ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Η Ρωσία μοιράζει φωτογραφίες από «κατεστραμμένα» τουρκικά drones στο Κίεβο.

 Russia shares photos of 'downed' Turkish drones in Kyiv @ahval_en https://t.co/8iO4OUp0g7

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Η Ρωσία μοιράζει φωτογραφίες από «κατεστραμμένα» τουρκικά drones στο Κίεβο.

Το ερώτημα είναι ποιος δουλεύει ποιον;; Οι Ρώσοι τους Τούρκους;; Οι Τούρκοι τους Ρώσους;; Ή και οι δυο μαζί δουλεύουν τους Ουκρανούς, τις ΗΠΑ και την δυτική κοινή γνώμη γενικά;;…:))

Ρε κόψτε το δούλεμα.  Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, με τα σημερινά δεδομένα, Σλαβομογγόλοι και Τουρανομογγόλοι δεν πρόκειται να τα χαλάσουνε. Αυτό θα συμβεί μόνο, εάν το υπερατλαντικό πλανητικό κέντρο ισχύος που τους τακίμιασε και τους συντονίζει, ηττηθεί οριστικά από το αντίπαλο κέντρο. Για παράδειγμα όλα όσα έγιναν στην Λιβύη από Ρώσσους και Τούρκους, έχουν σκοπό τον έλεγχο των πετρελαίων, για λογαριασμό των Αμερικανών ανεξάρτητων πετρελαιάδων.

Για όσο διάστημα η μέχρις εσχάτων μάχη επικράτησης, δεν έχει τελικό και αδιαμφισβήτητο νικητή, οι κοινές επιδιώξεις υπερισχύουν παρασάγγας των διαφορών μεταξύ μεμονωμένων χωρών. 

Η Ρωσσία  φοβάται την Τουρκία, όχι όμως επειδή έχει κάποιο τόσο μεγάλο η εξελιγμένο οπλοστάσιο...Αλλά γιατί γνωρίζει άριστα, ότι σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης μαζί της, θα υποστεί δυσανάλογη ζημία χωρίς να αποκομίσει κανένα όφελος. Εφόσον ούτε την δυνατότητα να προελάσει προς νότον καταλαμβάνοντας τουρκικά εδάφη έχει, ούτε να κερδίσει έναν πιθανό πόλεμο σύντομα.


Πιθανότατα θα επικρατήσει τελικά μετά από μακροχρόνιες πολεμικές επιχειρήσεις, αλλά οι καταστροφές που θα έχει υποστεί η ίδια, θα είναι τεράστιες και μη επανορθώσιμες.Αν μέχρι τότε δεν έχει επέμβει το ΝΑΤΟ, ισοπεδώνοντας την ρωσσική πατρίδα. Οι υπολογισμοί των ειδικών θέλουν την Ρωσσία, να χρειάζεται περίπου έναν χρόνο, μέχρι να οδηγήσει την Τουρκία σε συνθηκολόγηση. Και αυτό υπό την προϋπόθεση, ότι δεν θα αναμειχθούν τρίτοι. 

3 σχόλια:

silver είπε...

Λυκάστρε καλησπέρα, έτσι όπως το θέτεις ούτε εμείς έχουμε ελπίδες με τους Τούρκους εάν μία Ρωσσία την φοβάται ?????Υποτίθεται ότι οι Ρώσσοι έχουνε φοβερή πολεμική μηχανή και πιο εξελιγμένο στρατό με καινούργια όπλα Τότε εμείς τι κάνουμε ???

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λυκάστρε καλησπέρα, έτσι όπως το θέτεις ούτε εμείς έχουμε ελπίδες με τους Τούρκους εάν μία Ρωσσία την φοβάται ?????"

Καλησπέρα Silver...εμείς δεν έχουμε ελπίδες όσο θα έχουμε προδότες και ΜΗ Έλληνες στο τιμόνι της χώρας. Ηγεσία μας λείπει τίποτε άλλο. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι αυτήν την χρονική στιγμή μας ανοίγεται παράθυρο μεγάλης ευκαιρίας...αλλά δυστυχώς στο τιμόνι της χώρας έχουμε πούστηδες και γιουσουφάκια....που είναι υπηρέτες ξένων συμφερόντων.

Η Τουρκία τους μόνους που φοβάται είναι τους Έλληνες...΄και ειδικά αν γνωρίζει ότι θα έχει πόλεμο μέχρις εσχάτων, χωρίς να έχει βοήθεια από κανέναν. Όπως έχω ξαναγράψει το σύνορο των δύο σφαιρών επιρροής (Δύση=Ανατολή) θα είναι το Αιγαίο.!! Και εδώ θα δοθεί και η τελική μάχη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο πόλεμος που κάνει σήμερα η Ρωσία Silver είναι πόλεμος επιβίωσης. Και δεν έχει την πολυτέλεια επιλογής συμμάχων, με βάση εθνικά η θρησκευτικά κριτήρια.

Και όταν κάποιος παλεύει για επιβίωση, το να συμμαχήσει με τον πρώην εχθρό του, είναι το λιγότερο που είναι διατεθειμένος να κάνει.