ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Προτείνω να καλέσουμε την Μέρκελ στην βουλή .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Προτείνω να καλέσουμε την Μέρκελ στην βουλή να μας πει:
 
🔸Αν φταίει τελικά ο Πούτιν ή όχι για την ενεργειακή κρίση.
 
🔸 Γιατί έβαζε τους δικούς τις και από τις δύο ακτές του Αιγαίου να το παίζουν καθυστέρηση στον EastMed και τις εξορύξεις νότια της Κρήτης και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
 
🔸Τι συνεννοήσεις έκανε, αντί ημών, για το Λιβυκό και βγαίνει τώρα και ο Χαφταρ  φιλότουρκος.Ελπίζω να βρει χρόνο πριν την προσλάβει και αυτήν η Gazprom ως σύμβουλο, ξερωγώ, όπως και τον προκάτοχό της τον Σρεντερ.
 
Τι όχι;;
 
Ζελένσκι : " Περιμένουμε τη Δύση  31 μέρες ".  
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : ΗΡΕΜΑ ΜΩΡΗ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΗ ΣΑΛΟΥΦΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 48 ΧΡΟΝΙΑ.
 
Σχετικό 1 ΕΔΩ.... 

Σχετικό 2 ΕΔΩ...

Σχετικό 3 ΕΔΩ...

Σχετικό 4 ΕΔΩ...
 
Υ.Γ  Ο Ζελένσκι είναι ικανός να ευχαριστήσει μέσα από την Ελληνική Βουλή τον Ερντογάν κι από κάτω τα γιουσουφάκια να τον χειροκροτούν. Θα μας διδάξει όμως και κάτι σημαντικό...θα μας διδάξει πως ένας κλόουν βάζει την χώρα του και το λαό του σε έναν χαμένο εξ αρχής πόλεμο μόνο και μόνο γιατί αρνήθηκε να σταματήσει κάθε συζήτηση αυτή την χρονική στιγμή για ένταξη της στο ΝΑΤΟ. Επιπλέον θα μας εξηγήσει πως με την μαλακία και την προδοσία του πήδηξε όλους τους ευρωπέους και εμάς μαζί με αύξηση των αγαθών και της ενέργειας λόγω του αχρείαστου αυτού πολέμου και των κυρώσεων κατά της Ρωσίας που επέβαλε η Δύση για να κάνει την δουλειά της με ενεργειακές συμφωνίες.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Οι χαμένοι
των χαμένων
τοις χαμένοις
τους χαμένους
ω γαμημένοι!

(Γραμματική Τζαρτζάνου.)