμμόρφωση. 


 Θέλουν την Ελλάδα μικρή και αδύναμη για να βγάζουν τα κομματικά και προσωπικά τους κόμπλεξ. Αφού δεν έγραψαν να αποσύρουμε και τα Ραφαέλ μη μιλάμε καθόλου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαζέψτε όλα τα Μιράζ από Εμιράτα και Ταϊβάν και ό,τι έχει αποσύρει η Γαλλία για ανταλλακτικά @#μώ τα λιλιά σας καραβανάδες της συμφοράς. 90+ αεροσκάφη, άλλη μία ΠΑ με λιγότερο από δις -και άνευ μίζας φυσικά- περιμένουν απλά να απλώσουμε το χέρι να τα τρυγήσουμε και να κρύψουμε τον ουρανό στους απέναντι. Είναι αργά για αναβαθμίσεις και τα Ραφάλ είναι μόνο για παρέλαση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Άμα βάλεις μαζί και τους άλλους που λένε να πετάξουμε και οτιδήποτε ρωσικό υπάρχει και να αγοράσουμε καινούργια δυτικά. Δεν θα υπάρχει ελληνικός στρατός στην επόμενη μέρα αλλά πολιτοφυλακη.!!

Πάντως έχω να ρωτήσω ένα πράγμα τους υπαλλήλους της Πρεσβείας....Μπορεί ένα F22 να ηττηθεί από ένα su35; Ένα AESA ρανταρ από ένα PESA;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ΘΑ υπάρχει;;; Μέλλοντας; Μήπως να το ξανασκεφτόσουν; Θεωρείς δηλαδή ότι αν μπουκάρουν οι Τούρκοι στη Γκαζμαδία ο ΕΣ θα αμυνθεί; Ό,τι έγινε στην Κύπρο θα γίνει και τώρα φιλαράκι. Στο Μαξίμου θα περιμένουν τηλέφωνο από την πρεσβεία, στα επιτελεία από το Μαξίμου, στις μοίρες από τα επιτελεία, στην αδτε θα πιπιλάνε το δάκτυλό τους και ό,τι αμυνθούν εθνοφύλακες και κάτι ρέστα μέχρι αν/χη. Υπάρχει επιτελικό σχέδιο για την περίπτωση άμυνας ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ; Θα στο πω κι ας μην είμαι κυπατζής: Δεν υπάρχει. Αν δηλαδή η Κούλα κατεβάσει τα τηλέφωνα, οι στρατηγάρες θα ψάχνουν τρίπτυχο για πίτσα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να το πω απλά...ο κάτοικος της χώρας είναι ραγιάς...σε κατεχόμενη χώρα. Όποιος νομίζει ότι είμαστε ανεξάρτητο κράτος κοιμάται όρθιος. Έχουμε την μεγαλύτερη υπογεννητικότητα και την μεγαλύτερη εγκληματικότητα σε όλη την Ευρώπη ,είμαστε τριτοκοσμική χώρα ξεφτίλα πλήρης λαϊκή αγορά, Μεξικό ουσιαστικά βάση πληθυσμού. Όλες οι εντολές έρχονται έξωθεν αυτοί δίνουν εντολές να έχουμε παράνομους λαθροεισβολείς . Πουθενά αλλού αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει είμαστε ένα τίποτα ένα βαλκανικό προτεκτοράτο έχουμε τελειώσει ως χώρα.

Είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ περίπτωση του πλανήτη όπου το κράτος είναι ΕΧΘΡΙΚΟ προς το Έθνος του.!!

Ποιος νομίζεις ελέγχει ΚΑΙ την ΚΥΠ εκτός του Στρατού;;;