ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

O μεγάλος περίδρομος straight ahead!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό με το μαιευτήριο στην Μαριούπολη εμένα μου θύμισε του Μαυρογιαλούρου, να ξέρετε...Και τι να κάνει ο Κρούεζας;; Κλέφτης θα γίνει;; O μεγάλος περίδρομος straight ahead! Σίγουρα θα ανακατασκευάσει νοσοκομείο σε πόλη που θα ανήκει αύριο στην Ρωσία...Να πάρεις την άδεια του Βλαδίμηρου μόνο.

Πάλι καλά να λέμε, που δεν έβγαλε η υπέρκομψη εβραιοπολωνή βιβλιάρια απόρων κορασίδων για τις εξ Ουκρανίας μετανάστριες! Το μαιευτήριο στην Μαριούπολη η ΓΕΚ-Τερνα θα το αναλάβει;Θα πάει η μίζα σύννεφο. Να μη φάνε κι από κει;;  Έχουμε μπλέξει με προδότες.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα από το παγωμένο Ηράκλειο , δεν πιάνεστε εσείς οι βόρειοι....:)
Από τις δουλειές έχω μείνει πίσω στην ανάγνωση , θα δω το απόγευμα , η μάσα δεν σταματάει ποτέ . Αυτός είναι ικανός να χρεώσει ανακατασκευή ενόσω συνεχίζονται οι εχθροπραξίες . Τις βόμβες θα δηλώνει εργολαβικές παρεμβάσεις χαχα . Μήπως να πάει να κόψει κορδέλα προκαταρκτικά που το συνηθίζει αγκαλιά με τον Ζελέ-νσκι να τους καβαντζώσει και τους 2 ο Βλαδίμηρος για ανακατασκευές σε Γκουλαγκ στην Σιβηρία μέχρι να του αρέσει το ενεργειακό πιστοποιητικό στα Ιγκλού? Καλημέρα σε όλους ..

https://www.youtube.com/watch?v=YRFKU6QvBJY

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα....αν έχει παγωνιά εκιά στο Ηράκλειο που είστε Νότος, τι να πούμε εμείς εδώ στον παγωμένο Βορρά με μείον 5 βαθμούς σήμερα;;; ε ε χα χα φοβερό το τραγούδι θα το ανεβάσω το απογευματάκι....τώρα πάω για άθληση.!!

Kαι αυτό από μένα....

https://www.youtube.com/watch?v=Cmah-k8fv50

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και πρόσεξε σήμερα δεν έχω ανάψει θέρμανση...διότι έχει ήλιο.!! χα χα χα

Άγνως. είπε...


Τον βομβαρδισμένο πωπό σου να ανακατασκευάσης, βρε ζαβοκουνιστέ, μαμώ το κοροϊδοϊό και λαθροπουταΝάτο σου μαμώ, που κάνεις και τον κομμουνιστή ευεργέτη με ξένη εθνική περιουσία κι ενώ οι Έλληνες ξεπαγιάζουν και ψωμολυσσάνε. Που από ψηλά οι κατάρες μας να παίρνουν δύναμι και σσν τις άγριες σφήκες να σε κυνηγάνε ασταμάτητα, ξεπουλημένο φουστογομάρι.