ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Αυτό το χρέπι κάποιοι ήθελαν να το φορτώσουν στο ΠΝ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι 2 πρώτες εικόνες (άνω και κάτω) από LCS 16. Η τρίτη εικόνα από FREMM. Η ποιότητα βγάζει μάτι. Το ένα είναι για να κάνει επίδειξη σημαίας και να κυνηγά κοκαΐνα και η FREMM είναι για πόλεμο. Εάν η FREMM είναι έτσι φανταστείτε την FDI HN. Εφιάλτης για τα χύμα καλώδια των LCS οι ποντικοφωλιές.

Γέφυρα Fremm δεκαετίας! Αυτός ο Μίμης είναι 3 ετών. Κάντε σύγκριση σε ποιότητα κατασκευής.
 
Θα πάρει καμία απότομη στροφή να αποφύγουν εισερχόμενη τορπίλη, όπως γράφουν κάτι ειδήμονες, και θα πέσει κανένας να χτυπήσει το κεφάλι του εκεί. Ούτε ένα πλαστικό καπάκι δεν βάλανε.... Μπορεί να το έχουν αφήσει κενό για να βάζουν τριαντάφυλλα.


Αυτό το χρέπι κάποιοι ήθελαν να το φορτώσουν στο ΠΝ. Ευτυχώς ο θεός είναι Έλληνας και γλιτώσαμε αυτό το έκτρωμα. Τα καλώδια στις οπές τής οροφής είναι στερεωμένα με αφρό πολυουρεθάνης.Έχει και κάτι καρφιά που προεξέχουν 10 πόντους δεξιά... Λαβες δεν είναι, ένα καλώδιο περνάει... Μπορεί βέβαια να είναι και για να δένουν εμπόρους ναρκωτικών, δεν ξέρω, σαν τσιγκέλια φάση. Βέβαια αν ξεφύγει ο έμπορας και κουβαλάει ματσέτα, δύσκολα η γέφυρα.. Θα την κόψει.

Τι ξεφτίλα είναι αυτή;; Ούτε οι S δεν είναι έτσι! Καλά ποιος παρέλαβε αυτό το πλοίο; Ποιος υπέγραψε; Αν είναι δυνατόν!

ΠΗΓΗ :  PHILIPPINE SEA (March 8, 2022) Cmdr. Erin Connor, executive officer of USS Tulsa (LCS 16), scans ahead with binoculars during a sea and anchor evolution. (U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 1st Class Devin M. Langer) Αλουμίνιο.-

2 σχόλια:

ΑΡΡ . είπε...



ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΤΗΡ-ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ.

Κάτω ο νεοταξικός κομμουνισμός. αυτό είναι η πυρηνική ουσία και αλήθεια
αλλά και το ανθρωπιστικώς και εθνικώς ζητούμενο,.
Ως προς δε τα κινδυνολογικά εκείνα περί φασισμού, ναζισμού, νεοναζισμού
απλώς ο κοινοβουλευτικός πασατέμπος-στάχτη προ οφθαλμών για να περνά εθνοεφιαλτικά η δημοκρατική (διακομματική νεομαρξιστική ακροαριστερά) ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Την εποχή που ήταν να πάρουμε την αλουμινότρατα, είχε συμφωνήσει να την διακοσμίσει η Πατούλαινα, ψάχνω να βρώ το βίντεο που έψαχνε απόχρωση του χρυσού για τα πλα'ι'νά.
Από την άλλη, αυτά που κρέμονται δεν είναι πρόβλημα, πόσο να τρέχει η πλωτή λαμαρίνα αν τη ρυμουλκούν;;;