ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Καλά θα κάνουν οι Αγγλοσάξωνες να βγάλουν τον....σκασμό.! Έρχεται Tsapou on the way.

 I read a lot of 🇬🇷 accounts supporting Russian invasion in Ukraine. If you scroll down a little you will see these are the same accounts supporting French frigates for the 🇬🇷 navy and are against an F35 purchase! Coincidence? Don't think so!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν ξέραμε ότι έπρεπε να νιώθουμε και ευγνωμοσύνη απέναντι στους Αγγλοσάξωνες για την Κύπρο και τα Ίμια, όπως και για την μέχρι πρότινος παρεμπόδιση τους στην εξόρυξη των κοιτασμάτων μας. 

Επίσης δεν ξέραμε πως έπρεπε να νιώθουμε ντροπή που δεν προωθούμε μία βιαστική αγορά F-35 την στιγμή που έχουμε παρωχημένα ραντάρ στο ΣΑΕ, τα erieye δεν έχουν fos και τα f16 δεν έχουν ούτε pod, ούτε νέα stand off όπλα. 

Άλλη φορά θα είμαστε πιο κακά παιδιά και θα βγούμε με πανό στους δρόμους απαιτώντας τράτα με hellfire για το ΠΝ. Σύμπτωση; Δεν νομίζω! Έρχεται Tsapou on the way...

Ο Κούλης  στο διάγγελμα ανακοίνωσε «Αξιοποίηση εθνικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου με οικονομικό ενδιαφέρον.» και είπε πως θα επανέλθει σύντομα στο θέμα. Ξαφνικά η 20ετή περίοδος για την αξιοποίηση των εθνικών κοιτασμάτων εξανεμίστηκε. 

Κοίτα να δεις που οι "σύμμαχοι" μας. μας εμπόδιζαν, αλλά τώρα που έσφιξαν οι σουφρίτσες τους με τον πόλεμο ρωσοουκρανικό πόλεμο θυμήθηκαν πως το αδικημένο και παραμελημένο παιδί της Αν. Μεσογείου έχει κοιτάσματα.....

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι τυχερός ο αλαμπάμας που δεν έχω τουήτερ

Μμ2 είπε...


Όταν σφίγγωσιν οι κώλοι
γκρήκ τσαπού γουστάρουσι όλοι
προπαντός τα λουγκροΣαξόνια
που 'χουν βάλει εκεί που χέ... κολώνια.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Μήπως έχασε τον εμφύλιο ο Βορράς;;

Τότε αγαπητέ Αλαμπάμα καθήκον Νοτίων είναι η συνέχεια των μαχών με όλα τα μέσα σε όλα τα επίπεδα όπως οι αυθεντικοί νότιοι πράττουν και όχι αλλαγή πλευράς

Με αλλά λόγια ελευθερία η ανυπαρξία

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολα τα καλα παιδια.
Ζοριζονται οι πουστηδες και δεν ξερουν που να βγαλουν την κακια τους θελουν να μας πεταξουν μπροστα στους Ρωσους μεχρι να ετοιμαστουν,αλλα μαλλον τους εστειλαν μυνημα οτι θα πεσει γαμησι και τωρα στρυφογυριζουν γυρω γυρω γιατι η πουτσα ερχεται.

ΑΡΡ. είπε...



Dear Αλαμπάμιε,

Εμείς οι Έλληνες από την αυγή της ιστορίας ως αγαθοί (ήτοι απονήρευτοι και άδολοι) δημιουργοί τεχνών, επιστημών και πολιτισμών των ελευθέρων εθνών,
και εν όσω όλοι οι άλλοι λαοί υπήρξαν μόνο δημιουργοί θρησκειών υποδουλώσεως, τρομοκρατίας, ελέγχου και εκμεταλλεύσεως των μαζών, εμείς υπήρξαμε πάντα εις την φωτεινή ηλιακή ιστορική πλευρά της αληθείας και ελευθερίας.
Αυτό επελέξαμε αυθορμήτως, ως, εκ γονιδιακής φύσεως και ιδιοσυγκρασίας,
ευγενής, φιλήσυχος, φιλόσοφος και φιλοπρόοδος λαός. Και μην κοιτάτε, παρακαλώ, τας κοινοβουλευτικάς ψευδοδημοκρατικάς κυβερνήσεις μας, είναι αυτές που εσείς μας σερβίρετε αποικιοκρατικώς από πολλών αιώνων έως σήμερα, τας οποίας, εκβιαστικά και αναγκαστικά, ανεχόμεθα και εμείς.)
Εμείς οι ανέκαθεν αδικημένοι και καταδιωκόμενοι από σας - αναλογισθήτε πόσο έχομε μείνει πληθυσμιακά και μόνο, αν και ο πλανητικά αρχαιότερος και ιστορικότερος λαός - εμείς ανέκαθεν είμεθα κατά του διαχρονικού όπως και σημερινού κακού όπως το εκπροσωπεί ο μετανεωτερικός τύπου Σβάμπ και Σόρος ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ και ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ, έστω κι αν αυτή η εναντίωσις προκύπτει τώρα συμπτωματικά - πολεμική συγκυρία - από ¨Πουτινική¨ σπόντα-καραμπόλα. Ουδείς άλλωστε γνωρίζει τα θεία σχέδια, ¨το δε μη χείρον βέλτιστον¨ όπως έλεγον και οι βιολογικοί ημών πατέρες, όπως και οι πνευματικοί πάσης της ελευθέρας ανθρωπότητος, αρχαίοι Έλληνες.

Έρρωσθε ή λαϊκιστί ¨με τις υγείες σας¨ και ΄καλή καρδιά.¨




Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε ο Βλαδίμηρος να πράξει ως Στεργιάδης: Αφήστε τους να τους σφάξουν οι Ουκρανοί για να μην κουβαληθούν εδώ και ψηφίζουν Ναβάλνυ. Έτσι κάνουν οι δημοκρατίες ρε μπέγκαρς, γκαντ ντεμ γιου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ.Λύκαστρε, θα ξαναστείλω το 1ο μου σχόλιο,πιστεύοντας ότι χάθηκε στον ηλεκτρονικό κόσμο,και ελπίζοντας να μην ήταν απρεπές και εξου και η μη δημοσίευση του
Οι υδοργονάνθρακες της Ελλάδος θα βγουν σύμφωνα με την κανονική ΑΟΖ ή την ΑΟΖ που πάσαρε ο Μπιντές ως αντιπρόεδρας και ξαναβγήκε από την Κύρα Αδάμ 2 μήνες πρίν, και ξαναεμφανίστηκε ως νον πέηπερ προ εβδομάδων**
Από κει θα φανεί ίσως και αυτό που είπε ο Ακάρ προ διμήνου ότι "με την Οικογένεια κάνουμε μπίζνες μαζί"
Ηέραμε για τον Κότς και τις μαρίνες, να δούμε και τα πλοία των ΒαρδινοΜαρινάκηδων θα λάβουν μέρος στις μπίζνες τους;
Τα πετρέλαια της Ηπείρου είναι ελληνικά για τα έδωσε στον Ράμα να τα ζευγαρώσει με τα δικά του(ωσάν επανένωση οικογενειών προσφύγων)

**άκουσα χτες στον Καλαρρύτη τον Φιλιππίδδη του Ελλάς Εφ΅Εμ (των ΗΠΑ), ότι οι 2 ομογενείς βουλευτές (Μπιλιράκης και μια άλλη που δεν θυθμάμαι) ότι το νον πέηπερ με την κουτσουρεμένη ΑΟΖ το διέρρευσε η βουλευτής(ή μέλος του ΥπΕξ των ΗΠΑ) που έχει τουρκική καταγωγή και ζητούν την αποπομπή της.


ΑΣΕΤΟ Από τότε που ήρθε ο πρόεδρος του Ισραήλ, το ελικόπτερο της αστυνομίας βαράει υπερωρίες,ενώ Δεκέμβρη - Γενάρη δεν έβγαινε καθόλου...Λέτε να ξέρει κάποιος από εδώ μέσα τον λόγο να μας φωτίσει;;;

Ευχαριστώ για το χρόνο, ζητώ συγγνώμη για την κατάχρηση της φιλοξενίας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αγαπητέ κ.Λύκαστρε, θα ξαναστείλω το 1ο μου σχόλιο,πιστεύοντας ότι χάθηκε στον ηλεκτρονικό κόσμο,και ελπίζοντας να μην ήταν απρεπές και εξου και η μη δημοσίευση του"

Aγαπητέ σχολιαστή ανεβάζω σχεδόν όλα τα σχόλια ακόμα και αυτά που είναι υβριστικά προς το άτομο μου. Τα μόνα σχόλια που δεν ανεβάζω είναι όσα είναι υβριστικά προς τους σχολιαστές του ιστολογίου και όσα θεωρώ ότι γίνονται σκόπιμα για καταστροφή του κλίματος του ιστολογίου.

Το μόνο σχόλιο που βρήκα από εσάς είναι αυτό που ανέβασα άνωθεν και το είδα πριν λίγο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οι υδοργονάνθρακες της Ελλάδος θα βγουν σύμφωνα με την κανονική ΑΟΖ ή την ΑΟΖ που πάσαρε ο Μπιντές ως αντιπρόεδρας και ξαναβγήκε από την Κύρα Αδάμ 2 μήνες πρίν, και ξαναεμφανίστηκε ως νον πέηπερ προ εβδομάδων**"

Θα σας απαντήσω με ένα ερώτημα....Ποιος εμπιστεύεται τώρα τον έλεγχο των ενεργειακών ροών προς την ΕΕ στον Ερντογάν;; Δηλαδή στον Πούτιν;;

Διότι δεν έχει πολύ σημασία ποιες εταιρίες θα κάνουν την εξόρυξη όσο ΣΕ ΠΟΙΟΝ θα πληρώνουν το 30% της αξίας τους για δικαιώματα και φόρους. Στην Ελλάδα η τους δανειστές της;; Η μήπως και στην Τουρκία;; Διότι Τουρκία-Ρωσία και Κίνα πάνε πακέτο.!!

Απλό είναι το ερώτημα.