ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Τhese pieces of SHIT ..έτσι αποκαλεί ο κ.Τάιλερ τον Μίμη.!!!

 Shipbuilding is the porkiest of pork. But we would have been better off just paying the shipyards off than putting these pieces of shit in the water and then having to burden the operating cost with little to no ROI.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο  ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Τhe War Zone του έγκυρου The Drive αποκαλεί τον Μίμη..."these pieces of shit" χο χο χο. Εμείς τα λέγαμε εδώ και πολύ καιρό ότι δεν κάνει ούτε για προστασία μπακαλιάρου. Ο κ. Τάιλερ τώρα το πήρε είδηση;; Το λέγαμε ότι ΔΕΝ αποτελούν σοβαρές μονάδες μάχης, και ότι είναι άχρηστα.

Να προσευχόμαστε πιο συχνά στον θεό των Ελλήνων. Από αυτά τα χρέπια γλίτωσε το ελληνικό ΠΝ, που κάποιοι έλεγαν για ξεκάρφωμα πως «Εντάξει μπορεί να μην είναι το καλύτερο πλοίο, αλλά δεν είναι και για πέταμα, εξάλλου κανένα πλοίο δεν είναι τέλειο» και απ' όλα τα μη τέλεια μας πρότειναν το χείριστο.

Δηλαδή το USN θέλει να τα αποσύρει όλα!!!2 -3 χρόνων σκάφη!!Απίστευτο!!!  Ούτε η επισκευή δεν αξίζει. Τι έχει να μας πει τώρα η Πτώση και Διάστρεμμα για το "Καρέ του Άσσου" όπως αποκαλούσε τον Μίμη;; Οουυυυ ρε προσκυνημένα αμερικανολιμοτάγαρα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον επιθετικό μάρκετινγκ είναι, έχετε σκεφτεί πόσοι από τους εδώ κρατούντες είναι κοπρολάγνοι;;;
Μόνο ανήλικα θα ξεμοναχιάζουν;;