ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Σαν την ανταρσία του Μπάουντι αρχίζει να μοιάζει κατά της Δύσης και κατά των ΗΠΑ βασικά αυτός ο πόλεμος..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επίθεση κατά της Λευκορωσίας ισοδυναμεί με επίθεση κατά της Ρωσίας είχε δηλώσει το Κρεμλίνο προ ημερών. Η συμμαχική στάση της Λευκορωσίας υπέρ της Ρωσίας είναι δεδομένη και ομολογημένη τόσο από τους Λευκορώσους όσο και από τους Ρώσους.
 
Μέχρι σήμερα η Λευκορωσία δεν έχει εμπλακεί στον πόλεμο, παρόλα αυτά έχει ήδη υποστεί κυρώσεις μόνο για την συμμαχική της στάση με την Ρωσία. Ερώτηση: Τι θα την εμποδίσει πλέον ακόμα και σήμερα το βράδυ να εισβάλει στην Ουκρανία, αφού εκ των προτέρων έχει υποστεί τις κυρώσεις αυτές;;
 
Τι εικόνα θα δείξει την επόμενη μέρα μιας τέτοιας πολύ πιθανής εισβολής της Λευκορωσίας, στην διεθνή κοινότητα όταν πλέον δύο κράτη εισβάλλουν στην Ουκρανία που η Δύση εκ των πραγμάτων δεν τολμά να βοηθήσει χωρίς να ρισκάρει μια πιθανότατη σύρραξη με Ρωσία και Λευκορωσία αρχικά;;
 
Σαν την ανταρσία του Μπάουντι αρχίζει να μοιάζει κατά της Δύσης και κατά των ΗΠΑ βασικά αυτός ο πόλεμος που πιθανότατα θα επεκταθεί και σε άλλα πεδία μαχών εκτός Ουκρανίας στο εγγύς μέλλον.
 
Η Δύση εγκλωβίστηκε με αυτές τις πολιτικές και αδύναμη πλέον , μόνο την στρατιωτική ισχύ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει για να σώσει τα προσχήματα. Θα το τολμήσει;; Οι ΕΕ δύσκολο έως αδύνατον γιατί αυτοί κινδυνεύουν άμεσα με πυρηνικό χτύπημα. Οι ΗΠΑ όμως;; Αυτοί θεωρούν ότι βρίσκονται μακριά από τον κίνδυνο και αυτό είναι που τους κάνει πιο επικίνδυνους στην παράνοια.
 
Η Ουκρανία είναι μόνο η αρχή.
 
Ο Πούτιν δεν ζητά την άνευ όρων παράδοση του Ζελένσκι όπως φαίνεται. Αυτόν τον έχει δεδομένο. Ζητά την άνευ όρων παράδοση της ΕΕ αρχικά και εν συνεχεία την υποχώρηση των ΗΠΑ από την παγκόσμια κυριαρχία.
 
Μην ξεχνάμε με κυρώσεις από τις ΗΠΑ απειλούνται και άλλα κράτη για την ουδέτερη ή φιλορωσική στάση τους. Η Τουρκία πρώτα απ' όλα που ήδη βιώνει τέτοιες και φυσικά είδαμε ότι έγραψε ΗΠΑ και ΕΕ για κυρώσεις στην Ρωσία, το Ιράν που επίσης βιώνει τέτοιες και τελικά σήκωσε κεφάλι και συνεχίζει το πυρηνικό του πρόγραμμα, η Ινδία για τους s-400 και γιατί δεν επιβάλει κυρώσεις στην Ρωσία και δεν καταδικάζει την εισβολή και τέλος ( εδώ γελάμε ) η Κίνα επειδή δεν καταδικάζει την εισβολή. Οι αραβικές χώρες αγνόησαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και αρνήθηκαν να μιλήσουν τηλεφωνικά μαζί του. Μέχρι και ο Κιμ ξύπνησε από το υπνωτικό του Τραμπ και αμόλησε νέο πύραυλο για να δείξει ότι και αυτός υπάρχει.
 
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι Φιλιππίνες χθές αυτοκτόνησαν προσφέροντας γη και ύδωρ στις ΗΠΑ. Η ανταρσία του Μπάουντι πόσο δύσκολο είναι να εξαπλωθεί;;; Για όποιον βλέπει ψυχρά το κουβάρι ξετυλίγεται. Μιλάμε δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω όλη την σκακιέρα πλέον. Κάθε μέρα και κάτι νέο. Μέχρι και οι άμπαλοι οι Ινδοί έριξαν κατά λάθος πύραυλο στο Πακιστάν. Ευτυχώς που δεν μπήκε φωτιά εκεί κάτω και το κουκούλωσαν και τα δύο μέρη, που και αυτό κάτι σημαίνει. Σκεφτείτε να είχε γίνει κάτι τέτοιο πρίν μερικά χρόνια;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: