ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΑΠΟΡΙΑ ΑΞΙΑΣ 32δισ€ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΥΠΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΑΠΟΡΙΑ ΑΞΙΑΣ 32δισ€ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΥΠΩΝ.

Η Παγκόσμια παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας με τα ταπεινά ηλιακά θερμοσίφωνα είναι 390GW(thermal) και αυξάνεται με ρυθμό 12% κάθε χρόνο, κυρίως λόγω της Κίνας.

Η Ελλάδα (νο9 στην παγκόσμια κατάταξη), παράγει το 0,8% της παγκόσμιας έτσι παραγόμενης και αποθηκευόμενης ενέργειας με εγκατεστημένη ισχύ 31,2GW (thermal) στις ταράτσες, από την δεκαετία του 80. 
 
Αυτό είναι ισοδύναμο των 7,8 GW (electric) ηλεκτροπαραγωγής, που δεν απαιτείται λόγω της τζάμπα ενέργειας από τον ήλιο για ζεστό νερό χρήσης.
 
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτή δεν προσμετράται στις ΑΠΕ (που μετά βίας μπορούν να παράγουν σήμερα 5,5GW ηλεκτρισμού από φωτοβολταϊκά ή ανεμογεννήτριες) αφού έτσι
 
🔸 πιάνουμε ήδη τους στόχους της Πράσινης Μετάβασης μέχρι το 30, χωρίς νέα δάνεια η κορονοιοπακέτα για το Γεροπετριστάν
🔸 γιατί δεν έχουμε διεκδικήσει ποτέ την είσπραξη δικαιωμάτων ρύπων λόγω αυτής της ΑΠΕ
🔸 όταν παράλληλα έχουμε ισχυρή, ακόμα, παραγωγική βάση γι αυτές τις τεχνολογίες, με εξαγωγικό μάλιστα προσανατολισμό;;
 
Τεκμηρίωση ΕΔΩ....
 
Συνέπεια άλλη από την μη απάντηση αυτής της χαζοερωτησης:
 
Αυτές οι πηγές ενέργειας δεν προσμετρώνται αρνητικά στις παραγωγές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα. Πόσο χάνουμε έτσι σε ευρώ;; Περίπου δύο φορές όσα θα πληρώναμε αν λειτουργούσαν φουλ οι λιγνίτες!

5 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Είμαθτε θτην θωθτή (Λοατκί και πίσω) πλευρά της ιστορίας είπαμε.

...................

"Γνωρίζω εκατό τρόπους για να βγάλω την ρωσική αρκούδα απο την φωλιά της αλλα δεν ξέρω κανέναν για να την σπρώξω πίσω"
© Οτο φον Μπίσμαρκ


Aυτo το αρθρo το εγραψε Aφρικαvoς, εxει 68 χιλιαδες λαικ και 59 χιλιαδες κοιvoπoιnσεις...

Η Ρωσία ΠΟΤΕ δεν είχε μαύρους σκλάβους ούτε η Ρωσία δημιούργησε αγορά εμπορίου μαύρων (1600-1800).
Η Ρωσία ΠΟΤΕ δεν συμμετείχε στη διάσκεψη του Βερολίνου για να μοιραστεί την Αφρική σαν κάποιο κομμάτι κατσικίσιο κρέας (1884).
Η Ρωσία ΠΟΤΕ δεν αποίκισε, υπανάπτυξε και λεηλάτησε τους πόρους της Αφρικής (1914-1960).
Η Ρωσία ΠΟΤΕ δεν επέτρεψε ένα δίχτυ ασφαλείας για τους Αφρικανούς ηγέτες να κρύψουν κλεμμένα κεφάλαια, να χρησιμοποιήσουν αυτά τα κλεμμένα κεφάλαια για να αναπτυχθεί και στη συνέχεια να χορηγήσουν τα ίδια κεφάλαια πίσω στην Αφρική με δάνεια.
Η Ρωσία ποτέ δεν εισέβαλε και δεν αποσταθεροποίησε καμία αφρικανική χώρα (Λιβύη, Σομαλία, Κονγκό, Μπουρκίνα Φάσο, Αίγυπτος, Νότια Αφρική κτλ).
Η Ρωσία ΠΟΤΕ δεν σκότωσε κανέναν Αφρικανό Μαχητή της Ελευθερίας αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ έχουν σκοτώσει εκατοντάδες Σωτήρες μας και χιλιάδες εσείς από τους Αφρικανούς Μαχητές της Ελευθερίας εξακολουθείτε να μαραζώνετε σε διαφορετικές φυλακές και μπουντρούμια σε όλη την Αμερική.
Ποιος σκότωσε τον Marcus Garvey του Black Panther USA.
Ποιος σκότωσε τον Τόμας Σανκάρα της Μπουρκίνα Φάσο.
Ποιος σκότωσε τον Πατρίς Λουμούμπα του Κονγκό.
Ποιος σκότωσε τον Malcolm X. Του Μαύρου Πάνθηρα.
Ποιος σκότωσε τον Μουαμάρ Αλ Καντάφι της Λιβύης.
Ποιος σκότωσε τον Αιδεσιμότατο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ του Αφροαμερικανού.
Ποιος σκότωσε τον Tupac Sharkur.
Ποιος σκότωσε τον Φέλα Κούτι.
Ποιος σκότωσε τον Stephen Biko της Bantu στη Νότια Αφρική.
Ποιος σκότωσε τον Solomon Mahlangu.
Ποιος σκότωσε 5 εκατομμύρια BIAFRANS.
... κτλ.
Αυτοί που έκαναν τα προαναφερθέντα είναι αυτοί που σπρώχνουν το αφήγημα ότι η "Ρωσία" έχει γίνει Boogeyman... Αυτοί που αποίκισαν και για περίπου 100 χρόνια αρνήθηκαν να μοιραστούν την τεχνολογία τους με την Αφρική θέλουν στην Αφρική να συμπαθήσει αυτούς που συμπαθούν και μισούν αυτούς που μισούν.
Μπα! Ποτέ ξανά!
Αν η Ρωσία είναι ο Boogeyman, τότε η δύση ο ίδιος ο διάβολος
Δύση και Ρωσία να βρουν λύσεις στο πρόβλημα τους. Αρκετά με τις δολοφονίες αθώων Ουκρανών.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , χαχα έχεις κάτι απορίες......:)
Το έγκλημα των γκαβών προδοτών είναι διαρκές πολλά χρόνια , όταν είναι να μας πιουν το αίμα και να ξεχάσουν λύσεις σωτηρίας . Θυμάμαι συζήτηση με ηλεκτρολόγο εργολάβο όταν ήταν ο πυρετός του χρυσού τα φωτοβολταϊκά , γιατί καταστρέφουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις ? Μου είπε ότι είχε γίνει επίσημη πρόταση από τα επιμελητήρια τότε στους Γερμανούς για να επιδοτήση η ΕΟΚ να γεμίσουν οι οροφές στα βιομηχανικά κτίρια ανά την Ελλάδα . Και είπαν όχι για να υποθηκευτούν καλλιεργήσιμες εκτάσεις , έχω γνωστό των γονιών μου που ετοιμάζεται να τις χάσει με τις μπουγάδες με την τιμή της kwh . Εμπιστεύτηκε τους αεριτζήδες τράπεζες-κράτος-ΔΕΗ κτλ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...είδες κάτι απορίες που έχω και γω;; Το έγκλημα όπως λες είναι διαρκές εδώ και πολλά χρόνια αλλά από το 2015 και μετά βγάζει μάτια.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" η "Ρωσία" έχει γίνει Boogeyman.."

Αγαπητέ ανώνυμε κάποιος την έκανε Boogeyman, δεν έγινε από μόνη της.Πάντα πρέπει να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος για να κάθονται κάποιες χώρες σούζα. Αυτή την στιγμή τόσο την Ρωσία-Κίνα όσο και τις μισές ΗΠΑ ελέγχονται από τους Χαζάρους. Έχεις ιδέα τι εστί Χαζάρος;;

Το λεγόμενο "ξανθό γένος", το ελέγχουν οι Χάζαροι που δεν ανήκουν στην Λευκή Φυλή, άσχετα αν με τις επιμιξίες και με τα χρόνια άσπρισαν... τόσο ο Γ.Γ. του ΚΚΣΕ Β. Λένιν, όσο και ο κομισάριος των στρατιωτικών Λ. Τρότσκι ήταν Χάζαροι στην καταγωγή, όπως τώρα ο γελωτοποιός του Κιέβου.

Τόσο η Μαγδαληνή(Ολμπράιτ) γεννήθηκε στην Τσεχία, και ο Γιώργος (Σόρρος) στην Ουγγαρία.... αμφότεροι Χάζαροι και οι 2. Αυτοί οι Διεθνιστές Χαζάροι τραπεζίτες είναι που δυνάμωσαν την Κίνα.

Η ΥΠΑΚΟΉ στο αφήγημα του ιού.. έδειξε ότι υπάρχει μια ομάδα που ελέγχει όλα τα Κράτη, τους δήθεν Ηγέτες και τις δήθεν ΥΠΕΡΔΥΝΆΜΕΙΣ Κίνα, ΗΠΑ, Ρωσία. Θυμήσου τη θεατρική παράσταση στη Γιουχάν, τις νοθευμένες εκλογές των ΗΠΑ και την "αποδοχή" του αποτελέσματος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Είμαθτε θτην θωθτή (Λοατκί και πίσω) πλευρά της ιστορίας είπαμε. "

Ο ελληνόφωνος κάτοικος της χώρας είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας, για να γίνει ιστορία.!!